מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרתי:-))תם עידן החגיגות ועוד...עינבר22/07/2007
-ק- מלחמת עולם שלישית התחילה!!!!!!!!!!!!תכין ת'נשק,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינברוש כפרה עלייך
עינב22/07/2007אני כותב לך מהמחשב של עינב. אז אל תיבהלי. היא פה לידי והיא מכירה את הפנטזיות שלי עלייך.. (--: .את יודעת...... סכינים,גרזנים, טילים בליסטיים, תותחי לייזר.. רק לא שוט. בזה את תנצחי אותי בטוח. (--:
מתים עלייך. וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשובבים..תפנו מקום:-))...
עינבר22/07/2007ו-ק-..ומכות עם גבס הולך?...שלכת אליי מכונית קטלנית(לא ברחתי במזמן)...חחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה**שלחת**
עינבר22/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נכווווון...אוייויויויו
עינב22/07/2007מה באמת? תאונה? אמיתית? אין לי יד בדבר ממי. אם היתה לי זה היה עם מכונית תופת. סתתתתם. איך זה קרה? מי הכלב שעשה לך את זה? תני לי נקודות ציון ואשגר אליו טיל בליסטי. הינה עינב רוצה לכתוב לך.
שלום עינבר. אני יודעת שזה שם בדוי אבל ק לא מגלה לי איך קוראים לך. טוב אני לא אנג'ס. אני יודעת שהוא מאד מחבב אותך. הוא קורא לך התורכיה הקטנה. (: . לפנות מקום? את באה? תבואי בכיף . נעשה חגיגה עצבנית וסוערת.(: . בעלי לא בבית והילדים אצל סבתא. ויש המון מקום במיטה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודת ציון...:-))הוודקה ששתינו :-))
עינבר22/07/2007והעץ שנכנסנו בו..מסכן לא נישאר שלם אחרי בנות כמונו...
עינבוש..כיףףףףף לכם..ואין לי בעיה שיאמר לך את שמי...בטח שאני אבוא..אני אחזיק את הנר:-))ואח"כ אני אשפוך אותו על-ק-...תהנו שובבים..תגידו לי מיקום ואני באה...אגב עינב..שניה לפני שזה גולש..לכבות את האש ולמזוג(זוכרת את הסרט הזה:-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מכירה את הסרט
עינב22/07/2007אבל אם תבואי אז ניתן לק להחזיק את הנר ואנחנו נחגוג ושהוא יאכל את הלב. מיייסכככןןןן שלי. (: . את באה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באה..רק תגידי לי לאיפה:-))
עינבר22/07/2007הסרט(גבעת חלפון אינה עונה)...ואני מצפה לפינוק :-))..-ק- תחביא כלי נשק..גרזנים וכל דבר אחר..אחרת..שנינו נהיה בגבס..ועינב תיפתח מוסד סיעודי.במקום מוסד כימי:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
עינב22/07/2007זה אני .ק. תבואי ממי. אני בבטיח. לא יהיו כלי נשק. לא יהיו גורמים אוינים. רק ידיים מלטפות חושניות אינסופית. המון ארוטיקה איטית שיקחו את שלושתינו למחוזות שטרם ביקרת בהם. נהיה איתך עדינים .תהיי באמצע. מחוזרת ומפונקת על ידי שנינו. .. עכשיו נראה אותך רוצה לבוא. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי דבר כזה...על קביים אני מגיעה
עינבר22/07/2007חחחחחחחחחחחחח :-)) אני לא מכירה אישה שתסרב(בכול אופן לא בחבורה שלי:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תבואי
עינב22/07/2007את וכל החבורה שלך. (--: . אוהבים אותך .
ק' ועינב.
אנחנו הולכים להמשיך עוד קצת להשתעשע . לחכות לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחח נבוא בכיף...
עינבר22/07/2007שתעשעו לכם...אני אבוא..רק צריכה למצוא מישהו שירים אותי :-))אוהבת..וזה וזה וזה :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
עינב22/07/2007אנחנו עושים את זא על הכיסה דל מחשב. להרים אותך? את מדברת גשויות(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמואה?????אני ילדה טובה..
עינבר22/07/2007לא יודעת מה זה גסויות:-))...אתם תורידו אותי לתרבות רעה..תרתי משמע:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
עינב22/07/2007אני בת 40 . זה מפריע לך? תשאלי את ק. הוא מתלהב ממני סוף הדרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחח אהבתי את התגובה...
עינבר22/07/2007אני בת 30 וחודש כמעט :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין איך את ניראית
עינב22/07/2007זהו מותק. ק' הלך. חבל שלא היית כאן. אני צריכה לאסוף את הילדים.
להתראות. אוהבת. עינבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נורא:-))יהיו הרבה פעמים אחרות...
עינבר22/07/2007איך אני נראית..טוב מאוד:-))תהני עם הילדים חמודה.. עוד מעט תתחילי להשתגע ולייחל שיסתיים החופש..ביי חמודה אוהבת עינבר:-))
אשף22/07/2007היי מותק. חזרתי. עכשיו אני רק איתך. (--:. שלחתי לך מייל לכתובת מייל החדשה. תודיעי לי אם קיבלת אותו. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי את המייל
עינבר22/07/2007רק עכשיו חזרת..?מה עיכב אותך...?..סתםםםםםםםםם אל תילחץ..לא לקבל התקף לב...רק צחקתי:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשלחי לי את הכתובת שוב
אשף22/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבוצע:-))
עינבר22/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסבית?
joe24/07/2007אישתי מחשפת לסבית עם חזה גדול האם את מכירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לסבית..פנה לאחרות..בהצלחה:-))
עינבר24/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוף עלייך. וכדומה. (--:
אשף24/07/2007אני עובד כמו משוגע.אין לי זמן לבלבל לך במוח. אל תרגישי מוזנחת . (--: חושב עלייך כל הזמן. וזה וזה וזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרקת אותי לאשפתות אהה:-))
עינבר24/07/2007סתםםםםםם לא להתאבד אני מבינה שאתה עסוק..מקסימום אני אשכנע את עינב להצטרף אליי בסירוס שלך...חחחחח חולה עלייך בדם קר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאשפתות?
אשף24/07/2007נשמה טהורה שלי( וכוליי) אם גן טרופי ירוק עם ערוגות של פרחי ציפור גן עדן ומפלי מים הזורמים בקול מלטף ,ושבילים מוצלים ועליהם פזורים עליי ורדים אדומים וורודים, זה אשפתות אז כן שלחתי אותך לשם .את יודעת למה? כי אני הגנן , האביר על הסוס הלבן מחכה לך בסוף השביל עם פרח ביד ויד מושטת לאהבה. בואי אליי. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביר על סוס לבן..ואווו אני באה:-))
עינבר24/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני סתם גנן?
אשף25/07/2007לבוש סרבל בלי שרוולים עם ריצ'רצ' פתוח וגוף גברי מזיע? מה לא תבואי? תבואי. זה יכול להיות מדליק.... אני ואת... בלי בגד ים...באגם עם מים צלולים...אף אחד לא יראה אותנו... אני עיצבתי פינה כזו בגן . פינה נסתרת מאחורי המפל עם מדף סלע בדיוק למידה שלנו.(--:.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)