שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    מוריאל
    10/12/2008

בוקר טוב יש לי חבר ויש לי בעיה שמאוד מפריעה חי ואשמח לקבל עזרה. כשאנו שוכבים אני מרגישה לא מספיק רטובה בנרתיק וזה די "מקשה" עליי בקיום יחסי המין הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות אם יש משהו שאפשר לשים לפני או כל דבר שיכול להביא לי לפתרון. אשמח מאוד זה חשוב לי תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• תשובה

10/12/2008

לדעתי את צריכה לגשת לבדיקת גינקולוג. כמו כן, בינתיים את יכולה להשתמש בחומר סיכה על בסיס מים כדוגמה הג'ל KY. כמו כן, אתם צריכים לעשות משחק מקדים ארוך, כך שתהיי להוטה יותר ורטובה יותר לפני הסקס עצמו.

זאת ועוד, את יכולה לשאול את שאלתך בפורום [a href='http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=19' id='link']מין וסקסולוגיה[/a]. אני בטוחה שתקבלי שם תשובה מהירה ומקצועית יותר מהמומחים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה...

מוריאל
    11/12/2008

תודה על התשובה ואיפה אני יכולה להשיג את החומר סיכה הזה ואיך אני אמורה להשתמש? לשים לפני קיום יחסי מין אשמח לתשובה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל בתי המרקחת ובפארמים

שלי פסטרנק כץ
    11/12/2008

כן, למרוח לפני המגע המיני לפי הצורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    11/12/2008

בעיה של רטיבות נוצרת בדרך כלל או בגלל העדר תשוקה ו"חרמנות" בשפת העם, או בגלל עניין הורמונאלי.

בינתיים כפי שהציעה באדולינה את יכולה להשתמש בKY ג'ל או ב PLAY של דורקס את שניהם אפשר להשיג בסופר פארם ללא מרשם.
    בנוסף כדאי לגשת לבדיקה גניקולוגית ולהתייעץ עם הרופא, גם שינוי בתזונה יכול לגרום ליובש מוגבר.. התייעצי עם תזונאית.

כמובן שמשחק מקדים ארוך יכול בהחלט להוסיף לעניין.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו