המלכה שלו !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלכה שלו !!!
    ענבל
    21/12/2008

ערב טוב שולחת לך מייל זה בעקבות בעיה שנוצרה במערכת יחסי מין ביני ובין בעלי. אני בת 48 ובעלי 53 יחסי המין ביננו תקינים לחלוטין אך לפני מספר חודשים בעלי אשר מכנה אותי כמלכה שלו, ביקש ממני להתייחס אליו כל העבד שלי ולא "בתחום" סאדו אלא במהלך יחסי מין סטרייטים לחלוטין. לדוגמא רצונו שכל בקשותי כגון ליקוק אצבעות רגלי מה שאני אוהבת יבואו כפקודה ממני. איני רגילה לסוג זה של יחסי מין לפעמים מפריע לי היות ואני דוגלת בשיויון אך לדיברי בעלי זה פשוט עושה לו ממש טוב. אודה לך על יעוץ בנדון. תודה לך ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלכה שלו !!!

הוספת תגובה

• ענבל שלום

21/12/2008

שאלתך מעניינת, ודורשת תשובה מקצועית שלצערי אני לא יודעת לתת,
    אולי מישהו אחר מהפורום יוכל לענות לך.
    כמו כן, אני ממליצה לך להעתיק את שאלתך לפורום [a href='http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=19' id='link']מין וסקסולוגיה[/a], שם ישנם כמה מומחים שיתנו לך תשובות מקצועיות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למלכה (:

שלי פסטרנק כץ
    22/12/2008

שמחה לקרוא שבעלך עדיין מעריץ אותך ככה.

בעלך גילה עולם פנטזיונרי חדש שמגרה אותו מבחינה מינית והוא מעוניין לשתף אותך ושתהיי חלק ממנו וזה נפלא בעיני.

הוא נהנה מהעליונות והשליטה שלך בו במיטה ובמיטה בלבד (אני מניחה שלא היה רוצה שתשפילי או תצווי עליו לעשות דברים אחרים ליד חברים ובחיים שמחוץ ליחסים האינטימים)

לא מדובר במשהו חריג וקיצוני לכן לא הייתי ממהרת לכנות את הנושא "בעיה"
    אם בכל זאת קשה לך עם הנושא, נסי להתייעץ איתו או לקבל הדרכה מסקסולוג כיצד כדאי לנהוג כדי לשמור על הסקס הטוב שלכם בלי לפגוע ברצונות שלו.

* את מוזמנת גם לנסות להכנס לחוויה כשחקנית המגלמת תפקיד של מלכה.. מי יודע? אולי זה ימצא חן בעיניך? (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו