מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- באדולינה..את שקטה היום:-))עינבר22/07/2007
והתיאורים שלך בכלל לא שקטים..כל הכבוד על התעוזה...מתי זה יקרה שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באדו....איפה את?איפה לולה..?
עינבר22/07/2007נירדמתן בשמירה..:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשבילך אני תמיד כאן
לולה 2222/07/2007מתאוששת מהסוף שבוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולה...למה מה היה בסופ"ש?
עינבר22/07/2007מה עוללת..שובבה :-))או יותר מדויק מה עוללו לך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופשבוע רגוע
לולה 2222/07/2007בגלגל"צ...
אצלי לעומת זאת היתה מסיבה אחת (טוב, גם לפני היו דברים, אבל אני מנהלת פורום חינוכית אז אני מצנזרת :)), ריקודים צמודים כולל נגיעות בכל מקום עם שני גברים (באותו זמן, ברור), שלוש פעמים באותו לילה, ארבע שעות שלקח להנג אובר לעבור.
זאת בערך התמצית של יום שישי, אחרי זה הגיעה שבת עם המעללים שלה ועכשיו כמו שאמרתי, אני מתאוששת איתך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה..בילית את סופ"ש כמו שצריך..
עינבר22/07/2007אין בעיה תתאוששי איתי..ממילא אני מנוטרלת מלעשות שטויות..עוד 14 יום.(אני שונאת גבססססס..ועוד יותר שונאת לשכב במיטה..בעצם לא אם אני לא לבד:-)).התחלתי את טבלת היאוש שלי:-))..ונחשי מי תעזור לי לעבור את הימים..אה ולא נישכח את הלילות:-))..את יקירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובלילות...
לולה 2223/07/2007לשים את חלוק האחיות ולבוא לסעוד אותך?
ומי עשה לך את זה? להצליף בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסעוד אותי..אמממ בהחלט!
עינבר24/07/2007אין במי להצליף...אנחנו אשמות..שתיה ונהיגה לא הולכים יחד..מסכנון רק העץ...יותר הוא לא יפרח:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש במי להצליף
לולה 2224/07/2007בכן. הכלל אומר שברגע שאת חושבת "אני נוהגת מגניב", זה אומר שאת שיכורה מדי בשביל לעלות על ההגה. לא חבל על העצים?
איך את מרגישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בסדר חוץ מגבס ברגל...
עינבר24/07/2007ומתי את באה לטפל בי..הבטחת לסעוד אותי:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה לך לבן
לולה 2225/07/2007שמחה שיצאת בזול יחסית, למרות שתאונה זה מלחיץ, גם אם לא קורה משהו רציני
מישהי כאן להוטה... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת חמודה...שאת פה בישיבלי
עינבר22/07/2007ורק בישבילי ..:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולה ויתרנו על הקפה
אשף22/07/2007אבל אמרנו שנעשה סקס. נו? מה קורה? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההו שלום
לולה 2223/07/2007מישהו כאן מקנא? יש מספיק ממני לכולם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה נעלמת
אשף24/07/2007אחרי שכתבתי לך פנטזיה ביציע כשבאדולינה ועינבר מתאבקות בבוץ?
(--:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תמיד יש לי מה להגיד
לולה 2224/07/2007חייכתי לעצמי, הלכתי למקום בו יש לי פרטיות...
וחזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה כן עשה לך משהו...
אשף25/07/2007ומה עשית במקום שיש לך שם פרטיות? (--:....אני כבר מנחש....שובבבבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה-ק- אל תגנוב לי את הבנות...
עינבר24/07/2007ביציע תישאר עם הבנים :-))..אגב אני מצרפת לכוחותינו את עינב...נה נה נהנה ..עכשיו תישאר עם הקפה ה....קר!! :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי טוב בנות ובנים
לולה 2224/07/2007כל פעם אפשר לבחור עם מי להיות, ומי שבצד יכול לשתות קפה קר, לחזור בכוחות מחודשים (ולהביא לי משהו לאכול כשהוא חוזר, או מסאז', או מה שהדמיון שלו מרשה לו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
אשף25/07/2007עינב לא תצטרף אליכן בלעדיי. אני חותם לך על זה.(--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפה קר? נשמע טוב...
אשף25/07/2007עינב מתה על קפה קר. רק בשביל זה היא תבוא אליי. נכון עינבי? אבל אני בספק אם נוכל להתאפק ורק לשתות קפה...(--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת לולהל'ה
עינב24/07/2007איך את עוזבת אותו ככה סתם לאנחות אחרי שהוא התאמץ כל כך.. פויה ..לא יפה. (: . לא נורא הוא יקבל פיצוי (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחות נשמע טוב
לולה 2224/07/2007ומי מפצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)