מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני רוצה אותו אך הוא נאמן לאישתואלמונית11/01/2009
אני בחורה צעירה ונשואה קרוב ל-3 שנים. לאחרונה התחלתי לדמיין את האחראי עלי מענג אותי כאשר אני בעצם עם בעלי... זה נעים, זה מדליק אותי, זה משהו שאני רוצה לממש ומסתבר שהוא יודע. איכשהו דיברנו על זה והוא אמר לי שזה מחמיא לו מאוד אך הוא לא משקר את אישתו אז - אין מצב! אך מצד שני הוא אומר שבילבלתי אותו לגמרה והוא רוצה וחושב על דברים שהוא לא אמור לחשוב עליהם, אומר שבחיים לא נתקל בבחורה כמוני ומתאר לי מה הוא היה עושה לי אם הוא לא היה נשוי. אני רואה לפי המבט שלו שהוא רוצה אותי אבל אני לא מעזה לגעת בו (לא היה בנינו מגע מעולם) שנינו לא מתכננים להתגרש, ומה שאני מרגישה זה תשוקה, משיכה ורצון לסקס חד פעמי. הוא הטריף אותי לגמרה, אני כבר לא יכולה להתאפק... יכול להיות שהוא סתם משחק? או שהוא רוצה שאני אזום מגע כדי שהוא לא ירגיש אשם? אני רוצה אותו!!! מה לעשות? אל תגידו לי תרדי ממנו, אני לא משחקת ב"תתאפקי ותעני את עצמך, זה יחלוף"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה סיפור מטורף
12/01/2009לצערי, לא יודעת מה להציע לך חוץ ממה שאמרת שאת לא רוצה לשמוע: תתאפקי, כי זה יכול להרוס לך את הנישואים שבטח יותר חשובים מרצון לסקס חד פעמי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובעלך... יודע?
שלי פסטרנק כץ13/01/2009
אם בעלך בעניין (כי את כותבת שאת רוצה לצרף אותו אל שניכם)הייתי מציעה לך לנסות להגשים איתו את הפנטזיה אבל עם גבר אחר, את יכולה למצוא אלפי גברים מדליקים במיוחד שמחפשים להצטרף לזוג.
נכון, אני יודעת שהפנטזיה היא דווקא עליו. אין לי ספק שתחושת ה "הוא לא יוכל לעמוד בפני חרף התעקשותו להיות נאמן" מדליקה ביותר ומעלה אצלך את רמת החרמנות באופן יוצא דופן.
הייתי מציעה לך, לא להקפיא אלא להמשיך את המשחק בראש בלבד. לשתף את בעלך, לצרף את הבחור באופן וירטואלי בדמיון משותף.
לא הייתי עושה צעד שיגרום לך להתחרט עליו. מעבר לכך שאת פוגעת באשתו, את עלולה למצוא את עצמך מפוטרת אחרי שהוא יבין שהנוכחות שלך פוגמת ביכולתו לעבוד ולהשאר נאמן.
בכל מקרה, אם תחליטי להגשים למרות הכל... אל תשכחי אותנו! נהיה מאוד סקרנים לשמוע על החוויה (:
אין ספק שאת בחורה אמיצה ושובבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת ילדה עדיין
אבי16/01/2009את ילדה עדיין בראש וחבל שבכלל התחתנת כי לא נראה לי שאת בנויה לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרמנית מאוד וגם רואה פורנו...
אלמונית16/01/2009בחיים שלי לא קרה לי דבר כזה, הרבה גברים אומרים לי שאני משדרת סקס ואני יודעת שאני פלרטטנית, לגבי הנערת ליווי... מה??? מה קשור??? אף פעם לא נמשכת לבחורה? אגב היום הוא אמר לי שאם הוא היה רואה אותי אתמול אז בטוח היה קורה משהו... במה שונה אתמול מהיום? אם הייתי נתקלת במצבים כאלה בעבר, סביר להניח שלא הייתי משאירה כאן הודעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אשתי התוודתה בפני על פנטזיה דומה
בעל שובב19/01/2009גם אשתי התוודתה בפני על פנטזיה דומה, בהתחלה נשמע לי מוזר, אבל אחרי כמה ימים הבהרתי לה שיכול להיות מעניין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)