יחסים אסורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים אסורים
    ori
    06/03/2007

אני גבר נשוי שעברו עליי ועל אשתי תקופה לא קלה מיותר לומר שלא היה בינינו יחסי מין .באותה תקופה יצאתי אם מישהי ולא סיפרתי לה שאני עדיין לא גרוש ויתכן שנחזור כי היה לה עיקרון רק רווק או גרוש ולאחרונה חזרנו עכשיו אני נמצא בבעיה כי בסה"כ היא בחורה מדהימה ולא מגיע לה שאני העשה לה את זה ואין לי מושג איך לספר לה את זה אני מפחד שיהיה לזה השלכות קשות עד כדי פגיעה בשמי ובשם משפחתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים אסורים

הוספת תגובה

• אתה מתכוון להשאר נשוי?

07/03/2007

במידה ואתה מתכנן להישאר נשוי, אני חושבת שמן ההגינות לספר למאהבת שלך את האמת ולתת לה לקבל בעצמה את החטלות לגבי החיים שלה. יכול להיות שהיא תעזוב אותך, אבל תצא מנקודת הנחה שיש לה סיבה טובה לכך. אם תחזיק אותה הרבה זמן בתוך מבוך שקרים זה לא יועיל לאף אחד מכם וגרוע מכך - היא עלולה לגלות בעצמה ואז היא לא תסלח לך לעולם.

מעבר לכך, החשש שלך מפגיעה במשפחה מוצדק. זהו מחירה של בגידה וכל מי שנמצא בפורום הזה למד לחיות עם הסיכון הזה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי? לאשתך?

אשף
    07/03/2007

לא הבנתי למי אתה מתכוון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו