מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מאוד אוהב לרדת כך....אגן13/12/2006
בת הזוגי שוכבת על הגב כאשר רגליה מקופלות מעט.. ואני מניח כרית מתחת לאגן,
מתחיל בכפות הרגלים בחלקן הפנימי ממשיך עם הלשון כלפי מעלה לירכיים הפנימיות תוך מצב של נוגע לא נוגע עם קצה הלשון, לשמוע אותה נאנקת מהמגע ועל ידי כך לדעת היכן להתמקד' ממשיך מעלה בליקוק לענג את השפתיים ש"סביב הפתח המוביל לרחם" דרך חצוצרות הרטט והשחלות, להרגיש את נקודת העונג החיצונית, כן כן סביב נקודת העונג (הדגדגן) הנפוחה לנגוע בה בקצה הלשון ולשמוע את האנחה הבלתי רצונית, לחזור חזרה לנגוע קלות בשפתיים החיצוניות והפנימיות ושוב לדגדגן ,שכבר מבצבץ ברוב הדרו מחוץ למרקם האנושי המוביל אל העונג המושלם, לגרות אותו קלות עם השיניים ושוב בערך של נושך לא נושך, לחוש את הרטיבות המטפטפת ...ואז...כאשר היא מחזיקה את ראשי ומקרבת אותו אל עונג ענוגיה להעביר את כל אורך הלשון לאט...לאט.. עד שורש הדגדגן תוך כדי איבוד חושים מוחלט...
להרגיש את כיווץ שרירי ישבנך כאשר את ללא שליטה על רטט אגנך המונח על הכרית.. ומתפתל ללא כל תחושה מעבר לתחושת פרפרי האורגזמה הממשמשת ובאה לאיטה אך בדרך הבטוחה להרטבה הנשית הנכספת.......אוייישששש
אין יותר עונג מזה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואוו איזה תאור, אני מקנאה
avaos13/12/2006
גרמת לי להרטב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאליפות, איפה מוצצים אחד כמוך
רונה13/12/2006איזה תיאורים, ממש אומן הלשונאות.
יש לך אח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא השאיר לך מייל בהודעה שלו
אגן14/12/2006
שם תוכלי למצוץ אחד כמוהו
ואני מוכן לתפקד על תקן אח שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעונג בלרדת לאישה
darren18/12/2006ללקק לפנק ולענג אישה זה כמו גן עדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרמנות
darren18/12/2006שאני מלקק אישה בדגדגן ודוחף את הלשון לתוך התחת שלה אני עולה לגן עדן כמה שאני חרמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחת לחרמן אותי חבל"ז
אלמונית21/12/2006לו יכולת לתת לבעלי שיעור איך לפנק אישה כמו שצריך ולהביא אותה לאורגזמה שאליה אני לא מצליחה להגיע וזה נורא מתסכל אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תלוי גם בך בפתיחות שלך תגידי לו
במבי21/12/2006או שתורידי אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אגן29/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי
דניאל מהקניון06/06/2011אני הייתי מוכן לעשות את זה לך . המגיבה הבודדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים! פשוט מדהים...
אגן14/12/2006
אתה לא יודע מה עשית לי
איזה תאורי לשון תרתי משמע, הייתי בולעת אותך
שלחתי לך הודעה למייל שרשמת, תחזיר תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יתכן שהפורום מתחממם?
אני14/12/2006אם את באמת אוהבת לגמור בעזרת לשון שמאוננת לך ואצבעות שמלטפות כל פינה בגופך - כתבי לי על מנת שנפתח את הנושא
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם יותר
jony16/12/2006מבוגרות שרוצות להגיע לסוף ההר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבוגרות
jony16/12/2006איפוא אתן אני מחפס אותכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבוד.
מיכל17/12/2006אני עדיין רוטטת מהתיאור שלך...
אני רצה לחפש את רוקטפוקט שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכן להיות...
אגן25/12/2006
הרוקטפוקט שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כל כך שמח שאני מצליח לגרום עונג
אגן17/12/2006
לכל כך הרבה אנשים
שאני מאמין שרק חלקם מגיבים
העיקר זה העונג.....תעשו אהבה לא מלחמה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
xcite18/12/2006הו מקסימולה יקירה אני כל כך אוהב להעניק בלשוני תרתי משמע ואת כל כך נרטבת וזה........... מזה מתאים לי ממש אבל ממש לא מספיק שתהיה טוב בלשונך אלא שהמלוקקת לצען הענין תהנה מכל תזוזה של לשונך. אז צרי קשר מקסימולה ונהפוך הלכה למעשה טוב וצדיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם אנשים מדהימים!!!
אגן20/12/2006לענג את העינוג שבכם לתת לכם לרטוט
ולהשפיע לתוךך תוככן עם הלשון החמה...המגורה ושיודעת מה לעשות כשצריך...וצריך...
כיף איתכן....מעריץ את מה שיש לכן להציע...
(-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחירמנת אותי חבלללל עללל הזזזזמןןןןן
ורדית20/12/2006אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעיקר שתנצלי את זה להנאה
אגן24/12/2006
ועדיף שכמה שיותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא ספק כתבה אמיתית ומדהימה
משויך לאישתי01/06/2011בתור אחד שמאוד אוהב לרדת ולפנק את אישתי [די חד צדדי] ברור לי שכותב הכתבה רציני מאוד ואיכותי. הקשבה לבת הזוג בזמן הירידה והפינוק מאוד חשוב לעינוג הממלכה החלק הראשון הוא המקדים עד לרגע שהדגדגן ממש נפואך נקישות עדינות עם השיניים מביאים את המיתענגת לשיא השיאים [גם את המענג] אן כיף יותר גדול מלהרגיש כמה אישתי נהנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)