המממ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המממ...
    מישהי
    14/12/2008

לא יודעת אם זה המקום הנכון, או מה בדיוק אני מחפשת. כנראה שסתם מנסה לפרוק. אני בת 21 , נשואה טרייה לאיש טוב ועדין. - יכול להיות שכך זה אמור להיות בהתחלה, ושצריך ולהתרגל ולהסתגל (שנינו חסרי נסיון מיני ) אבל בקטע הזה של יחסים פיזים. זה פשוט לא הולך. הוא טוען שאני קרירה ומרוחקת, והאמת שאין לי חשק. והוא באמת חמוד בעיניי. אני באמת לא יודעת מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המממ...

הוספת תגובה

• אולי הפתרון :)

אנונימי
    17/12/2008

ראיתי תוכנית שבה הייתה משימה לקיים יחסי מין 5 פעמים ביום. המטרה הייתה להגביר את הצורך ליחסי מין. כאשר מתרגלים שלא לקיים יחסי מין, הצורך מתפוגג, לעומת זאת כשמרגילים את הגוף (גם אם מכריחים אותו בהתחלה), ניתן להכנס לשגרה בריאה של יחסי מין. מה גם, שבקשר לפעמים צריך להתפשר, וגם כשהוא רוצה, את יכולה להסכים. זה לא שאת לא תהני :) אני, לפחות, מכור. האורגזמות שלי עם חברתי הן מהאדירות שחוויתי אי פעם. אין סיכוי שאוותר על התענוג גם לא בעד הסכום הגדול בעולם! אם חווית פעם אורגזמה, בטוחני שכאשר הקשר (גם המיני) שלכם יתחזק, האורגזמות שלך יתחזקו לאין ערוך! לפחות ככה זה אצלנו.. בתחילה, זה היה רגיל, אך כעת, אני מרגיש שאנו מחוברים רוחנית ואני פשוט לא מצליח להשתלט על עצמי כשאני גומר. אשמח לדעת שחיי המין שלכם השתפרו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו