צריך עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עצה
    נשוי מוטרד
    22/12/2008

אני גבר בן 36, נשוי (7 שנים) עם ילדים, אוהב מאוד את אשתי, אבל.............מרגיש צורך כמעט נואש לגיוון הסקס שלי. מעולם לא בגדתי באשתי, והמין בינינו טוב...אבל אני מרגיש צורך לצאת מהשיגרה ולנסות ולטעום דברים חדשים בלי לסכן את הזוגיות הקיימת. אני גבר נאה מאוד שלא יודע מה לעשות...אולי לדבר עם אשתי ולהגשים פנטזיות איתה(לצרף אלינו..) אבל לא בטוח שהיא תסכים. אני זקוק לעצה מאנשים שנמצאים שם או שעברו את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עצה

הוספת תגובה

• למוטרד

שלי פסטרנק כץ
    22/12/2008

עושה רושם שאתה בחור מאושר מאוד (:
    לכל אחד יש צורך וחשק לפעמים לצאת מהשגרה ולנסות לטעום דברים חדשים.
    במצב שבו אתה נמצא כרגע, כל פעולה שתעשה בלי לשתף בה את בת הזוג, תהיה כזו שתפגע בקשר הטוב שיש לכם כרגע.

הייתי מציעה לך להעלות את הנושא תוך כדי משחק משעשע שבו כל אחד חושף פנטזיות וחשקים.. זו התחלה מצויינת שתגרור אחריה עוד עשרות שיחות כאלו בהמשך.

אלי מגיעים היום לא מעט זוגות בראש פתוח שהחליטו לנסות להכניס עניין לסקס ורוצים ליווי מקצועי כדי לדעת איך לעשות את זה נכון ואם בכלל.

גם אם תשמע על עשרות זוגות שהלך להם קלף ונורא כיף להם בנישואים פתוחים, אני יכולה לומר לך שישנם מאות אחרים שלא צלחו יפה את הגשמת הפנטזיה.

לפעמים אפשר לזהות אצל זוג מסוים, שלמרות הפנטזיה החזקה, בפועל הדברים יגררו ויכוחים מיותרים וכעסים.

אבל הכי חשוב.. כל הזמן לדבר, לשתף בפנטזיה ולא לשמור בלב.
    אל תקלקל את הדבר הטוב הזה שיש לך כרגע בידיים.. מדובר בפרח נדיר במיוחד (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו