אוהב להתבונן - רואה ואינו נראה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוהב להתבונן - רואה ואינו נראה
    DANYDINE
    22/07/2007

הי

אוהב להתבנון בזוגות תוך כדי.. כשמי כן אני - רואה ואינו נראה.

לפעמים אם בא לנו - מתגלים ברוב אבירותינו

מה דעתכם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דנידין או דנידינים?

לולה 22
    23/07/2007

דיברת ברבים חלק מהזמן, גם רואה ואינו נראה וגם פיצול אישיות?
    מה הדעה על מה, על המעשה עצמו, על זה שהם לא יודעים שאתה מסתכל?
    אם התחלת, תן פרטים (ורצוי עסיסיים...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לולה - הסתכלי במראה - מה את רואה?

DANYDINE
    23/07/2007

יופי של בקורת, רק נכנס בשר טרי לפורום וכבר את יורדת עליו, תרגיעי בבקשה.
    איזה מהסיפורים העסיסיים את רוצה לשמוע? זה שהייתי בחדר החקירות מאחורי מראה?
    אולי זה במסיבת השגירים במינכן לפני שנה? לא יודע איזו מינון את צריכה בשביל לפרוח, אבל לפי התגובות שלך לאחרים (ועברתי על כמה וכמה) את סתם ברברנית או בלשון ההדיוטות בלון נפוח עם פיה צרה שעוה הרבה רעש כשהאוויר יוצא.
    התבגרי, ותני לעצמך צ'אנס לראות דברים אחרת, ולא רק מזוית הראיה של ליצן החצר.
    ערב טוב מהנה ומענג לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנצלותי הכנה

לולה 22
    25/07/2007

לפעמים אני ליצן החצר, לפעמים אני דברים אחרים. כמו שאתה בטח יודע, גם ליצן הוא תפקיד נחוץ לפעמים. בכל מקרה, לא התכוונתי לפגוע בך ואני מסירה את כובעי המחודד וקדה קידה מתנצלת.

לגבי הפרטים העסיסיים, אתה נמצא בפורום סקס, כאן שאלה כזאת היא לגיטימית, אבל שוב, אם לך לא נוח, אני מתנצלת גם על השאלה הזאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנצלותך התקבלה

DANYDINE
    26/07/2007

זה בסדר, מעריך את כנותך והתנצלותך, לא הרבה יודעים לעשות זאת כך, בד"כ מטייחים או הןלכים סחור סחור. - "שפו"
    באשר לעסיסיות, צריך קודם להרגיש שייכות ולהבין את רוח הדברים שרצים פה. רוב הגברים בפורום או סתם חרמנים או סתם חושבים ש"דיבורים זה לא הכל" וראוים לנגד עינהם את דן בן אמוץ...
    וכל זאת מבלי לפגוע באף אחד לא אישי ולא בין אישי, ברור שהפורום נותן באופן דמוקרטי למדי עם קצת צינזורים וגערות מגבוהה, את הקוו הכללי, אבל להרגשתי יש פה איזה פיספוס מהעיקר.
    באשר לבנות אשר חלקן כמעט בטוח מתחזות (בנים תחת תיוג שמי של בנות) וחלקן שאינן יודעות לשאול, אומרות את דבריהן כטיזאריות, מעין פורקן ללא קיים לעת מצוא בביתן, וזה דווקא טוב, אבל מאופק מדי.
    מקווה ל"השתחרר" בקרוב ולנסות להרגיש חופשי יותר ומן הסתם עסיסי יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו