חרדי מבקש עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדי מבקש עזרה
    דוד
    05/01/2009

אני בחור ישיבה חרדי בן 17.5 שלאחרונה התחלתי לקלוט את העולם מסביבי בכל הנוגע לסקס... אני מאוד מעוניין לקבל לאי מייל שלי כל סוגי הסרטים וקטעים כחולים כדי שאוכל לצפות בהם בשעות שאף אחד לא ידע מזה כתובת האי מייל שלי הוא: [email protected] חברה!!!! מחכה בדחיפות לסרטונים וכיוצ"ב כמו"כ כל מיני קטעים על סקס אוננות וכל השאר תודה לכל אלו שיתייחסו יפה ויבינו לליבי וישלחו לי חומר לדוא"ל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדי מבקש עזרה

הוספת תגובה

• אי הבנה

oz
    27/01/2009

שלחתי לך חומר כפי שביקשת באים היתה אי הבנה אני מתנצל מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מאהבה

אברהם
    06/02/2009

ממש חילול השם! ה' ירחם עליך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתחתן

לוסי
    08/02/2009

בעדה החרדית נהוג להתחתן מוקדם. תתחתן . אחת מחובות האישה לבעלה זה שמתי שהוא רוצה - כמובן חוץ מבימים האסורים היא חייבת להענות לסקס במידה והבעל דורש לא משנה איפה ומתי. ככה תדע שאתה עושה אפילו מצווה ומממש את המניות שלך . תצא תכיר בחורה שבאמת תמשוך אותך מינית . זה הפתרון היחיד בשבילך כי אתה חי יום יום חיים שלא מתאימים לך. חוץ מזה אל תהיה קשה עם עצמך זה גיל מאוד מיני ופתחת דלת למקום שקשה להשאר אדיש אליו . הבנת מה אני מתכוונת תהפוך את הרע בעניו לטוב בעיניו. כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו