לראות גבר זר מזיין את אישתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לראות גבר זר מזיין את אישתי
    מפנטז
    03/01/2009

נתקלתי בבלוג מרתק ברשת - גבר אישה פלוס גבר וקראתי אותו מההתחלה ועד הסוף (מומלץ).
    תמיד היו לי קצת פנטזיות כאלו, לראות גבר זר שמזיין את אישתי, אבל מאז שקראתי את הבלוג הזה, אני לא מפסיק לחשוב עלהסיטואציה הזו

אני רוצה לדבר עם אישתי על זה, להציע לה, אבל אני לא יודע איך, אני מפחד שהיא תגיד שאני סוטה, אני חושש שזה יפגע ביחסים בינינו בכלל. מצד שני, זו פנטזיה שמטריפה אותי.
    האם יש למישהו אחר ניסיון בתחום?
    מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להכניס גבר נוסף זה כמו סם קשה

04/01/2009

או שזה יהיה מדהים, או שזה יהרום לכם את את הנישואים. לי אישית אין ניסיון בזה. נראה לי שאתה צריך לחשוב מה אישתך תענה לך אם תציע לה את זה. אם אתה בטוח שהיא לא תאהב את הרעיון, עדיף שלא תציע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למפנטז

שלי פסטרנק כץ
    05/01/2009

דיונים רבים היו כאן בנושא ואתה רשאי לדפדף ולקרוא תגובות..

בנוסף אתה מוזמן לחשוף אותה לבלוג אליו נחשפת אתה ולשאול מה היא הייתה חושבת על דבר כזה..

רצוי להעלות את הנושא אחרי יום מוצלח במיוחד, אחרי ארוחת ערב טובה (הלילה מתאים לחשיפה שכזו) וכמובן אחרי כוס גדולה של יין משובח.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אשתי וגבר נוסף

אורי
    17/09/2009

גם אני נחשפתי למאמרים וכתבות בנושא , ו...נלכדתי.שנים חשבתי ופינטזתי על כך. ולצערי חיכיתי זמן רב מידי. בשלב מסוים התחלתי ללחוש באזני אשתי בזמן סקס על הפנטזיות שלי שגבר אחר מזיין אותה. בהתחלה היא הסתייגה מכך אבל לאט לאט הבחנתי שהיא נהנית ואפילו הצטרפה לפנטזיה בלחישות מצידה כאילו הגבר שתופס את מקומי בסקס מצויד יותר ממני, שהוא מזיין אותה יותר טוב יותר זמן ויותר חזק.לאט לאט התחלנו לבחון את הגברים סביבנו . הגענו למסקנה שזה חייב להיות גבר זר. ואכן לאחר חיפושים שלקחו זמן רב - עשינו זאת. וזו הייתה חווית חיינו.איננו עושים זאת בכפיתיות אלא כאשר מזדמן מישהו שמוצא חן בעיני אשתי. בסופי שבוע או בנופשים. אכן קשה למצוא מישהו שעונה על כל "הדרישות" אבל זה שווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו מזיין

funlover
    06/11/2009

היי
    יש לי רעיון טוב עבורך
    במקוטם שאתה תציע לה-תן למצב כזה לקרות כאילו "טבעי"
    שלח מייל ואסביר לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש דילמה אבל ...

רוני
    15/11/2009

אני חושב שתספר על מקרה ששמעת בעבודה על זוג שככה וככה קרה להם ואז תשאל לדעתה.היא בטח תגיד לך מה אתה חושב ואתה תגיד את דעתך עם אופציה להסתייגות בסוף.
    אם תבין שהיא מעוניינת אז תבדוק את עצמך שאתה באמת מוכן ואז תמצא לה מישהו ותאמר לה שאז ההפתעה תהיה מושלמת.להכניס לה גבר זר למיטה ורק לאחר מכן שתתוודה אליו .
    אני מכיר מלא זוגות כאלה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה חולה

מוטי
    15/11/2009

יאפס תשתתף בפרום הפרעות נפשיות ימזדיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא חולה

ליעד
    03/10/2010

אישה אמיתי צריכה לטעום הרבה טעמים כל הזמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו