סיוע דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוע דחוף
    עדי
    07/03/2007

שלום לכולם אני נשוי כמעט שנה ולי ולאשתי יש סקס לא רע בכלל אבל אני אני מרגיש שבכדי שזה ימשך כך אני חייב מדי פעם משהו מהצד בכדי שתהיה לי את התשוקה לאשתי אני מרגיש שאני משתגע כבר. ואני לא יודע מה לעשות .זהו הצעד הראשון שאני עושה ואני רועד מפחד שאשתי תשמע מזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיוע דחוף

הוספת תגובה

• איזה סוג של סיוע אתה מחפש?

07/03/2007

הדחף שלך הוא נרמאלי לחלוטין לאחר תקופה ארוכה של זוגיות.....וכך גם הפחד שלך.
    לצערי אין "תעודת ביטוח לבוגד" ובכל פעם קיים הסיכון שאישתך תגלה ואתה תאבד את המשפחה, אבל מצד שני, יש הרבה שאורמים שדווקא הפחד הופך את זה למרגש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנת?

עדי
    07/03/2007

חמודה אני לא צריך ריגושים אני צריך פשוט קצתלגוון ואני לא פוחד במובן שאני אתפס ומה יהיה
    אני פשוט חייב להתפרק מהצד וגם לעשות דברים שעם אשתי אני לא יכול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנת?

עדי
    07/03/2007

חמודה אני לא צריך ריגושים אני צריך פשוט קצתלגוון ואני לא פוחד במובן שאני אתפס ומה יהיה
    אני פשוט חייב להתפרק מהצד וגם לעשות דברים שעם אשתי אני לא יכול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי

ל
    08/03/2007

הי עדי, אם אתה רועד מפחד אז אולי עדיף שפשוט לא תעשה כלום, עם כל הפחד הזה אתה עוד עלול להתפס, אל תלחץ, אתה כרגע לא עושה שום דבר, סתם מעביר את הזמן, התחושות שלך הדדיות כרן כמעט אצל כלום, אתה נמצא במקום הנכון, אז תזרום עם זה ותראה מה יקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזוב אותך

גוש
    09/03/2007

שלום איש,,חבל לך על הזמן אם אתה מחפש מהצד התשוקה שלך לאשתך לא תגדל אפילו להפך,תמצא דרך לגוון את היחסים האישיים שלך אם אשתך לא רק בסקס למשל כל יום נשיקה צרפתית של חצי דקה תדליק אותך יותר מאשר סטוץ מהצד וזה מגעיל אחר כך לחזור לאשתך ואיפה המוסר פה.
    כך אותה לסוף שבוע שך טנטרה במדבר.
    שחקו משחקים
    תפתיע אותה , שתף אותה
    אין צורך בריגושים מהצד כי אין דבר כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו