שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אני
    03/01/2009

היי אני בחורה בת 21 חברי בן 24 אנחנו עדיין לא מקימים יחסי מין מלאים אלא נהנים(יותר נכון הוא נהנה) מדברים אחרים...חברי לא אוהב מין אוראלי ולכן אני אף פעם לא מבקשת.לפעמים הוא מחדיר אצבעות וגם כשהוא עושה זאת אני לא תמיד נהנת ,כשאנחנו מגיעים למצב אינטימי זה תמיד אורך כ10 דקות רבע שעה גג אנחנו יכולים להישאר שנינו עם בגדים הוא יכול להשתפשף עליי לכמה שניות ולגמור?זה דבר נורמלי?הוא גומר ממש מהר אני לא מספיקה להנות מעולם לא הגעתי לאורגזה איתו עדיין לא ביצענו חדירה מלאה ואני חוששת שמעולם אני לא יצליח לגמור איתו.גם כשאני מעירה לו על כך ומבקשת שימשוך קצת יותר זמן אני תמיד מרגישה כאילו הוא ממש מתאפק ורק רוצה לגמור.הוא חושב שיש לו בעיה,הוא צודק?האם ביחסי מין מלאים יכול להיות שהמצב יהיה שונה? סליחה על החפירה ותודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תנסו ותגלו

04/01/2009

תראי, אם הוא בעצמו חושב שיש לו בעיה, אז אולי באמת הוא סובל מ"שפיכה מהירה". קודם תנסו לשכב ואחר כך תדעו. אם תגלו שהוא סובל מזה, זה לא סוף העולם, יש מלא שיטות להקל על הבעיה. למשל:
    1. שיגמור במספר הראשון מהר ובמספר השני הוא בטוח יחזיק הרבה יותר זמן.
    2 שילמד לעכב שפיכה כמו שעושים במין ה"טנטרי".
    3. תנו משקל גדול יותר לדברים נוספים חוץ מחדירה - אוננות, אוראלי ועוד.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לך

שלי פסטרנק כץ
    05/01/2009

עצם העובדה שהוא אומר שהוא חושב שיש לו בעיה משמע שיש לו בעיה.
    ילא משהו כבד ומהותי, לא משהו שאי אפשר לפתור בכמה פגישות עם איש מקצוע אבל בהחלט משהו שמפריע לו ולך לנהל מערכת יחסים תקינה.

תכן והוא סובל מחרדת ביצוע ולכן נמנע מראש להגיע לסקס עם חדירה.

נסי להיות עדינה איתו ולהראות לו מה עושה לך נעים ורק אחרי כן ענגי אותו.
    אם הקשר הזה חשוב לך, אל תוותרי לעצמכם על ייעוץ מקצועי.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    07/01/2009

קודם כל תודה על תשובתכם המהירה... אני מאמינה שאת צודקת יתכן ובאמת יש לו איזשהי בעיה כי עוד לא נתקלתי בגבר כזה.הוא גבר נאה מאוד שמעולם לא היו חסרות לו מחזרות הוא קיים יחסי מין רק עם 2 נשים בחיים שלו תמיד נמנע מלהגיע איתן "עד הסוף" עוד כשהכרתי אותו אני זוכרת שהוא אמר לי שיש לו בעיה(הוא בעצמו לא מבין מה היא..)ושככה הוא ואם לא טוב לי שאני יעזוב.כמובן שעכשיו הדברים לא ככה אני מרגישה שבדיוק ההפך הוא תמיד מנסה ומשתדל לעשות לי טוב כדי שאני לא יעזוב אותו אני בחורה מסורתית(הוא אגב חילוני וגברים חילונים אחרים שאני מכירה לא השאירו הרבה בחורות בתולות..) ולכן לא קיימתי איתו יחסי מין מלאים עד עכשיו אנחנו חושבים ומאמינים שהקשר הזה ימשיך הלאה,בזמן האחרון כשכן דיברנו על לקיים יחסים לפני החתונה הוא אמר שהוא רוצה כי הוא מפחד שלעולם לא יצליח לספק אותי ולכן רוצה לבדוק את זה לפני שנמשיך הלאה,זה קצת מלחיץ אותי אני לא יודעת איך להגיב לזה כמעט כל מגע אינטימי שלנו נגמר באיזשהו ויכוח ופרצופים מצידי על זה שהוא גומר מהר מידי ולא מספק אותי אף פעם אני יודעת שהתגובות שלי לא נכונות אבל זה לא נשלט זה ממש מתסכל אותי חשוב לי שהיחסים האינטימים בנינו יהיו טובים.הוא לא מסוג האנשים האלה שילכו לטיפול זוגי לפעמים פשוט נראה לי שאני אצטרך להסתפק בזה... תודה רבה לכן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו