שלי לא ענית לי על השאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלי לא ענית לי על השאלה
    שחר
    14/01/2009

אני בת 16. לפני כמה זמן חבר שלי דחף לי אצבעות וזה פשוט לא היה כיף. זה לא כאב אבל לא נהניתי מזה.. ציפיתי למשהו אחר. לאחר מכן ניסיתי לדחוף לעצמי והרגשתי אותו דבר. האם זה נורמלי? חברה שלי אמרה לי שהיא נורא נהנתה מזה! למה אני לא??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלי לא ענית לי על השאלה

הוספת תגובה

• שחר

שלי פסטרנק כץ
    21/01/2009

מהסיבה הפשוטה שכל אחד מאתנו נהנה מדברים אחרים.
    אני מנחה שגם בתחומים כמו אוכל ישנם דברים שאת אוהבת וחברים שלך לא.

יש נשים שמתענגות מגירוי פנימי אבל רוב הנשים נהנות מגירוי חיצוני. גירוי על הדגדגן.
    נסי למצוא דרכים אחרות. ועוד דבר.. עם הזמן יתכן ופתאום תרגישי שאת כן נהנית מחדירה של אצבעות אבל פשוט לא ידעת איך לגעת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד וחוסר נחת בזוגיות

איב
    21/01/2009

שלום לאחרונה הכרתי את בן זוגי ,המקסים וממש טוב לנו ., אפשהו בפנים ידעתי עם עצמי שיהוא היום שאתחיל עם החשדות שלי לאט לאט ואטריף את עצמי בזה וגם בצורה עקיפה אותו . הוא לא נותן לי שום סיבה לחשוד ,ולהיפך ,הוא נותן לי תחושת ביטחון ואהבה תמידית אני בחורה רגישה מאוד עם עבר קשה מהבית ,עם חרדת נטישה לא קלה ,וחוסר אהבה מהבית יש בי פחד תמידי אפשהו בפנים שלא נותן לי נחת ורוגע אני רוצה להרפות מזה ולא להכניס את עצמי בכלל למחשבות מהסוג הזה ואני לא מסוגלת זה מנקר וחופר בפנים כל היום כמו דליפה הוא הבחין בכך אתמול וראה אותי טרודה והכחשתי . אני לא רוצה לאבד את הקשר הזה זה הגבר הכי מדהים והכי מתאים לי ,אני חוששת תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו