נשוי בעיר החטאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשוי בעיר החטאים
    יובל
    21/11/2008

אני נשוי מזה 5 שנים ואפילו מאושר.... מאד , לאחרונה עברתי את ה40 אני עצמאי ויש לי המון זמן פנוי מחשבות זימה לא עוזבות אותי ואני להוט להכיר נשואה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשוי בעיר החטאים

הוספת תגובה

• נסה לחשוב על דברים אחרים במקום..

מאמית33
    24/11/2008

את מחשבות הזימה הנ"ל ממש אותם עם אישתך! ואם אתה מאוד מאושר וטוב לך זה אומר הרבה על היחס של אישתך כלפיך וחבל להרוס! בתור אחת שנבגדה למרות כל המחמאות מצד בעלי על זה שאני מושלמת ושלא ימצא אחת כמוני ושאם היה יכול היה מתחתן איתי שוב וכ"ו...הוא הלך וניהל רומן עם מישהי אחרת, עליתי על זה!, יובל אתה לא יודע כמה אהבתי את בעלי, חשבתי שהוא הבן אדם הכי מושלם בעולם, לחשוב שיעשה דבר כזה לא עלה בדעתי כלל, דיברתי איתו על כך כמובן הכחיש!!!, היום אם ישאלו אותי את מי את שונאת, אני אשיב בפה מלא "את בעלי", אני מתעבת את האדם הזה, אף פעם לא אוהב אותו כמו שאהבתי אותו עד לפני שגיליתי על הרומן. כיום אין לי אמונה בבן אדם הזה, כל דבר שהוא אומר אינו מעניין אותי, שונאת לשמוע את הקול שלו. אפילו שהוא חוזר ואומר שאני המושלמת ושהוא מת עליי ובלה בלה בלה... אני לא מאמינה לחצי דבר ממה שהוא אומר. אם מלכתחילה היה בא ואומר לי אין לי מספיק סקס, אני רוצה לעשות כל מיני דברים משוגעים איתך. הייתי אומרת בשמחה וממשת לו את הפנטזיה ועושה כל דבר שירצה יחד איתו, אבל הוא החליט לתקוע לי סכין בלב ובבטן וסובב אותה חזק, וזה פצע שקשה לרפא!! היום אני נהנת לשקר לו, מה שלא העזתי לעשות לפניכן, לא משתפת אותו בכל מיני דברים, הוא פשוט אפס מאופס שלא שווה כלום בעניי. אם כל זאת אני לא מראה כלפי חוץ את האכזבה העמוקה שלי לבנות, את זה שאני שונאת אותו וכמובן לא מתייחסת אליו בזילזול ובחוסר הערכה, זאת משום שהוא האבא של הבנות המדהימות שלי. יובל, אני מספרת לך את כל זה, זאת משום שמאוד חבל להרוס קשר טוב רק בגלל פנטזיה! ואם היא תגלה ובסוף תגלה, תאמין לי לא הייתה רוצה שאשתיך שהיא אם ילדך, שהיא הדבר הכי קרוב אלייך כיום תפגע כמו שנפגעתי ותחוש את הרגשות הכל כך שליליים כלפייך, יכול להיות גם שלא תיתן לך הזדמנות נוספת כמו שנתתי לבעלי. אז פנטז על אישתך וממש איתה את המחשבות האסורים, כי אחרי הכל התחייבתם אחד לשני!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס וירטואלי בא בחשבון?

Shanon
    25/11/2008

אם כן, תכתוב לי. גם אני נשואה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס וירטואלי

יובל
    26/11/2008

שרון אני לא יודע איך עושים את זה אבל אשמח ללמוד ... כתבי לי למייל וננסה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו