מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לראות גבר זר מזיין את אישתימפנטז03/01/2009
נתקלתי בבלוג מרתק ברשת - גבר אישה פלוס גבר וקראתי אותו מההתחלה ועד הסוף (מומלץ).
תמיד היו לי קצת פנטזיות כאלו, לראות גבר זר שמזיין את אישתי, אבל מאז שקראתי את הבלוג הזה, אני לא מפסיק לחשוב עלהסיטואציה הזו
אני רוצה לדבר עם אישתי על זה, להציע לה, אבל אני לא יודע איך, אני מפחד שהיא תגיד שאני סוטה, אני חושש שזה יפגע ביחסים בינינו בכלל. מצד שני, זו פנטזיה שמטריפה אותי.
האם יש למישהו אחר ניסיון בתחום?
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להכניס גבר נוסף זה כמו סם קשה
04/01/2009או שזה יהיה מדהים, או שזה יהרום לכם את את הנישואים. לי אישית אין ניסיון בזה. נראה לי שאתה צריך לחשוב מה אישתך תענה לך אם תציע לה את זה. אם אתה בטוח שהיא לא תאהב את הרעיון, עדיף שלא תציע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמפנטז
שלי פסטרנק כץ05/01/2009
דיונים רבים היו כאן בנושא ואתה רשאי לדפדף ולקרוא תגובות..
בנוסף אתה מוזמן לחשוף אותה לבלוג אליו נחשפת אתה ולשאול מה היא הייתה חושבת על דבר כזה..
רצוי להעלות את הנושא אחרי יום מוצלח במיוחד, אחרי ארוחת ערב טובה (הלילה מתאים לחשיפה שכזו) וכמובן אחרי כוס גדולה של יין משובח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשתי וגבר נוסף
אורי17/09/2009גם אני נחשפתי למאמרים וכתבות בנושא , ו...נלכדתי.שנים חשבתי ופינטזתי על כך. ולצערי חיכיתי זמן רב מידי. בשלב מסוים התחלתי ללחוש באזני אשתי בזמן סקס על הפנטזיות שלי שגבר אחר מזיין אותה. בהתחלה היא הסתייגה מכך אבל לאט לאט הבחנתי שהיא נהנית ואפילו הצטרפה לפנטזיה בלחישות מצידה כאילו הגבר שתופס את מקומי בסקס מצויד יותר ממני, שהוא מזיין אותה יותר טוב יותר זמן ויותר חזק.לאט לאט התחלנו לבחון את הגברים סביבנו . הגענו למסקנה שזה חייב להיות גבר זר. ואכן לאחר חיפושים שלקחו זמן רב - עשינו זאת. וזו הייתה חווית חיינו.איננו עושים זאת בכפיתיות אלא כאשר מזדמן מישהו שמוצא חן בעיני אשתי. בסופי שבוע או בנופשים. אכן קשה למצוא מישהו שעונה על כל "הדרישות" אבל זה שווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו מזיין
funlover06/11/2009היי
יש לי רעיון טוב עבורך
במקוטם שאתה תציע לה-תן למצב כזה לקרות כאילו "טבעי"
שלח מייל ואסביר לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דילמה אבל ...
רוני15/11/2009אני חושב שתספר על מקרה ששמעת בעבודה על זוג שככה וככה קרה להם ואז תשאל לדעתה.היא בטח תגיד לך מה אתה חושב ואתה תגיד את דעתך עם אופציה להסתייגות בסוף.
אם תבין שהיא מעוניינת אז תבדוק את עצמך שאתה באמת מוכן ואז תמצא לה מישהו ותאמר לה שאז ההפתעה תהיה מושלמת.להכניס לה גבר זר למיטה ורק לאחר מכן שתתוודה אליו .
אני מכיר מלא זוגות כאלה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה חולה
מוטי15/11/2009יאפס תשתתף בפרום הפרעות נפשיות ימזדיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא חולה
ליעד03/10/2010אישה אמיתי צריכה לטעום הרבה טעמים כל הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)