מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום-עזרהכנרת12/01/2009
אנו נשואים כמעט 9 שנים +ילדה ,בעלי הוא הראשון שלי והיו לי כאבים בחדירה ,כשהתחתנו קיימנו יחסים לפעמים והיו לי כאבים לפעמים לא היה לי כוח לסבול את הכאבים ורציתי להפסיק והפסקנו גם קרה שהוא התייאש לא ידעתי אז שיש לזה טיפול והרגשתי נורא מתוסכלת ,גם בעלי לא כל כך תמך ואמר שהכל בראש שלי ולפעמים כעס. בערך לאחר 3 שנים הוא בקושי יזם יחסי מין פעם ב.. היה עושה לי טובה. פעם גם רבנו ואמרתי לו שהוא כל היום רואה בחורות וכל מיני במחשב אז הוא אמר נכון לפחות זה אז אמרתי לו שזו לא אני שלא רוצה אז הוא אמר לי לא בא לי לעשות דברים שאנילא נהנה מהם. אז הבנתי שהוא לא נהנה איתי. אנו מקיימים יחסים פעם בשלושה ארבעה חודשים וגם בגלל לחץ שלי להכנס להריון. לפני שנה גיליתי שיש טיפול הלכתי לרופא שמטפל בכאבים בחדירה והוא נתן לי משחה ,כשקיימנו יחסים עם המשחה בפעם הראשונה הוא אמר לי שזה היה כמו חלום שלא היו לי כאבים וזה הלך די קל אולי מעט כאבים. אני חשבתי שמאותו יום הוא כל הזמן ירצה וזה לא היה כך(כיון שחשבתי שזה שהוא אמר שהוא לא נהנה זה בגלל הכאבים שתמיד היו). הרופא שלך אותי גם לביו פידבק וביום שהיה לי תור לא היה מי שיאסוף את הילדה או משהו כזה אני לא ממש זוכרת אז רציתי אמרתי לו מה אתה אומר מה אני יעשה אז הוא אמר אז אל תלכי אין מה לעשות והוא יודע שזה תור שחיכיתי לו הרבה (ואם כל כך היה חשוב לו הינו יכולים למצוא פיתרון) . מאז בערך שנה לא קבעתי תור חדש כי הרגשתי שזה לא מעניין אותו הרי גבר שכל כך ירצה לקיים יחסים עם אישתו ידרבן אותה ללכת וישמח ואפילו יבוא איתה (מה שהוא לא רצה אף פעם,היה אומר לי זה בעיה שלך לא שלי). מפה לשם הזמן עבר לו והוא לא יוזם כמה שנים יחסי מין ,לפני כמה ימים הוא אמר לי שבגלל שבשנים הראשונות לנישואים לא רציתי מין בהריון(כי הי לי דימומים ופחדתי), וכמובן כל הזמן כאבים שלא יכולתי לסבול בקיצור הוא טוען ששנתיים לא רציתי (שזה לא נכון מה שכן היו לי כאבים הרבה ורציתי להפסיק או שהוא גם לא היה לו חשק להתחיל אפילו) . הוא אומר לי היום שדיכיתי אותו מינית שלא רציתי שהוא רצה כל הזמן ואומר שגם הויכוחים שלי כל הזמן גם הוסיפו (תמיד אני אשמה) ואומר שהיום אין לו משיכה מינית אלי. אני לא כ"כ יודעת מה להגיד לו ואיך להתמודד עם זה . אם תוכלי לענות ולנסות לעזור לי כאן בפורום אני ישמח. ייעוץ וכדומה אין סיכוי שירצה בכלל לגבי הזוגיות הוא גם לא רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכנרת..
שלי פסטרנק כץ13/01/2009
הסיפור שלך ממש צבט אותי מבפנים.
כל כך מכירה את הסיפורים האלו ומזועזעת כל פעם מחדש מחוסר ההבנה של בן הזוג.
אין לי דרך לעזור לך כאן על גבי הפורום אבל אשמח שתצרי קשר ואשתדל לכוון אותך.
לעזרה ראשונה תתקשרי אלי 052-69-020-69 .
אל תוותרי על עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)