מחפש מורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפש מורה
    סטונדט_26
    08/12/2008

שלום לבנות המין היפה, אני לא רוצה להישמע כמו סוטה, אבל אני מחפש מישהי שיכולה ללמד אותי קצת על נושא ה- squirting (השפיכה הנשית וההשפרצות...). אין לי הרבה מאוד ניסיון, ויצא לי לראות את זה בסרטים אבל לא ממש לחוות את זה עם בחורה. החברה שלי לשעבר אמרה לי שזה מיתוס ושזה אפקטים של מחשב... ?!? בכל אופן, אני מאוד אוהב לרדת ולפנק את הבחורה שאני נמצא איתה. אין לי כרגע חברה, ואני אשמח למצוא מישהי שתלמד אותי דברים חדשים בנושא הזה... פינוק מובטח ! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפש מורה

הוספת תגובה

• זה לא מיתוס

08/12/2008

זו תופעה שבאמת קיימת אצל מעט נשים.
    מאחלת לך למצוא אחת כזו,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדולינה משפריצה???

נוני
    09/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן כן.. : )

אני
    09/12/2008

אכן כן, יש ויש..גם אני הופתעתי בפעם הראשונה וקצת הובכתי..לא קורה בכל פעם א-ב-ל כשכן.. לגמרי מטריף חושים ומענג, מה צריך? המון סבלנות ..אצלי זה הופיע רק כשהרגשתי בטוחה לגמרי ושחררתי כל מיני אי נעימויות מטופשות , פשוט נמחקתי . תנסה להתמקד רק בה, גם אם ההשפרצה לא תגיע, העונג יהיה סוף..בהצלחה.:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו