מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי יכל לעזור לי בזה?יעלת החן07/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
במה?
אשף07/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת מה
יעלת החן07/03/2007את כל מה שלא חוויתי עד עכשיו
שחרור, פתיחות, הנאה צרופה, עונג עילאי
תחושה שמותר לי ומגיע לי רק מפני - שאני רוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר או אישה?
אשף08/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר ואענגך עד שיכרות החושים
dave07/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב מאוד
joe09/04/2007בעל ניסיון מוכן לחלקו עם אחרות
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלת החן
10/04/2007תרשי לי להתערב?
אני הייתי ממליצה לך לבדוק מדוע לא הרגשת עד עכשיו שחרור, פתיחות והנאה ההרגשה שלי היא שאם תעשי בדיקה יסודית ודקדקנית תראי שגם לך יש יד בדבר, כך שלא תמיד עם פרטנר חדש מגיעה הגאולה.
ועוד משהו: מגיע לך לחיות חיים מלאים, מהנים ומפנקים. זה בידיים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה יקירתי
יעלת החן10/04/2007את צודקת במאה אחוז. זו המסקנה שהגעתי אליה אחרי העלאת רמת המודעות שלי והרבה עבודה לצורך שינוי הלך מחשבה ומצב תודעה. הענין כאן אינו שינוי באמצעות החלפת בני זוג, כי הרי לכל מקום שאני הולכת, אני לוקחת את עצמי אתי.
ולאחר כל העבודה שעשיתי - אני חוגגת, ומעדיפה בחברה טובה.
אז תודה על ההתיחסות ותשומת הלב, אגב האתר הזה בשבילי הוא חויה נלמדת מתמשכת, ומביא לי הרבה תובנות.
ושיהיה לך המשך שבוע קסום
יעלת החן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך יעלת החן
דייב10/04/2007שמח שהבנת
אשמח אם תצרי איתי קשר במייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מחפשת?
יעלת החן09/03/2007גבר בן 35 ומעלה- גבוה ופנוי לאהבים, אוהב לגעת עם ברק בעינייםכלומר
very much alive* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברק בעיניים
מעניין18/03/2007בואי נתחיל אם הברק. השאר כבר יגיע לבד
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלת חן
אשף29/03/2007אני בן 41. גבוה (184) אתלטי עדין בימיום ומשוחרר בטרוף בלילה .זה עומד בציפיות שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ק
יעלת החן08/04/2007אשמח לכתובת המייל שלך ונמשיך בשיחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלת חן
אשף08/04/2007מצטער שלא הגבתי להודעה שלך. פשוט לא הייתי פה. האימייל שלי הוא [email protected]. אם בא לך תכתבי לי קצת על עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון פנו אלייך בחזרה
yoav06/04/2007צרי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעוניין ואשמח לעזור
חתיך22/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח מאד ...
bissman29/03/2007[email protected] להתראות .............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלת
שון29/03/2007יש לי את זה ואת מה שאת מחפשת מצפה לשמוע ממך ונזרום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלת החן
dave10/04/2007אני כאן בשבילך. מוכן להתפרע בשבילך. מוכן לגרום לך להרגיש בטריןף שחסר לך
את לגוף שלך אמעט את כל מה שהוא לא הרגיש ורוצה להרגיש
אם מתאים לך אני כאן לשרותך ובשבילך ---- רק תני אישור והמייל שלי בדרך אלייך לאושר ולכייופים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)