מישהי ??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהי ??
    אופיר
    18/07/2007

אני בן 25 נראה טוב מאוד.. אני כבר שבוע מת לעשות סקס שאני כבר מתפוצץ.. ואין לי זמן למצוא מישהי שתסכים להיות איתי ולהנות ביחד..
    אני כל היום עובד ויש לי אולי שעה שעתיים אחרי הצהריים שאני פנוי אבל מאיפה אני ימצא עכשיו מישהי שתסכים ??
    אני נראה ממש טוב בנות אפילו מתחילות איתי .. אבל כבר שבוע זה לא קורה.. יש למישהי רעיון ??
    אימייל
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מישהי ??

הוספת תגובה

• תשובה

ל
    18/07/2007

אופיר, לא נראה לי שזאת בעיה גדולה מידי למצוא רק סקס ללילה.. במידה ואתה נראה טוב...
    לך לאיזה פיק אפ בר ואני בטוחה שתמצא שם.. סקס טוב, פחות טוב, אבל שם בטוח תמצא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגידי...

סקרן
    18/07/2007

איפה נעלמת?
    לא קראת מה שעניתי לך לפני כמה ימים לשאלה שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקרן

ל
    19/07/2007

הי סקרן, לא ראיתי שום דבר..
    על איזו שאלה ענית לי? לא זוכרת..
    אולי תרענן את זכרוני?? ואולי עוד כמה דברים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראי..

אופיר
    19/07/2007

זה לא הקטע ללכת לבר או משהו
    זה הקטע שפשוט אני הולך לעבודה בבוקר חוזר עייף ואין לי כח לצאת.. מבינה?
    אני יותר מחפש מישהי כמוני שגם חסר לה והיא בוגרת מספיק ונראית טוב
    כדי להנות ביחד ולהשלים את החסר לשנינו..
    חשבתי שאולי באתר הזה יש מישהי כזו.. אולי את ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופיר

ל
    19/07/2007

הבנתי אותך.. אז אתה רוצה לנסות בדרך הקלה..
    לא להתאמץ יותר מידי, להתחיל עם מישהי, להכיר, להימשך..
    אתה מנסה את מזלך בעולם הוירטואלי, שזה בסדר מבחינתי, אבל אל תשכח שלא חסרות כאן קשקשניות, שקרניות, וכאלה שירשמו שהן נראות הכי מדהים והכי סקסיות בעולם והן ממש לא!!!
    אז אתה לוקח סיכון, למען הסקס בלבד..
    סבבה, שיהיה לך בהצלחה, ומה איתי?? לא יודעת נראה לי שאתה צעיר מידי בשבילי.. כמו אחי הקטן
    נשמע מטורף מידי.. אף פעם לא הייתי עם בחור שקטן ממני ב-5 שנים...
    אבל אולי תפתיע אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בואי אליי לאימייל אני מבטיח שאפתיע

אויפר
    24/07/2007
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע שלם?

לולה 22
    18/07/2007

אויויוי, לבי נשבר, שבוע שלם, איך אתה עומד בזה?
    ואם אתה כזה חתיך עולם שבחורות נופלות עליך, איך הגעת למצב הזה? אין כאן סתירה עם זה שבנות מתחילות איתך, או שהבנות האלה הן חצי עיוורות, פיסחות ועם גיבנת?
    הצעות:
    1. להוריד את הסטנדרטים ולצאת עם הבחורות שמתחילות איתך.
    2. להמשיך לחפש סקס באינטרנט, אבל בלי כל התירוצים
    3. לאונן
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיועד ללולה22

חסוי בהחלט
    18/07/2007

שמעי אני גם ממש ממש ממש לא מכוער ודי מושך ולא מזניח את עצמי מבחינת הפעילות הגופנית אבל עם זאת אני מוצא את עצמי לבד לגמרי ואני חושב שהסיבה היא בגלל שאני לא מצוי בקרבת בנות והחברים שלי מרובעים ולא יוצאים למועדונים. אני לא חושב שצריך לפקפק באופיר ועם זאת אני מאוד מציע לך אופיר בכל זאת להוריד סטנדרטים כי אין רע בלקרוץ למי שמתחילה איתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיועד לחסוי בהחלט

לולה 22
    19/07/2007

מכירה אנשים שנראים טוב מאוד ואפילו יש להם מה להציע מבחינת אופי, ובכל זאת קשה להם להכיר בחורות בחוץ, לפעמים בגלל שהם ביישנים, לפעמים הם רוצים אהבה ולא סקס (ביזאר, אבל קורה).

אבל מה שהוא אמר היה קצת מוזר. אם הוא מתבכיין על שבוע, הוא אמור להיות סוג של סופר זיין שרק יוצא מהבית ובחורות פותחות את הרגליים לפניו ומתחננות "קח אותי אופיר כפרה" תוך כדי הזלת מיצים על הרצפה. אם לא, שבוע אמור להיות קטן עליו ועל יד ימין (או שמאל, אני ליברלית) שלו.

אין לך אף חבר פחות מרובע? גם פאבים לא הולך איתם?
    אם אתה לא ביישן בטירוף, אתה יכול לצאת לציד לבד אם חברים שלך מבאסים אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חה, חה, חה...

סקרן
    19/07/2007

הרגת אותי עכשיו...אוף כמה שאת עוקצנית, לא יורד לי החיוך מהפנים...
    לולה, לולה, לולה, כמה שאת שובבה ושנונה,
    את מסוכנת, ולהתקרב לאף אחד את לא נותנת
    אבל אני אוהב את זה כך, יודע שאת לא מלאך
    את בחורה קטלנית, אבל את נשמעת לי גם חושנית
    אני רוצה לשחק איתך משחק...
    אוהבת משחקים? יש לי אזיקים!
    בואי שחקי איתי משחק של ילדים גדולים, אני אמן בפלרטוטים
    אם את רוצה להיות שפחה, בהצלפה נכונה אסחוט ממך גניחה
    ואם את רוצה להיות מלכה, יש לי נגיעה מיוחדת ורכה
    ואולי את אוהבת להיות אחות, אני אגרום לך לאנחות
    ואולי אביזרים? שנוסיף ויברטורים?
    ואם תרצי להרגיש אחרת, אביא לך שרשרת
    שרשרת של אורגזמות, שתיתן לך תחושות מדהימות
    כי אני אדון התענוגות, אומן החוויות המיניות
    סוג של קזנובה, שלא יודע שובע
    אז יאללה אחת שתיים בא לי לשחק עם ללולה 22...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוקצנית? מואה?

לולה 22
    19/07/2007

חלילה, פרח קטן וענוג.
    קטלנית כמו נינג'ה, חושנית כמו שכוכבות סרטים היו חולמות להיות, בעלת כנפיים של מלאך ומוכנה לשחק כל הזמן. נעים להכיר :)
    אולי אני אוהבת להיות משהו אחר כל יום? השפחה הכנועה של אתמול תתלוש בבוקר את השוט מידיך ותדהר עליך, ולא לעבר האופק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעבר האופק...

סקרן
    19/07/2007

לא דוהרים איתי, או עליי...
    אני לא בקטע של רומנטיקה, אני כאן בקטע של ארוטיקה..
    ופרח קטן וענוג? אמרו עליי הרבה דברים אבל פרח? קטן? ועוד ענוג? אוי ואויי לי, אוי ואויי לך, לכנות אותי כך...תזהרי אני יתחיל ישר עם האזיקים והשוט...רק חסר לי שתקראי לי חמוד, עוד יחשבו שאני איזה חתול.
    בכל מקרה בואי נתחיל במשחקים...
    הייתי משחק איתך שבע דקות בגן עדן, אבל בלתי אפשרי כאן, אז בואי נתחיל במשחק של אמת או חובה...
    תהיה אמיתית כמו שיש לי הרגשה שאת כזו, ואני אהיה הכי כנה שבעולם, למרות שיש כמה שמכירות אותי אישית כאן, וכנראה יופתעו מהוידויים שלי...
    מותר לך לשאול אותי הכל אבל, וזה אבל גדול אני לא עונה על שאלות בנוגע לבחורות מכאן. זה נשאר ביני לבינן.
    יש לי עוד משחקים, אבל נתחיל במשהו פשוט וקל, ובואי נראה איך יתפתח המשחק הזה...
    אני נותן לך את האפשרות להתחיל...
    אבל בואי נתחיל בפוסט חדש, ולא מהפוסט הזה של אופיר, הפוסט הזה לא מתאים למשחקים שלי..
    תהיה יצירתית בכותרת של הפוסט, אני סומך עליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך זה קרה?

לולה 22
    24/07/2007

פספסתי את התשובה שלך?
    אני פרח קטן וענוג, לא אתה. ברור לי שאתה נמר פראי (גם סוג של חתול, אבל אני בטוחה שאין לך התנגדות להיות חתול כזה).
    תן שאלה ונעבור לשחק במקום חדש, מבטיחה לענות על הכל באמת חוץ משאלות על פרטים משעממים כמו בת כמה אני, איך אני נראית וכאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרה, אבל לא נורא...

סקרן
    25/07/2007

והגיל שלך? והשם שלך? ואיך את נראית? בנאלי...יש לי שאלות הרבה יותר מעניינות.
    מבחנתי קוראים לך לולה, את סקסית(מניח שככה את מרגישה) ואת בסביבות גיל 20 עד 65 סבבה? אז נתחיל.
    שאלה ראשונה...
    אם אנחנו בענייני התחלות, אני רוצה לדעת איך הכל התחיל...
    מתי, באיזה גיל איבדת את הבתולים שלך? ספרי אם כאב לך? נהנית? סבלת? אהבת אותו? הוא אמר שאוהב אותך? או שמראש היה ברור שזה רק סקס? בכית אחרי זה? הצטערת? חייכת? ספרי לי פרח קטן וענוג שכמוך על הפעם הראשונה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפעם הראשונה

לולה 22
    25/07/2007

סבבה אף נכון :)
    איבדתי את הבתולים (הו, זה נשמע כה רומנטי כשאומרים את זה ככה, ממש כאילו הייתי עם שמלה לבנה, תמה וברה) בגיל מאוחר למדי, אחרי 18, הייתי כבר חוקית. הוא היה החבר הראשון שלי ודביל מוחלט אבל באותה תקופה חשבתי שהוא נורא מגניב כי הוא היה עושה מסיבות והייתה לו פוזה אפלולית של "ילד רע".

נסענו לדרום למסיבה ואחרי זה התרסקנו אצל חברים, אני הייתי מפוצצת מכל כימיקל אפשרי ובאותו רגע זה היה נראה רעיון טוב. עשיתי הכל חוץ מלרדת לו - בנאלי, אנאלי (לא שהייתה לי התנגדות לזה, אבל במצבי סביר להניח שהייתי מקיאה עליו או נושכת לו איבר או שניים).

יכול להיות שבכיתי או חייכתי, לא יודעת. מה שבטוח, הייתי כ"כ פצוצה שלא זכרתי יום אחרי זה אם זה קרה או לא והייתי צריכה לשאול אותו.

אכן פרח ענוג :)
    תורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה.

אופיר
    19/07/2007

הבעייה היא שכאן באתר כול הבנות שנמצאות כאן זה בגלל שחסר להן משהו
    לא סתם אתן פה ולא סתם אני פה
    חבל שאתן לא מודות בזה.. ויש כאן הרבה הצעות נחמדות
    כמו זו שלי עכשיו.. אז אם מישהי רצינית שבא לה באמת להנות ואני באמת נראה טוב אז למה לא...?
    אל תהיו כבדות הרי אנחנו כאן בגלל מטרה משותפת...
    כולל אותך לולה22 אני מחכה לך באימייל
    [email protected]
    או למישהי אחרת שרוצה לנסות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז בסדר.

לולה 22
    19/07/2007

נכון, כולם נמצאים כאן בשביל אותה מטרה.
    אתה פשוט הגעת בתור "מזיין בלי הפסקה, יבש לי שבוע, מישהו יודע איפה מוצאים בחורות?" שזה אחר לגמרי מלהגיד "באתי לכאן כי אני רוצה סקס", מודה במה אתה רוצה, לא משחק אותה כאילו הגעת לכאן בטעות ואתה לא מבין מה אתה עושה כאן בכלל. קאפיש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו