נישואים ואין סקס מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נישואים ואין סקס מה עושים?
    מיקי
    07/03/2007

אנו נשואים 16 שנה +3 ילדים (הקטנה בת 2) לפני מס' שנים היה לנו סקס טוב ומאז הלידה השניה ירד הסקס וכיום בשנים האחרונות אולי פעם בחודש גם זה לא בטוח, אישתי אומרת שזה לא חסר לה, שהיא לא מתקשרת לזה היום.. בתק' האחרונה עולות מחשבות רבות על לפרק את החבילה כי נמאס לי לחפש בצד... ללכת לפסיכולוג היא לא מוכנה ..השאלה מה עושים האם זה בעיה של הלידה ? האם להשאר כך ולחפש בצד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה קורה הרבה

אשף
    08/03/2007

אני אישית שומע על המון זוגות עם אותה הבעיה. לרוב אחרי תקופה קצרה של חיזור מצד הבעל זה עובר. לכן אולי כדאי שתבדוק את עצמך ותראה אם לא הפכת לשגרתי מבחינתה. זכור שסקס עם האישה זה לא רק זיון . לרוב אישה יותר זקוקה לחיזור, לפינוק ,לליטופים ופחות לאקט עצמו. ואם אתה בסדר והיא בכל זאת לא מעונינת אז צריך לפנות לפיתרונות הכואבים. אני יכול להגיד לך שאחרי 17 שנות נישואין אני לא ממש מצליח לרגש את אישתי. ותאמין לי שאני מהמפנקים.יש לנו סקס לפחות פעם בשבוע אבל אני מרגיש שזה לא זה. בגלל זה אני פה בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו