לא גומרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת
    ציפורה
    10/01/2009

לא בטוחה אם זה המקום וגם קצת מתביישת אבל אני בת 31 ונדמה לי שמעולם לא גמרתי- אולי פעם אחת לפני כמה שנים... הייתי עם מגוון של גברים וכיום עם אחד חמוד שמאוד משתדל, יש בנינו פתיחות, הוא הציע ויברטור.. האם אין דרך אחרת. בדגדגן איני מגורה, רק בחדירה נראה לי. באדולינה תוכלי לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת

הוספת תגובה

• לפניכם כל השיטות להשיג אורגזמה!

10/01/2009

ציפורה היי,
    נשים רבות מאוד לא גומרות בכלל או חוות קשיים להגיע לאורגזמה. יש טיפולים וטיפים רבים שיכולים לעזור לך לגמור, אבל את צריכה להיות מוכנה לנסות אותם ולא להתעצל. את יכולה למשל:
    1. לנסות באמת עם הוויבראטור, כולל עיסוי הדגדגן עם היד שלך או של חבר שלך. כמו כן, ניתן לנסות צעצועי מין אחרים - טבעת, קונדומים מחוספסים ועוד.
    2. להשקיע במשחק מקדים הרבה - ירידות, אוננות ועוד.
    3. תפנטזי לפני הסקס על הסקס שיהיה לכם, וגם בזמן הסקס על דברים שמחרמנים אותך.
    4. תהיי הכי רגועה, נינוחה וחסרת דאגות שאת יכולה במהלך הסקס.
    5. תהיי בטוחה בגופך, ואל תתביישי בו בכלל – תאמיני לי, כך תהיי הכי סקסית בעיני חבר שלך.
    6. תדריכי את בן הזוג במילים איך בדיוק יותר כיף לך.
    7. תכווצי את שרירי רצפת האגן במהלך הסקס.
    8. בזמנך הפנוי, התאמני בתחושת הרפיה ואובדן שליטה.
    9. את יכולה לפנות לייעוץ מיני אצל מטפל מיני.
    10. ישנם תוספי מזון טבעיים שמגבירים חשק מיני - אני לא מכירה שמות, אבל את יכולה לברר מהם בדיוק באינטרנט או בית מרקחת למשל.

ובוודאי יש עוד טיפים שלא ציינתי,

ו... ציפורה,
    אל תפחדי לעוף...

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לציפורה

שלי פסטרנק כץ
    13/01/2009

נשארתי בלי מילים.. באדולינה לקחה את כולן (:

לכן, אם כל מה שאמרה באדולינה לא יעזור לך להגיע אל האורגזמה הנכספת אל תוותרי על ייעוץ סקסולוגי. אין לך מושג כמה שיחה אחת אפילו עם איש מקצוע איתו את יכולה לדבר על ה-כ-ל יכולה לפתור בעיה שדוגרת אצלך כבר שנים.

בהצלחה(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי רגע

afik
    19/01/2009

כנסי אליי למסנג'ר אני ילמד אותך ליגמור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה נשית

אלון
    27/01/2009

חדירה זה הדבר הכי פחות משנה בשביל להגיע לאורגזמה. יצאתי עם מישהי שאפילו לא היתה צריכה חדירה. יש כאן הרבה פסיכולוגיה, גרוי החושים, אולי לא היית עם מישהו שממש נמשכת אליו. הסיכויים שלך לגמור הרבה יותר גדולים עם גברים מגיל 35 ומעלה. הם יותר סבלניים ויותר מנוסים בדרך כלל. צריך כמובן המון משחק מקדים. צריך להיות יצירתי...וכמובן שרצוי שהגבר יהיה סקסי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו