האם יש סיכוי להריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש סיכוי להריון?
    איילה.
    29/11/2008

אצין אני בתולה וחבר שלי לא, אתמול התחרמנו והרגשתי שממש בא לי כבר מעבר לחירמונים אני יודעת שקשה לו והא מאוד רוצה לקיים יחסי מין, באיזשהו שלב מצאתי את עצמי ערומה וגם הוא והוא לא גמר או משהו, אך הוא ניסה להחדיר לי איזה דקה בערך,בעדינות, עצרתי אותו.באמצע. כאב, לי, ובבוקר שקמתי ראיתי הפרשות חומות כאלה. אני ממש מפחדת שמשהו קרה לא בסדר..כי הוא אמר לי שהוא לא גמר ולא כלום אבל עדיין האם יש סיכוי? למרות שזה היה רק גירוי..? בבקשה תענו לי, תרגיעו אותי זה חשוב לי. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש סיכוי להריון?

הוספת תגובה

• את לא בהריון

29/11/2008

הסיכויים שנכנסת להריון אפסיים בגלל ש:
    1. הוא לא גמר.
    2. הוא לא ממש החדיר.
    3. את בטח לא היית בימי הביוץ שלך.
    4. גם אם הוא היה גומר בפנים והיית בימי הביוץ שלך, עדיין הסיכויים נמוכים להיכנס להריון מסקס אחד בלבד.
    ועוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגבותך המהירה.אך-

איילה.
    29/11/2008

את אומרת בעצם שאין סיכוי בסקס ראשון גם עם הוא גומר, להכנס להריון אם לא השתמשנו באמצעי מניעה? זה הגיוני,?או שלא הבנתי נכון..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו