זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה
    חן
    10/12/2008

שלום שלי. היית אצלי בבית לפני שנתיים למסיבת הפתעה- יום הולדת שבעלי עשה לי. עד היום לא ידוע לי המניע לארגון של המסיבה מאחר ומאותה תקופה ועד היום(כן כן שנתיים)אני והוא לא שוכבים. בהצחלה לא יחסתי לזה חשיבות ולהפך אמרתי שיש לי שקט אך לאט לאט זה התחיל להציק ולבסוף לאחר מס' חודשים התגלתה הבגידה. קשה לי לתאר במילים עד כמה גדול היה הכאב, עד כמה קשה היתה הפגיעה אפילו עכשיו שעברה כבר למעלה משנה אני עדיין בוכה כשאני נזכרת בכך...וזה לא היה סטוץ...זה היה רומן ארוך....הוא היה מאוהב בה וחשב לעזוב את הבית בגללה , את זה הוא סיפר לי אח"כ .ורק בגלל הבנות ,יש לי 3 בנות קטנות ומקסימות הוא לא עזב...הוא מעולם לא הצטער על הבגידה ...מבחינתו זה היה עבר ואפשר לטאטא מתחת לשטיח..זה כל כך פוגע...כי לי הוא הרס את החיים..כל האמון שלי בו..פשוט נגמר..לא מאמינה לאף מילה שלו כל הזמן חושדת בו בודקת מתקשרת...בוכה צועקת והוא בשלו...יוצא בלילות ולא חוזר עד למחרת בבוקר לא מודיע היכן נמצא...ועושה מה שהוא רוצה...אציין שבמקביל הוא עובד ומפרנס את המשפחה....לי נמאס אני לא יודעת מה לעשות..מה עוד שגם גיליתי עוד פעם שהוא יוצא ע מישהי (ראיתי הודעה ממנה בפלאפון).והוא כעס....משפחתי לא יודעת על כך רק כמה חברות שהרבה לעזור לא יכולות.אני מפחדת לעזוב...מה אעשה עם 3 בנות לבד....תעזרי לי בבקשה אני יודעת שאני גם טעיתי ...וזה כנראה הוביל לבגידה...אבל דיי אני רוצה חיים שקטים והוא לא מוכן ללכת לייעוץ... אני כבר מיואשת...אין לי כבר כל דרך לדבר איתו התרחקנו מאוד....אשמח לתמיכה ועידוד יש עוד הרבה מה לספר ולהסביר אבל לא אוכל לרשום כאן הכל.......בבקשה תני לי תקוה לפני שאני אעשה צעד גורלי ואפרק המשפחה כי אני כבר לא רוצה אותו......אני לא רוצה להלחם על הזוגיות עם מישהו שלא רוצה בזוגיות איתי.....הרמתי ידייםםםםם. תודה חן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• לחן..

שלי פסטרנק כץ
    11/12/2008

היי מתוקה.. אני כל כך שמחה שמצאת לנכון לפנות אלי ולא להשאיר את הדברים כמו שהם ככה.
    כל כך מבינה את ההרגשה המתסכלת.

צרי איתי קשר בנייד כדי שאוכל לשוחח איתך מכיוון שכאן בוודאי לא אוכל לעזור עזרה של ממש.

אל תוותרי..

יש משפט חכם שאומר שכאשר השמיים שחורים במיוחד זה בדיוק כמה רגעים לפני שעולה האור.

דברי איתי 0526902069

רק טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו