מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נו - אתם די משעממיםאני09/12/2006
כולם ישנים כאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני כל כך מסכימה איתך
מיכל10/12/2006אולי מישהו יספר לנו איזה חוויה מסעירה שעברה עליו במהלך הסופ"ש?
מי שמרים את הכפפה , אני מבטיחה לשתף בחוויה סקסית בטירוף שאני עברתי....
אני מחכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בשבת האחרונה אבל בכל זאת
אני10/12/2006פגשתי ידידה שאיתה לא התראתי מספר שנים.
מדהים היה להזכר אילו גלי עונג יכול להסב המגע הגופני.
נשיכה קלה בצאוור וליקוק האוזן מספיק על מנת שהיא תתחיל להאנח בטרוף להתחכך בי.
גמרנו באורלי - קודם היא ואז אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסופ"ש שלי...
מיכל10/12/2006אני רק אעדכן את מי שלא מכיר - היו לי ולבעלי בעיות במיטה. הסקס בינינו הפךלהיות מאוד מעמם וחיפשתי דרכים לעורר. אחרי סיבוב אחד בחנות סקס כבר למדנו להכיר את עולם הקשירות והנוצות (מומלץ כל כך...) ולאט לאט אנחנו מתחילים להגשים אחד לשני פנטזיות.
בקיצור, ביום שיש בערב התארחנו אצל אחותו (גיסתי) ויחד איתונ היו עוד כמה קרובי משפחה, הרבה מאוד ילדים ורעש מטורף...אחרי הארוחה ישבנו כולנו בסלון ושתינו יין,,הילדים התרוצצו וכולם דיברו על דברים כל כך משעממים....פתאום, אני מרגישה את בעלי בועט בי. אני מרימה אליו את העיניים והוא מסמן לי ללכת אחריו. הוא לקח אותי לחדר של הכביסה....הרים אותי על המכונה ו.....עשינו סקס מדהים! ! !
נראה לי שעשינו קצת רעש כי אחרי שיצאנו משם כולם הסתכלו עלינו קצת מוזר....
זאת היתה הארוחת שישי הכי מוצלחת שהייתה לי אי פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתורי?
אני10/12/2006זיון מדהים על ספסל רחוב בחיפה אל מול הנוף המרהיב.
היה חורף סגרירי. לפנות ערב. טילנו ברגל.
התישבנו על ספסל רחוב. התנשקנו והתלטפנו.
היא עם מעיל ארוך. פשטה מכנסיים. גם אני הפשלתי.
התישבה עלי - פנים לרחוב גב לנוף.
דהרנו אני בה והיא עלי. א
נשים חלפו לידנו. הציצו בחטף.
גמרנו יחד (בלי לצעוק - לא להפריע לשלוות השכונה)
היה טוב.
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להצטרף?
ג'יין דו10/12/2006זה אולי ישמע לכם בנאלי, אבל החוויה המסעירה האחרונה שלי היתה דווקא בבית. קמתי בבוקר והחלטתי שלא ללכת לעבודה....משהו בשקט של אמצע השבוע קסם לי והחלטתי לעשות לעצמי יום פינוק. הגפתי את התריסים ומלאתי את האמבטיה..נכנסתי פנימה והדלקתי לי ג'וינט. היתה מוסיקה נעימה, והיה לי כל כך טוב. עד שהגיע הרגע הזה, כשהבנתי שאני לא לבד בבית. בהתחלה זה נראה כאילו זה רק בראש שלי אבל שמעתי רעש, ואחרי זה עוד פעם ובראש כבר רצו לי תסריטי אימה על כל מיני אנסים סדרתיים.....יצאתי מהאמבטיה בבהלה...עטפתי את עצמי במגבת והלכתי בצעדים קטנים לכיוון הדלת. מתה מפחד ממה שאני עלולה לגלות מאחוריה. הצצתי אל הסלון ולא ראיתי כלום...התחלתי להתקדם לאט לאט ופתאום, משום מקום, מישהו זינק עלי. הוא תפס אותי מאחורה, סתם לי את הפה וגרר אותי לחדר השינה. לא האמנתי שזה קורה לי. חשבתי שאני הולכת למות.
הוא זרק אותי על המיטה וגהר מעלי..אני התחלתי לבכות והוא צחק. הרמתי את הראש - זה היה בעלי! זה היה הזיון הכי מסעיר שאי פעם היה לי. הגוף שלי עדיין לא נרגע מכל האדרנלין והתמסרתי אליו לחלוטין....מי היה מאמין שאחרי 5 שנות נישואים הוא עוד מסוגל להפתיע אותי
מסתבר שהוא חיפש אותי בעבודה ואמרו לו שאני לא הגעתי אז הוא החליט להצטרף אלי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודאי שאפשר להצטרף
אני10/12/2006רק להסתכל או לקחת חלק?
מה עושה לך את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני מוסיף..
lonestar16/12/2006אני מקוו השהפעלתם את מכונת הכביסה...
מצב סחיטה נדמה לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחיטה עם מספר סל"ד מקסימלי...חח
מיכל17/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה -לא כל כך מעניין במיניות שלנו
מלכה זילברמן10/12/2006סוף שבוענ רגוע עבר עלינו .
אני מקווה שנתעורר אולי עם בא הספה הקרבה אלינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)