מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת לגמרהלסבית?22/11/2008
אני בת 25 מאז שאני זוכרת את עצמי אני לסבית דיי נרתעתי מבנים בילדות ונמשכתי לבנות באופן כללי,אבל בזמן האחרון זה כמה חודשים אני מנהלת רומן אם אח של חברה שלי! זה התחיל שישנתי אצליהם והיה לי קשה להירדם בלילה אז קמתי לסלון כדי לראות טלויזיה וראיתי את אח שלה יושב בספא ורואה טלויזיה והתישבתי לידו והתחלנו לדבר ודיי מהר עשה לי רושם של בחור חמוד וקצת ביישן ודיי חתיך..הוצאתי לנו בירה מהמקרר וישבנו מול הטלויזיה לאט לאט התקרבתי אליו ישבתי צמוד אליו והתחלתי להעיף מבט על הפנים שלו מידי פעם תוך כדי שאנחנו צופים בסרט עד שהמבטים שלנו נפגשו המשכתי להביט בוא התקרבתי אליו ראיתי שהוא לא נרתע והדבקתי לו נשיקה הוא נהיה אדום כמו עגבניה ונהייתי מבולבלת מיזה,מאז אנחנו מסתובבים ביחד וזה המשיך למין... והיום אני לא יכולה לחשוב על לעזוב אותו אף פעם לא הרגשתי ככה וזה יהיה מאד חבל לזרוק קשר כזה מצד שני אני מפחדת שהיא תגלה על זה ותיעלב היא חושדת בי כמה כמה זמן ואמרתי שאין בינינו כלום כבר הוא אומר ככה אבל הוא רוצה שאני אגיד לה כבר או שהוא יגיד...אני חייבת לציין שאני כבר לא חושבת על בנות כמו פעם כלומר יש לי רגש לחברה שלי ולחברות אחרות שהיו לי או שהיינו רק ידידות אבל זה לא אותו רגש שיש לי איתו..אני מרגישה בצומת דרכים בחיים שלי אני לא ממש סגורה על הרגשות שלי אם חברה שלי ואני לא יודעת איך לספר לה את זה מבלי שהיא תיעלב. למישהו יש עצה כל שהיא? זה נורמאלי שפתאום אני מפסיקה להימשך לחברה שלי ולמין שלם? לא חסר בנות שהיו לסביות ונהיו סטרייט אבל שינוי כזה דרמטי דיי מבלבל אותי.סליחה אם קצת חפרתי אבל הייתי שמחה לעזרה כל שהיא בנושא.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למבולבלת החמודה
23/11/2008עושה רושם שאת בחורה אינטיליגנטית, ויש לך סיפור חיים מעניין.
נראה לי שאת התשובה הכי אמיתית לשאלה שלך רק את יכולה לתת. את מי את אוהבת יותר? ממה שכתבת נדמה שאת מעדיפה להישאר עם הבחור. אם אני הייתי במקומך נראה לי שהייתי נשארת עם הבחור ועוזבת את החברה, אפילו במחיר של לפגוע בה. אבל זו באמת רק דעתי. רק את יכולה להחליט.
נראה מה יש לגולשים בפורום להציע.
כמו כן, את יכולה להתייעץ על שאלה זו ב[a href='http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=237' id='link']פורום זהות מינית[/a].* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)