צפחה לתחת ולסביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפחה לתחת ולסביות
    אסתר
    22/07/2007

היי
    אני בת 24 אישה נשואה גרה בכפר קטן שכולם מכירים את כולם בשנתיים אחרונת קרה לי שהו מוזר שגרם לי לחשוד בנטייתן המיניות של שתי נשים בסביבות גיל 45.
    אישה אחת שעבדתי איתה באיזה מפעל וקצת היינו מדברות בהפסקה ראתה אותי בחנות בכפר הייתי עם הגב אליה והיא נגעה לי בתחת כו שנוגעים בכתף של בן אדם ואמרה היי מה נשמע? אחרי איזה שבוע זה קרה והפעם זה היה מין מכונת כזאת קצת הובכתי מזה.
    במקרההשני רקדתי עם מכרה של משפחה של בעלי גם כבת 40 בחתונה של אחיין של בעלי אחרי כשבועיים שאותה אישה ראתה אותי בחנות היתי עם גבי אליה נתנה לי מכה בתחת ושאלה מה נשמע
    אני מודה שיש לי תחת קצת גדול אבל ככה לתת מכה בתחת לבחורה? מול כולם? אולי הן לסביות? הקטע הוא שהן נשואות עםן ילדים ולא שמעתי שמדברים עליהן ככה.....למי קרה מקרה כזה? ומה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צפחה לתחת ולסביות

הוספת תגובה

• חמודה..זה לא לסביות...

עינבר
    22/07/2007

אומנם הן הרשו לעצמן במקום לתת לך תפיחה על השכם או לא יודעת להניף את היד ולומר היי...הן נתנו לך מכה בתחת..אבל מפה ועד לסביות המרחק הוא עצום..אז תרגעי וכשהן יעשו זאת שוב פשוט תאמרי להן שלא נוח לך שהן נוגעות בך ככה..וזה ייפסק..שיהיה לך אחלה יום:-)) עינבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו