מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מישהו יכול לעזור בבקשה?חיה11/01/2009
אני וחברה שלי כבר כמעט 9 חודשים ביחד ולפני חודש שכבנו פעם ראשונה או חודשיים ומאז עשינו לפחות 8 פעמים.. אנחנו נהנים והכל טובב אבל יש בעיהה שהיא לאא מביאה לי לגעת לה בחזה כי היא מתביישת שיש לה חזה קטן והיא שמה תמיד פושאפ בגלל שהיא מתביישתת.. פעם אחת דיברתתי איתה על זהה שהיא צריכה להרגיש חופשייה עם עצמהה ושאני אוהב אותה ולא מעניין אותיי הגודלל והיא בכתה לי וזה התבאסה רצחח.. מה אני יכול לעשותת שתרגיש איתצי הכי נוח שישש? זה מהה שאני רוצהההה.. אני נותן לה את ההרגשה הכי נוחה בעולםם.. יש עוד משהו שזה כבר לאא בעיהה אני מבין אותהה.. שאני יורד לה והיא נהנת מזה רצח וגם היאהייתה יורדת ליי ואז היא דיברה איתי על זה שהיא לא אוהבת וזהו לא דיברנו על זה יותרר מאז אני יורד לה ואני לא נותן לה לרדת לי כי היא לא אוהבתת למרות שאני נהנה אבל אני רוצה שהיא תיהיה שלמה עם כל מה שהיא עושה.. אבל זה שהיא לא סומכתת עליי בקשר לחזה ולא מרגישה איתיי חופשי זה הורג אותיי אניי רוצהה שהיא תרגישש איתיי חופשיי !! מה אניי יכולל להגידד להה כברר במצב כזהה?? מה להגיד שתרגיש בנוח איתיי?? תודה מראשש מחכה לתשובהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללידור
שלי פסטרנק כץ13/01/2009
אתה ממש מקסים.
הלוואי והרבה בנים היו מתייחסים ככה אל החברות שלהם.
הדרך היחידה היא להתאזר בסבלנות והרבה.
הצעה ידידותית... תשתדל לא להראות התלהבות מנשים בעלות חזה שופ]ע ובמקביל נסה משהו משעשע.
רשום על דף את כל היתרונות שיש לדעתך בחזה קטן.. אתה יכול לשלוף מהאינטרנט.
תכין לה מכתב מקושט ומדליק, תוסיף תמונות של בחורות יפות עם חזה קטן שאספת מהעיתונים (קשה) והכן לה מכתב עם מתנה.
אני בטוחה שכאשר היא תרגיש שאתה אוהב את כולה ומודע לבחירה שלך היא לאט לאט תתקלף ותרשה לך לגעת בה ולענג אותה.
ספר איך מתקדם...(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה היתרונות בחזה קטן...
רינת16/01/2009מעניין....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)