מה זה בגידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה בגידה?
    מישהיא
    11/03/2007

האם גם תשוקה למישהוא אחר נחשבת בגידה?
    נגיעות קטנות?
    חיבוקים קטנים?
    לדבר איתו על מין...נחשב בגידה?
    לאהוב אותו נחשב בגידה?
    נשיקה?
    סקס מלא? ואם רק ארד לו?

אפוא עובר הגבול בין סתם פתיחות....לבגידה?

ולחשוב שאני מאוהבת בו בעוצמה נמשכת בטירוף ושגם ב"נגיעות הקטנות..." בינינו, מבחינתי...הבטן מתהפכת....
    ובבית מחכה לי מישהוא אחר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה בגידה?

הוספת תגובה

• מהי בגידה?

12/03/2007

זה מאוד מאוד אישי...
    יש כאלו שנחרדים מעצם המחשבה על אדם אחר, ויש כאלו שבשבילם נשיקה וגיפוף זה בסדר וחוקי לחלוטין. אין דרך אחת לקבוע מהי בגידה, אבל יש שני פרמטרים: את והחוקי שלך.

אם הוא עלול להיפגע עמוקות במידה ותתנשקי עם אדם אחר, אז זו התשובה שלך. לכל אחד יש את הקווים האדומים שלו...

ויש גם כאלו שמבחינתם אקט הבגידה הוא לא האקט הפיסי עם המאהב, אלא עצם השקרים וההתחמקויות. אני מסכימה עם הגישה הזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לדעת מהי בגידה?

אשף
    14/03/2007

אין אדם בעולם שלא נמשך למין השני ולוא דוקא הבן/בת הזוג. הגבול הוא במעשים ללא הסכמת הבן/בת הזוג. לדעתי גם נגיעה הכי קטנה ואפילו סתם פגישה בית קפה היא בגידה אם היא נעשית ללא ידיעה/הסכמה של בן/בת הזוג. ואם זה כבר קורה לך אז יקירתי תרצי או לא את כבר בוגדת . עכשיו לכי תשלימי עם זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההגדרה מאד פשוטה

בוגדן
    16/03/2007

כל דבר שאת לא יכולה לספר לבן זוגך הוא בגידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו