דילמה?או שמא חוסר נסיון בזוגיות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה?או שמא חוסר נסיון בזוגיות...
    איילה.
    02/01/2009

שלום,שנה טובה וחדשה.
    יש לי חבר מזה שלושה חודשים ואני לא יודעת האם כך אמור להתנהג חבר.
    איך לומר הוא נותן לי חופש יותר מידי, להיות עם ידידים, ללכת למסיבות לבדי...הוא לא נוטה לבוא איתי בדרך כלל טוען שלא אוהב,הוא רואה שיחות\הודעות\ וכו' מידידים ולא אומר דבר..כאילו מדחיק שלא מפריע לו לא עושה לי קטעי קנאה כל מיני כאלה.
    מצד שני, אני מרגישה שהוא לא חבר באיזשהו אופן לא יודעת הוא החבר הראשון שלי ואני מרגישה שהוא מרשה לי יותר מיידי ושאפילו עם אני יהיה עם אחר,לא יפריע לו.
    זה מוריד לי האמת כי זה לא הגיוני כ"כ , האם ככה צריך להתנהג? ללא קנאה,ללא פחד מסוים שיום אחר יעזוב, הוא סומך עלי וזה טוב , אבל יותר מידי לא?זה כבר מרגיש חוסר אכפתיות..

לא יודעת מבולבלת, אני לא יודעת האם הוא באמת דואג לי ..?
    יש לי אליו אהבה , כי כשאני איתו אני אוהבת אותו אבל בלעדיו אני מרגישה..לבד,כיאלו מתנתק.

מה לעשות? הרי איאפשר לשנות אופי של בן אדם.ואני לא רוצה לשנות אותו,אבל האדישות הזאת לדברים יכולה להרוג אותי לפעמים...
    איך לפתור את זה?והאם בכלל אפשר..וככה זה צריך להיות?כי אני מקנאה לפעמים שהוא מדבר עם ידידות וכאלה וזה נכון כי אני קשורה אליו,אבל הוא לא מראה ממש יחס כזה.

תודה איילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאיילה החמודה

04/01/2009

לדעתי כל אחד אוהב בצורה אחרת ולכל אחד קשר מחייב הוא משהו מעט אחר. אכן יש לך דילמה וזה לא שאת חסרת ניסיון. אכן, הוא אמור לקנא לך ולא להיות אדיש. לדעתי זה שהוא מתנהג כך יכול לנבוע משתי סיבות:
    1. הוא פשוט בנאדם כזה שלא מקנא, ואז את לא צריכה לדאוג
    2. הוא בטוח שאת "בכיס הקטן שלו" ולא תבגדי בו כי את מתה עליו, ולכן הוא לוקח את נאמנותך כמובן מאליו.

נראה לי שאת צריכה לדבר איתו. לא דווקא על הקנאות אלא על הקשר שלכם. שאלי אותו מה הוא מרגיש אליך אם הוא באמת רוצה להיות איתך בקשר רציני. אם הוא יענה שהוא רוצה במאה אחוז, אז אין לך מה לדאוג, אם הוא יגמגם, יש בעיה.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומר שכן כבר שאלתי,אבל ההרגשה שונה-

איילה.
    04/01/2009

הוא רוצה איתי את הקשר הרציני,ורק איתי וכל זה..ככה הוא אומר לפחות אבל ההרגשה שונה. אבל אני לא מרגישה כוונה אמיתית לכך,אין לי דרך להסביר את זה, ואני כבר מידי פעם חושבת על פרידה. איך לנסות לגרום לו להבין אותי?להבין שהוא צריך לקחת אותי כחלק מחייו, להראות שבאמת אוהב אותי.ורוצה בי,איך להסביר לו את זה?, כי כל פעם אותו סיפור חוזר,ואני מרגישה לבד. האם זה טוב להרגיש לבד לפעמים במרכת יחסים?שזה חד צצדי? איך להתנהג משהו מחזיק אותי,כי הוא רך איתי ונותן לי חופש מצד אחד אולי כבר יותר מידי?..... תעייצי לי.תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיילה

שלי פסטרנק כץ
    05/01/2009

כולנו זקוקים לסוג מסויים של קנאה קטנה כדי להרגיש שהפרטנר שלנו לא רואה בנו מובן מאליו.
    באדולינה נתנה לך כאן תשובה מקסימה ומפורטת אבל אוסיף דבר נוסף וחשוב.

מה שחשוב באמת בסופו של יום הוא ההרגשה שלך בקשר הזה..
    אם את לא מרגישה נאהבת, מרוגשת ומסוחררת ואת כן זקוקה לכל אלו אז גם אם זו דרכו של הבחור אולי מדובר פשוט באי התאמה.

אני דווקא כן חושבת שבתחילת קשר יש רצון של שני הצדדים לדעת מי החברים שלך ולבלות אתך ביחד איתם כדי להכיר אותך מצדדים נוספים. עצם העובדה שהוא לא מעוניין בכך ורוצה אותך רק לעצמו יכול להעיד על בחור פתוח שסומך עלייך אבל יכול גם להעיד על חוסר עניין בחייך האחרים.

לכי אחרי הלב.. הוא אף פעם לא ישקר לך (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,הארתם את עיני..

איילה.
    05/01/2009

אני אתן לעצמי כמה ימים לחשוב כרגע,לראות את הכוונות שלו בלי לנסות להתיחס יותר מידי וכאלה,אני יראה באמת אם אני חשובה לו, ועם הוא דואג לקשר וכו', שהוא יבין שהוא צריך לקחת אותי יותר ברצינות, כי אחרת אני יעלם... תודה לכן,אתן מדהימות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו