מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש דבר כזה ששוכחים איך לעשות סקס?מאי13/01/2009
היי, אני בת 21 ואני וחבר שלי נפרדנו לפני שנה בערך, אחרי שנה וחצי של חברות.. הוא לימד אותי בעצם כמעט הכל..איך לרדת ואיך לעשות לו ביד וכל זה אבל לא היה לי אף אחד בשנה האחרונה ואני לא מהבנות שעושות סקס רק לשם סקס(למרות שאני דווקא מקנאה באלו שעושות את זה בלי לחשוב הרבה לפני).. בקיצור הכרתי לא מזמן מישהו ואני מאוד חוששת שכשנשכב אז הוא יתבאס שאני לא טובה כמו שהוא חושב.. אני לא זוכרת כל כך איך עושים את הדברים ואני בטוחה שאני גם לא אהיה חופשייה כל כך..אני ממש לא יודעת מה לעשות.. יש לכן אולי טיפים שיעזרו לי??אני מרגישה כאילו אני עושה את זה פעם הראשונה!!! אהה ועוד שאלה..יש מצב שאחרי שנה שלא שכבתי אז שיהיה לו קשה להכניס את האיבר מין שלו או שזה לא קשור? תודה רבה וסליחה על האורך !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למאי
שלי פסטרנק כץ13/01/2009
מאי, מתוקה אחת..
אין לך שום סיבה לדאוג ובטח שלא לקנא בבנות שעושות סקס סתם ככה (הן אולי מקנאות בך)
את כותבת שאת מרגישה כאילו את עושה את זה בפעם הראשונה.. וזה נכון.
כי סקס עם כל אחד הוא משהו אחר, לכל אחד סגנון המגע שלו והדברים שעושים לו נעים ואלו שלא.
עם כל אחד תגלי עולם ומלואו.
הטיפ החשוב ביותר שאת יכולה לקחת איתך למיטה הוא שתגיעי לשם ממקום של בטחון בעצמך, ברצון שלך למגע, בתשוקה, בידיעה שהגוף ידע לבד להרגיש איך ואיפה לגעת.
יש משהו קסום בראשוניות הזו. זו אחת הדרכים לגלות באמת מה עושה לך נעים. בניגוד לכל אלו שכבר עברו כמה מערכות יחסים ונהיו מאוד מקובעים עד כדי כך שקשה להם לקבל רעיונות חדשים.
לגבי החדירה.. כשתהיי מגורה הגוף שלך יאותת לך ויפריש ברתלין, זהו חומר סיכוך טבעי מהנרתיק שגורם לחדירה להיות נעימה. במידה ותהיי בלחץ הגוף לא יפריש את החומר הזה.
א. או שתוותרי ותחכי לרגע שבו תהיי מוכנה.
ב. או שתשתמשי בג'ל סיכה (KY, PLAT) שניתן להשיג בבתי מרקחת ללא מרשם.
אופציה ב' היא זו שבה רוב הבנות משתמשות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה את מקסימה!!
מאי13/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)