הידיד הכי טוב שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הידיד הכי טוב שלי
    מיקי
    06/03/2007

אני בת 26 לפני כחצי שנה בערך סיימתי קשר של שנתיים כשהסתיים הקשר החלטתי ליצור קשר עם מישהו שיצאתי איתו בעבר כמה דייטים וזה לא היה זה,הוא תמך בי לאורך כל התקופה יצאנו והיתה לנו מערכת יחסים של ידידות אפלטנות נפלאה,לפני כחודשיים הוא התוודה בפני שהוא מאוהב בי ורוצה לקחת את הקשר צעד אחד קדימה,מבחינתי הוא הידיד הכי טוב שלי בעולם אני מאד אוהבת אותו אך לא מאוהבת בו,נכנסנו למיטה ועדין לא הרגשתי תחושה של מאוהבות אלא סתם חרמנות השאלה שלי היא האם זה ישתנה ושווה להשאר איתו בקשר אינטימי,כשאני לא בטוחה שאני עושה את הדבר הנכון ומתפשרת בזוגיות שלי,האם יכול להיות שפתאום אני ארגיש כלפיו דברים אחרים?
    נ.ב
    הסקס איתו לא משהו הוא חסר ניסיון ולא ירד לבחורה אף פעם זה מטריד אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הידיד הכי טוב שלי

הוספת תגובה

• יש דברים עליהם אסור להתפשר

06/03/2007

אם היית אומרת לי שפגשת את הבחור לפני שבועיים, הייתי אומרת לל לנסות ולזרום עם זה כי יתכן ותגלי בו רבדים נוספים ורגשותיך אליו יעלו...אבל את מכירה אותו חצי שנה. אם לא התאהבת בו עד עכשיו קשה לי להאמין שפתאום תגלי רגשות חדשים.....האם את נמשכת אליו?

אם את מרגישה שאת מתפשרת, אז זה כנראה המצב. ממליצה לחשוב מספר פעמים לפני שאת נקלעת למלכודת ה"נוחות". קשה מאוד לצאת ממנה אחר כך.

לגבי הסקס - דווקא פה אני מאמינה שיכול להיות שינוי לטובה...שהרי ניסיון הוא ירכוש עם הזמן ובמידה ויש מספיק פתיחות ונכונות - את יכולה ללמד אותו בדיוק מה את אוהבת....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקי אל תלכי עליו

אשף
    07/03/2007

מה שאת מספר הוא מתכון בטוח ליחסים כושלים. אל תתני לו לפתח ציפיות. תעזבי אותו. הוא יתגבר. ואם הסקס בשלב כל כך מוקדם מאכזב אותך אז על אחת כמה וכמה. דרך אגב את יודעת איך אומרים אורגיה בעברית? ..... נכון : על אחת כמה וכמה. ולבנות שקוראות את התגובה שלי אני לא שוביניסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באדולינה יקרה

אשף
    07/03/2007

לצערי הפעם אני לא מסכים איתך. אם הוא היה בן 17 אז מילא אבל אני מעריך שהוא לפחות בגילה. ובגיל כזה אם גבר לא ירד לבחורה זה אומר שהוא פשוט לא אוהב את זה. וחץ מזה חוסר ניסיון מיני בגילו בעיני מעיד על בעיתיות מסויימת. בכל אופן אני די אוהב את הדעות שלך אז אני מקוה שאני בכל זאת טועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו