חוויות סקסיות מצימר בצפון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוויות סקסיות מצימר בצפון
    יולי
    22/07/2007

נכנסו לג'קוזי, שהעלה אדים. הוא החליק את הידיים שלו למטה, במורד הגוף שלי, הגיע לנקודה והתחיל לשפשף אותי, אלוהים, צרחתי שם מרוב תענוג. הוא ליקק אותי למטה ותוך כדי ליטף את השדיים.

ורק אחר כך התחלנו בחדירה. הוא תפס אותי בחוזקה ושיגל אותי מאחור. היה תענוג אמיתי, סוף שבוע של זיונים. היה מזג אוויר כל כך לוהט שלא יצאנו מהחדר כמעט. היה מדהים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה כל הסיפור שלך?

עינב
    22/07/2007

לפי הסיפור גמרת מהר. (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא גמר מהר . לא את מותק.

עינב
    22/07/2007

אני מאד מקוה שלא נשארת מתוסכלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפחות היא נהנתה מהצימר ;-))

עינבר
    22/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יולי

אשף
    22/07/2007

היי חמודה. אני שמח שנהניתם בצימר בצפון. יש שם כמה צימרים מאד רומנטיים-חושניים . רק תרשי לי לעזור לך לתאר את מה שהרגשת. בנות לא לכעוס עליי אני מנסה לעשות את זה דרך עיני אישה. אז אנא.
    המכונית החליקה לה בשלווה על הכביש הלוהט והעצים שבצדדים חלפו להם בריצה נגדית. עיניי היו מופנות החוצה וכך שנינו ישבנו בשקט במשך הנסיעה . פחד נו לדבר. באווירה שביננו כל מילה היתה יכולה להרוס. המתח היה מורגש ושנינו לא רצינו להפיג אותו. "אלוהים רק שלא יגיד כלום . שהשקט יימשך" חשבתי לעצמי. פחדתי. לפתע הרגשתי את ידו נוגעת בידי כאילו קרא את מחשבותיי ומנסה להגיד לי בשקט" אני יודע מה עובר עלייך. אני מרגיש אותו דבר".
    הינה היגענו למושב שבו הזמננו צימר . הוא חייג למספר ולפתע השער החל להיפתח. התחלתי לרעוד. לא יודעת אם זה מפחד או מהתרגשות. נכנסנו. חנינו את הרכב וניגשנו לצימר.
    הצימר היה מעוצב כאילו עלידי הדון ז'ואן בכבודו ובעצמו. הצבעים הקישוטים ,הנרות , הקטורת כאילו נועדו למחוק את אחרוני המחשבות המוסריות. על המיטה היה כיסוי אטני וקרן אור שמש עדינה שחדרה מבעד לוילון האירה את המיטה ומיד עלו בי מחשבות הכי ארוטיות על מה שיהיה עוד מעט על המיטה הזו.
    הוא מילא את הז'קוזי והביט בי. נראה שהוא קלט שאני לא ממש יודעת מה לעשות. שאני מחכה שהוא יוביל וכך בלי מילים הוא התקרב אליי בצעד איטי שנראה כמו נצח. הוא נעמד מולי ידו הרימה את סנטרי בעדינות אין קץ ועינינו נפגשו במבט מלא תאווה וחרדה. הוא ליטף את שערותיי בעדינות ואמר" יולי . אהבתי אותך עד עכשיו ואוהב אותך ברגע שנצא מהדלת הזו אבל עכשיו אני לא אוהב אותך. אני פשוט חושק בך" ידיו נגעו בכתפיי והבעירו בי אש . הוא קירב את שפתיו אל שפתיי ויכולתילהריח את ריח התאווה עולה מפיו. לא יכולתי להתאפק. שפתיינו נפגשו כשהן פעורות ככל שיכולנו. לשונותינו החלו לשחק כצמד נחשים בהזדווגות. ידיו גלשו במורד הגב ותפסו בעדינות את שולי חולצתי. ידיי עלו מעלה ללא שליטה מתחננות שיוריד ממני את הכליפות המיותרות האלה. הוא ירד על ברכיו כשכל הזמן הוא מביט בי.בתנועה חושנית הוא משך מטה את מכנסי הטייץ' והתחתונים שלי והינה אני עומדת מולו ערומה ולא מרגישה מבוכה. זה כל כך טבעי. הוא קם והחזיק את מותניי קירב אותי אליו ולחש לי" תפשיטי אותי." ואוו כמה חיכיתי למשפט הזה. בתנועה מהירה תלשתי מעליו את חולצתו וירדתי לפתוח את מכנסיו. כשהייתי מולו הרגשתי איך איברו הזקור מנסה לפרוץ דרך המכנסיים. הורדתי את מכנסיו ואת תחתוניו ואז הבטתי בזין הנפלא שלו עומד מולי מנסה להגיע אלי בכוח." אני רוצה אותו בתוך הפה" חשבתי לעצמי והבטתי מעלה. לא היה צריך יותר ממבט חטוף כדי לראות אותו מתחנן למגע שפתיי..התקרבתי אליו ושפתיי נפתחו מאליהן. הרגשתי איך האיבר היפה שלו חודר לפי וממלא אותי בחום. וואוו כמה שהוא חםםםם. רק שלא יגיד כלום . שיעזוב אותי לבד עם הזין המדהים הזה לרגע של התבודדות. ככל שמצצתי יותר חזק הרגשתי איך אני נהיית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

אשף
    22/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואז היא נחנקה..כי ניתקעת ולא המשכת

עינבר
    22/07/2007

את הסיפור...חחחחחחחחחחחחחחחח :-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואז היא ניחנקה..כי ניתקעת ולא המשכת

עינבר
    22/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואז היא ניחנקה..כי ניתקעת ולא המשכת

עינבר
    22/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגניב:-)) אותו תגובה כמה פעמים...

עינבר
    22/07/2007

אהבתייייי :-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקראי את ההמשך (--:

אשף
    22/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגידי נשרט לך המוח? כמה פעמים?

אשף
    22/07/2007

חכי שאני אגמור לכתוב. אני מנסה לעשות את זה דרך העיניים והראש שלך אישה. את יודעת איזה בלגן זה?(--: . חולה אבל חולה עלייך. וזה וזה וזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך הראש שלי..האחרון שניסה התאשפז..

עינבר
    22/07/2007

התכוונת דרך הראש שלה:-)) היא זו שהלכת לצימר..אמרתי לך שבסוף תאבד כיוון בגללי(להזמין את החדר באברבנל ?:-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ה -ך- התחלק לי. התכוונתי של אישה

אשף
    22/07/2007

כל אישה . לא שלך יא ראש כחול. (--:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יצא לי משהו. כנראה ש..

אשף
    22/07/2007

אישה אני כבר לא אהיה...(--:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

אשף
    22/07/2007

.... לחה יותר ויותר. ואז הוא בעדינות משך את ידי והרים אותי אליו ואמר בלחש" בואי" . וכך יד ביד צעדנו לעבר הג'קוזי ונכנסנו לתוכו ותחלנו לגעת זה בזו בלהט מטורף . ידו חיפשו את חור האושר וחיש מהר הגיעו אליו. חיכוך של ידיו העביר אותי על דעתי. ידיו החליקו על עורי הרטוב והחלק מהמים החמים והמשכנו להתנשק כשידינו נוגעות באיברי האושר בטירוף חושים. פתאום הרגשתי דחף מדהים שוב למצוץ לו את הזין ומשכתי אותו החוצה בלי התחשבות ודחפתי אותו למיטה."אני עכשיו המלכה" הוא נשכב ואני התנפלתי על הזין הארוך כמו אדם שלא אכל חודש. מצצתי לו בטרוף והרגשתי את ידיו מושכות את ישבני לכיוון הפנים שלו. . וואוו איזה כיף עכשיו אנחנו נשתגע יחד. פתחתי את רגליי והתיישבתי עליו כשראשו בין רגליי וכך פתחנו בהליכי 69 פרועים. הדקות עבורו ואיש מאיתנו לא יכול היה להפסיק וללק את איברו של השני. ואז הרגשתי שהגיע הזמן. אני רוצה אותו. עמוק בתוכי. לכל אורכו ובכל זוית. קמתי מעליו. נשכבתי על גבי והוא כאליו הבין מה אני רוצה נשכב מעליי בעדינות. הרים את מותניו כדי שאני אוכל לכוון אותו לתוכי.שלחתי יד ואחזתי בו וכיוונתי אותי אליי. הכיפה החלקלקה נגע בדגדגן המגורה והעלתה אותו באש של תשוקה. והינה הוא חדר לתוכי. ווואאאאווווו. אני מרגישה אותו .גופותינו החלו לנוע בתנועות מעגליות סוערות . זהוזה הוא כבש אותי . לא איכפת לי אם הוא חושק בי או לא העיקר שלא יפסיק .בבקשה שלא יפסיק. שיזיין אותי עוד ועוד . עד שלא אוכל לעמוד על הרגליים. אני פשוט חושקת בו. בגבר שלי. במלך שלי. הזיין הגדול המשיך להלום בתוכי מכה אחרי מכה ואני הרגשתי שאני משתגעת. חוסר שפיות השתלטה עליי. רגליי לפתחו עוד ועוד וגבוה כדי שאוכל להרגיש אותו הכי עמוק שאני יכולה. ידו אחזה בישבני ולשה אותו עם כל חדירה. ואז הרגשתי שהינה זה בא הינה אני עומדת לגמור. הינה זה בא הינה זה בא... ואז גופי נדרך. שפתיי הכוס שלי התכווצו בכוח אדיר וידיי שרטו את גבו מותירו שריטות עם נגידות של דם ואז הגיע תורו.הוא הפך להיות חייתי. החל להלום במותניי כש איברו רוקד בתוכי ואז הוא התכווץ. גנח. נאנק . והרגשתי את זרמי הזרע עולים ויוצאים מתוכו וממלאים אותי עד שכבר לא היה מקום וזה תחיל לנזול החוצה מתוכי. ...
    שנינו נותרנו חסר אוויר שוכבית על שלולית נוזלי האהבה שלנו ותמהים. מזה כל כך פחדנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו