אנא עזרו לי מתוסכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא עזרו לי מתוסכל
    איתן
    06/03/2007

אני נשוי קרוב לשמונה שנים
    לפני כשנה אישתי ילדה את ביתנו הבכורה
    ומאז הלידה יחסי המין שלי הינם בגדר נעלם
    יותר נכון מאז ההריון שגם אז בקושי היינו מקיימים יחסי מין
    כי אישתי פחדה להפיל את העובר
    כל ניסיונותי לדבר על לב אישתי נענים בשלל תירוצים והבטחות
    שלא היום מחר ושהיא עייפה וכד'
    חשוב לי לציין כי בעברנו (לפני כשלוש שנים) היה לאישתי סיפור של בגידה
    עם האקס שלה - ללא יחסי מין מלאים - אבל היא ביצעה בו מין אוראלי
    במס' הזדמנויות.
    יחסנו עלו על שרטון ולאחר תקופה לא קלה שבנו להיות ביחד, אישתי פנתה לטיפול נפשי ונראה היה שהכל חזר לתקנו.
    המצב כיום גורם לי להרגיש שאישתי לא חושקת בי יותר, לא נמשכת אלי ונמצאת איתי רק בגלל שאני טוב אליה
    מה עושים ? האם תחושותי נכונות ? או שאני מגזים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנא עזרו לי מתוסכל

הוספת תגובה

• לאיתן

יעלת החן
    06/03/2007

אחרי לידה נשים רבות עברות תהליך של מעבר מאשה לאם כאשר סדר העדיפויות שלהן משתנה - לתקופה. אין זה המקום להרחיב אבל אם תחפש באינטרנט ו/או תתיעץ עם מומחה תגלה שזה תהליך די שכיח שחולף ואין בו שום דבר אישי. יחד עם זאת אם יש לכם איזו שהיא הסטוריה בזוגיות, בעיני אין דבר שיכל להחליף את אינטראקציה הישירה - לשים דברים על השולחן, אין נושא שאינו פתוח לשיחה, ביחוד נושא כה משמעותי. המפתח, לדעתי, להצלחת השיחה הוא, לבוא ממקום של שיתוף ברגשות לעומת "האשמות" - מה שכולנו עושים באופן אוטומטי . השיחה היא תמיד מתנהלת ב"אני מרגיש ש..." לעומת "את לא....." שתף אותה בתחושותיך ושאל אותה מה היא מרגישה .כאשר אנו תוקפים - או מאשימים - אותו אדם נעמד על הרגליים האחריות, אזניו נאטמות היות והוא עסוק במחשבות על "התגוננות". בדרך זו אפשר לגלות את הסיבה. אם אתה מרגיש שאינך יכל לעשות זאת בעצמך - פנה ליעוץ. הכל אפשרי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאילנית

איתן
    06/03/2007

אנחנו מדברים בפתיחות על הנושא הזה ואני מודע לעניין של נשים לאחר הריון ועל השינוי העובר בהם, והשלכותיו על יחסי המין
    אבל לא נראה לי שזהו העניין, מאחר וגם האינטימיות שהייתה לנו בעבר נגוזה לה, אישתי לא מחבקת ומנשקת אותי כבעבר, לא מתכרבלת בין זרועותי במיטה, ובכלל אני לא מרגיש תשוקה או משיכה הדדית.
    אני שוחחתי עם אישתי מס' פעמים על הנושא, והיא אמרה שהיא מבינה לליבי, אבל כלום לא נעשה.
    אני מתחיל לחשוב שאולי הייתי צריך להיות יותר עקשן ולסיים את הקשר לפני שלוש שנים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיתן - המשך

יעלת החן
    06/03/2007

אם תחליט שאתה צריך מידע נוסף, אשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אשמח מאוד

איתן
    06/03/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיתן

אילנית
    06/03/2007

המייל שלי הוא [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני המקרים לא קשורים אחד בשני

06/03/2007

אני מרגישה מההודעה שלך שאתה ואישתך לא מרבים לשוחח אודות התחושות שלכם.
    אישתך עברה הריון, זו תקופה לא קלה עם המון שינויים הורמונליים ונפשיים. מצד אחד אתה מרגיש זנוח אבל מצד שני - האם אתה מצידך ממלא את חלקך בהסכם.

פגשתי הרבה גברים שסיפרו לי שהאישה שלכם איבדה עניין במין. לאחר שיחה של חמש דקות גילינו את הסיבה האמיתית: הם איבדו עניין באישה שלהם. על אישתך עוברת תקופה לא קלה, אולי תנסה להיות שם יחד איתה ולחוות את מה שהיא חווה.

למה אישתך צריכה לתת לך תירוצים לגבי סקס? היא יכולה להגיד "לא בא לי" וזה בסדר גמור. תוך כדי שיחה תנסה לברר מדוע לא בא לה ומה בדיוק אתה עושה לא בסדר (כי צריך שניים לטנגו) והדגש צריך להיות על תקשורת זורמת, פתיחות והבנה.

האם אישתך נמצאת איתך מתוך נוחות? זו באמת שאלה טובה, אבל רק אתה והיא יודעים את התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לבדולינה

איתן
    06/03/2007

אני ואישתי מדברים ודי בתיחות על הנושא הזה אבל התחושה שלי היא שהיא לא אומרת לי את כל האמת כי היא לא רוצה לפגוע בי.

אני עובד בשעות מטורפות (6 בבוקר עד 7 בערב), חוזר הביתה לילדה מקלח אותה ומרדים אותה, מנקה עושה כלים ומשתדל להוריד מעל אישתי כל לחץ ומעמסה אפשרית

כאשר אני מעלה את נושא הסקס אישתי אומרת לי לפעמים לא בא לי ולפעמים סיבות אחרות, אבל בכל מקרה התחושה היא של התחמקות, ובשלב מסויים אני כבר מתחיל להרגיש לא נעים כשאני מבקש כאילו המדובר על דבר חריג ולא שיגרתי.

אין סיבה אחת שאני יכול להצביע עליה כעת אבל בגדול העניין התחיל לפני הלידה וקצת לפני תחילת ההריון

מה דעתך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נעים להגיד לך, אבל...

סקרן
    07/03/2007

לדעתי היא בוגדת...אתה עובד 13 שעות ביום! חוזר הביתה רוחץ את הילדה, מנקה, ועושה כלים. ובסוף לה אין חשק לסקס??? ואתה אחרי כל היום העמוס רוצה סקס, ולה אין כח? מה היא עושה כל היום שאין לה כח? ממה שהבנתי ממך לא הרבה..וואלה, תשמע אתה כנראה באמת טוב אליה, ובגלל זה היא לא עוזבת..תראה כדי להיות בטוח במאה אחוז, (למרות שלי אין ספקות) תקח בלש פרטי שיעקב אחריה איזה שבוע, שבועיים, ותראה מה הוא יביא לך...אולי יתברר שאני טועה..מקווה בשבילך שכן, אבל אתה חייב להיות בטוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני דווקא חושבת אחרת

07/03/2007

סקרן, איך הבנת מההודעה שלו שאישתו לא עושה שום דבר? הוא סיפר על שעות העבודה שלו ועל המטלות שלו....
    אני דווקא לא חושבת שהיא בוגדת בו, אני חושבת שקשה לה להתרגל למציאות החדשה שהיא פתאום אמא ומרבית האנרגיה שלה מופנית לשם. אני חושבת ששווה לכם לשקול ייעוץ זוגי. לפעמים דעה שלישית של גורם מומחה יכולה לעשות ניסים ונפלאות. אני אישית נגד בלשים פרטיים וחקירות נגד בני הזוג - זה מרחיק, מנכר ונותן הרגשה רעה. היא אמנם אישתך, אבל יש מקרים בהם היא זקוקה לפרטיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדולינה

סקרן
    07/03/2007

איתן מספר שהירידה בחשק, וברצון לסקס התחילה לפני שאשתו נכנסה להריון, כך שזה לא קשור בכלל ללידה, וזה שהיא אמא וצריכה לגדל ילדה קטנה...
    אני זוכר שכשאשתי היתה בהריון היא היתה חרמנית אש! אש! ההורמונים, את בטח יודעת..וגם אחרי זה לא ירד לה...
    אז לדעתי זה תירוץ לא מוצלח, במיוחד אם הוא מציין במפורש שהירידה בחשק המיני התחילה לפני ההריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות שיש גורמים נוספים

07/03/2007

מין הסתם אנחנו לא יכולים לדעת מה קורה בראשו של אדם לפי הודעה של מספר שורות בפורום...
    אבל במידה ולאישתו ירד החשק והוא מעוניין לטפל בזה, לא משנה כרגע מאיזו סיבה, לדעתי השקעת האנרגיה שלו במשרדי חקירות תוביל לאסון. הם רק יתרחקו אחד מהשני....
    אבל אם את אותה האנרגיה הוא ישקיע בייעוץ זוגי, בהתקרבות ובתמיכה אז יתכן והוא יצליח להחזיר את האש לנישואים שלו. השאלה היא מה הוא מחפש? האם הוא מעוניין לשפר את היחסים או שמעוניין להיות גשש בלש?

אגב חרמנות והריון...אני יכולה לספר לך שבהריון הראשון שלי היו לי (כמו לכולן) שלושה חודשים ראשונים זוועתיים מרובי בחילות, עייפות ומצבי רוח - אבל בשאר שישה החודשים אני בהחלט מזדהה עם מה שכתבת....:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לסקרן ובדולינה

איתן
    07/03/2007

ראשית אישתי עצמאית ועובדת מהבית וגם מטפלת בילדה והיא עובדת גם שעות רבות למרות שזה מהבית.

שנית אחרי הבגידות הלכנו לייעוץ שהמשיך כטיפול של אישתי, והיא טוענת שהטיפול שינה אותה והיא לא מבינה היום איך היא הייתה יכולה לעולל לי את מה שעשתה.

ראוי לציין כי לאחר סיפורי הבגידה אני רציתי לפרק את החבילה אבל היא ממש התחננה ובכתה שהיא טעתה והיא לא אוהבת אף אחד מלבדי ושהדבר לא ישנה, האם אני פתי שהאמנתי ?

אני לא חושב שהיום היא בוגדת בי, אבל יש משהו שאני לא יודע - או ככה לפחות אני מרגיש, אם הייתי נראה לא טוב או שהיה בי משהו דוחה הייתי אומר ניחא, אבל גם בעבודה וגם מחוצה לה אני מקבל הצעות ורמיזות (ומעולם לא בגדתי ואני חותך דברים כאלו מיד בתחילתם), כך שלא ברור לי מה הסיפור של אישתי

בעבר חשבתי על בגידה באישתי עקב מעלליה אבל לא כאקט של נקמה אלא יותר בעניין שאם לה מותר אז למה לי לא ? אבל למרות שהייתה מישהי מאוד ספציפית שרצתה לעזור לי בנושא, לא יכולתי מבחינה מוסרית נפשית לעשות כזה דבר, פשוט לא הייתי ישן בלילה אח"כ.
    אז מה סקרן אני עדיין צריך חוקרים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לבדוק אם הבעייה היא לא

עברתי את זה
    08/03/2007

הורמונלית .
    אני יודעת שלי היתה כזו בגלל שהנקתי וזה נמשך כל זמן ההנקה ( שנתיים) עד למצב שלי זה הפריע ברמה של "לא נעים לי " ו"מה קורה לי " אבל פשוט לא היה לי חשק וזה לא היה חסר לי ברמה הפיזית בכלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכירה את זה

בת חן
    11/03/2007

אצל נשים, במיוחד אחרי לידה, יש תקופות כאלו...
    תנסה לפרגן לה עוד קצת זמן...

לדעתי אין לך מה לפנות לחוקרים וגם אם יש לכם תינוק חדש - אין לך מה לחפש בחוץ. בדיוק הקמתם משפחה , תתן למשפחה שלך צ'אנס כי סקס זה לא הכל בחיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו