מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבגודליעד23/07/2007
אני חולמת לבגוד בבעלי עם שני גברים שמוכנים לענג אותי. העניין הוא שזה לא פשוט למצוא שניים שמוכנים להכינס למיטה ביחד, ויש גם את כל נושא הבגידה, שהוא לא פשוט, אבל מה - חיים רק פעם אחת. אני ממש רוצה להרגיש בתוכי גברים אחרים פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בואי
ירון23/07/2007צרי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם את בעיניין של שני גברים
טל23/07/2007עם את בעיניין של שני גברים את במקום הנכון, אני חבר טוב שלי מעוניינים בפנטזיה לענג ביחד בחורה שנינו שריריים חטובים שהניראים טוב מאוד, אם את מעוניינת לחוויה מעניינת בשלישיה דברי איתי ב [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בודאי לא תופתעי
ז'אק23/07/2007כמובן שכל המומחים מתנדבים לסייע. הינה כי כן גם אני פה. מאחר והתנסיתי בזה אני מבטיח 100% הצלחה, הפתעה ועונג. אז... [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחת עם ביצים
DANYDINE23/07/2007למרות שאופיי המחורבן לא מאמין לתעתועי הדמיון ובטח לא למתחזים, האופטימיות השקולה שלי
מ וכנה להמר על כל שאת לא עוד נסיון כושל להפיל בפח את כל גברברי העיר.
תמוה אני שרק 2-3 תגובות קיבלת עד כה להזמנה כזאת.
מנסיוני הלא קטן , ואני כבר עם זקן של 45 שנים, אך צעיר וצלול במחשבתי ובשיא אוני במעשי, אכן יש לך בעייה כפולה.
אחת - המוסר הכפול, שיקשה עלייך את החיים לקבלת עינוג אמיתי ושחרור מלא
השניה - הפחד לתת לזה לזה לזרום ולקרות לאבד עשתונות ולנסות
עם מי ? איך? מתי? זה כבר לא ממש משנה.
לדעתי עדיף לך לנסות ראשית בגידה עם אחד, ואח"כ לעבור לשניים.
מנסיון גם כזה שניים על אחת וגם הפוך שתיים על אחד, אין מספיק אינטימיות לרצות את כל הצדדים, והפנטזיה מתפוגגת עוד לפני שהתחילה.
אם תרצי לדבר על זה - מוזמנת לשלוח לי מייל ואם את באמת חופשי חופשי שלחי טלפון ונפטפט בנושא.
זכרי - לכל מעשה , מחשבה וצכנון תחילה - בזה מותר האדם מן הבהמה.
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמייל שלי !!!!
DANYDINE23/07/2007מאחר ואני מאמין שלא תרצי למסור ברבים את פרטייך האישיים , המייל שלי הוא - [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי את ההגיון שבדברך
הד"ר24/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעד
גל23/07/2007ברמת העקרון - אנחנו לא ממליצים לך לבגוד..........
אבל אם את מתעקשת על השניים הכי טובים - צרי קשר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי
עקרב24/07/2007הי חביבתי, יש לי חבר שישמח לעשות שלישיה, אחד שכבר עשה את זה כמה פעמים.... תחזרי אלי למייל, יהיה ניסיון בילתי נשכח ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליעד
עינב24/07/2007אני מבינה אותך . האמת היא שגם לי יש פנטזיה כזו להרגיש שני גבריים מטפלים בי ומענגים אותי. נראה לי שאני בדרך לעשות את זה . (--: .אספר לך איך היה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודיע גם לי ?
DANYDINE26/07/2007הי עינב, תודיעי גם לי? או זקוקה לעזרתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרתך ? במה?
עינב29/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי את הפירגון - כלפת'ה
DANYDINE29/07/2007את ממש לא מבינה ציניות ? לא נורא אם תתאמצי גם לך זה יבוא פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבגוד בבעלך
bobijoe24/07/2007אין לזה שום קשר לבגידה..
לכי עם תחושת הבטן שלך
חיים פעם אחת יותר מידי....
מבין בדיוק למה את מתכוונת....
.....go for it* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי אני נשוי וחבר שלי רווק
אייל26/07/2007שנינו תימנים עם אברים לא מבוטלים בכלל.
כבר עשינו זאת בעבר נשמח לשחזר את זה איתך בגדול ....
לא תצטערי אך תתכונני לסקס אמיתי מוטרף וחזק
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמת לעשות לך את זה
הסקסי27/07/2007אז תחזרי אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי ניסיון טוב בזה
yona27/07/2007הייתי מוכן להראות לך כמה שזה אדיר חוויה שלא תישכח לעולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
XXX27/07/2007הואיל ואני גרוש בגלל סיבות שאינם תלוים בי (אישתי בגדה) אני מוכן להכיר אותך ולנסות דברים חדשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעד- ספרי לי!
דנה30/07/2007גם אני רוצה! ומסוקרנת, אבל לא מעזה... ספרי לי איך היה לך!
ושיהיה בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)