מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיוע דחוףעדי07/03/2007
שלום לכולם אני נשוי כמעט שנה ולי ולאשתי יש סקס לא רע בכלל אבל אני אני מרגיש שבכדי שזה ימשך כך אני חייב מדי פעם משהו מהצד בכדי שתהיה לי את התשוקה לאשתי אני מרגיש שאני משתגע כבר. ואני לא יודע מה לעשות .זהו הצעד הראשון שאני עושה ואני רועד מפחד שאשתי תשמע מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה סוג של סיוע אתה מחפש?
07/03/2007הדחף שלך הוא נרמאלי לחלוטין לאחר תקופה ארוכה של זוגיות.....וכך גם הפחד שלך.
לצערי אין "תעודת ביטוח לבוגד" ובכל פעם קיים הסיכון שאישתך תגלה ואתה תאבד את המשפחה, אבל מצד שני, יש הרבה שאורמים שדווקא הפחד הופך את זה למרגש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנת?
עדי07/03/2007חמודה אני לא צריך ריגושים אני צריך פשוט קצתלגוון ואני לא פוחד במובן שאני אתפס ומה יהיה
אני פשוט חייב להתפרק מהצד וגם לעשות דברים שעם אשתי אני לא יכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנת?
עדי07/03/2007חמודה אני לא צריך ריגושים אני צריך פשוט קצתלגוון ואני לא פוחד במובן שאני אתפס ומה יהיה
אני פשוט חייב להתפרק מהצד וגם לעשות דברים שעם אשתי אני לא יכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
ל08/03/2007הי עדי, אם אתה רועד מפחד אז אולי עדיף שפשוט לא תעשה כלום, עם כל הפחד הזה אתה עוד עלול להתפס, אל תלחץ, אתה כרגע לא עושה שום דבר, סתם מעביר את הזמן, התחושות שלך הדדיות כרן כמעט אצל כלום, אתה נמצא במקום הנכון, אז תזרום עם זה ותראה מה יקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזוב אותך
גוש09/03/2007שלום איש,,חבל לך על הזמן אם אתה מחפש מהצד התשוקה שלך לאשתך לא תגדל אפילו להפך,תמצא דרך לגוון את היחסים האישיים שלך אם אשתך לא רק בסקס למשל כל יום נשיקה צרפתית של חצי דקה תדליק אותך יותר מאשר סטוץ מהצד וזה מגעיל אחר כך לחזור לאשתך ואיפה המוסר פה.
כך אותה לסוף שבוע שך טנטרה במדבר.
שחקו משחקים
תפתיע אותה , שתף אותה
אין צורך בריגושים מהצד כי אין דבר כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)