מכור נורא נורא לסקס כבר הרבה שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכור נורא נורא לסקס כבר הרבה שנים
    אבי
    14/01/2009

תראו כל הסיפור שלי הוא שאני כמו כל אחד אוננתי פעם ראשונה בכיתה ט' ולצערי עד היום לא הפסקתי עם זה עד היום ולא מצאתי אישה,אני כבר במצב הזה כמעט 14 שנה. זה התחיל אצלי אפילו שסתם היתי רואה כל היום נשים בטלויזיה לא משנה איפה בסדרות מעולם,מגישות חדשות,כל אישה אפשרית לא משנה מה היא היתי מתחיל לאונן עליה היתי מסוגל לעשות את זה שעות מהבוקר עד הערב,מן ממש תסביך נפשי כזה היתי יום שלם שוכב על הבטן שהאיבר שלי מתוח ו"מזיין" את המזרן לכאורה.לא משנה מה,נשים בראיונות,מגישות,נשים בסדרות שאפילו לבושות ובעיקר גם המון ואלפי סרטים כחולים שהיתי שם בוידאו מהבוקר עד הערב.קשה לי מאוד למצוא בת זוג אני מאוד בישן בקטע הזה וחיב עזרה בנושא אבל לצערי כמה שאני מנסה כבר שנים רבות מאוד לא הולך לי כלל,לא דרך קשר שמכירים לי לא דרך שדכניות גם עד שאני מוצא משהו הוא נגמר מהר מאוד,ונורא היתי רוצה לשנות את זה ולהפסיק את ההתמכרות הנוראה הזאת למין ולאוננות.אני יכול אפילו לילות שלמים לא לישון בכלל בלילה ולראות כחולים,אפילו באמצע הלילה לקום ולראות כחול או אפילו ישר על הבוקר שאני קם לראות את זה בלי לרחוץ את הפנים לפני זה אני חושב שזה חיב להירגע כי זה נראה לי נפשית לא טוב למי שמאונן פעמיים בשבוע ועוד בשש וחצי בבוקר קם ורואה במחשב ראיון עם בריגי'ט גבריאל וכבר מאונן עליה. ד"א עוד אני רוצה לצין שכבר 7 שנים כמעט אני מכור לנערות ליווי לא עבר חודש או חודשיים או שלושה בשבע שנים רצוף האלה שלא עבר הזמן הזה מבלי שהלכתי לנערות ליווי קבוע,כמה שזה הפך כבר לנדוש ונשחק אני אף פעם לא מצליח להיגמל מזה לגמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התמכרות

שלי פסטרנק כץ
    21/01/2009

אבי, מה שאתה כותב נשמע לגמרי כו שהגדרת אותו. התמכרות.
    יש טיפולים לגמילה מסקס. רק סקסולוג מוסמך לתחום הזה יוכל לעזור בנושא.

אל תוותר על זה כי רק כך תוכל לעבור את השלב הזה ולמצוא זוגיות מספקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה דברים

אבי
    22/01/2009

עוד כמה דברים שרציתי לציין בהתמכרותי לסקס,כשהיתי נער בערך בן 16,17 היו בבית סרטי וידאו כחולים משנות ה-80 שאבא שלי היה מקליט מהכבלים,אני זוכר תמיד היתי מבריז מהביה"ס באמצע היום וישר הולך הביתה לראות את הסרטים האלה בוידאו.דרך אגב עד היום שאני רואה סרטי פורנו אז יש לי כזה הרגל לשבת קרוב למסך ולסרט ולשמוע את הניבולי פה שהם אומרים ונהנה מזה,הרבה פעמים אני יושב קרוב לסרט ומאונן לידו כאשר אני מוציא את איבר המין שלי החוצה ומשפשף,הרבה פעם אני ממשיך לשפשף גם שאין קטעים ארוטים.ד"א שהיתי בן 18 שפכתי זרע על המסך של הטלויזיה שהופיעה שם בחורה באיזה תוכנית וגם כמה פעמים אוננתי בשרותים בבתים חרדיים,ובשרותים של בית כנסת/בית מדרש.הרבה פעמים יש לי דבר כזה מוזר שאני נוהג לאונן מלא זמן ולא לגמור,ואז אני הולך לנערת ליווי מגיע חם מאוד ורק מכניס לה וכבר גומר בגלל שגיריתי את האיבר כ"כ הרבה ואז אני סתם משלם 200 ש' לשניה.הרבה פעמים גם שאני מדבר עם נשים בטלפ' אז אני מאונן עליהם תוך כדי השיחה וגם תמיד מפנטז שאני פוגש נשים או שמדבר איתם בטל' אם זה אישה שיושבת במקום ציבורי או העובדת סוציאלית שלי,ואני חיב גם להגיד את האמת,גם שדיברתי איתך בטלפ' הרגשתי ככה,וסליחה שאני מדבר ככה או אולי פוגע ברגשותייך,ברור לי שאת אישה נשואה עם ילדים,וחשוב לי מאוד לצאת מכל זה ולדעת איך לפתח קשר אמיתי ולדעת מה זה ילדים ומשפחה ואיך להכיר ילדים מקרוב ולהבין אותם ולא רק סקס,אני חייב דחוף ואני מאוד רוצה לצאת מהבעיה הזאת במהרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מעונינת לגמור לבעלי ביד

מירי
    23/01/2009

האם זה בסדר מצידי .או שזה אגואיסטיות . פשוט היתיאשתי מלגמור לבעלי לא מרגישה שטוב לי עם זה . ואין לי דרך אחרת לספק אותו . האמת עד עכשיו ויטרתי וזה היה ליפעמים גם בזמן מחזור העיקר לרצות אותו. היום לא רוצה ולא נעים לי ולא טוב לי .מה לעשות בעלי מתיאש ממני . למרות שבננו לי נימאס לגמרה מהסקס שלי איתו. כי אנכנו שוכבים יום יום .ואפילו פעמים ביום. כשלא היפריע לי במכינה בריאותית היסכמתי בסדר. אבל ברגע שיש לי דלקותחוזרות וכל כמה חודשים חוזרים לי דלקות .לא מוכנה לסבול ולסבול. בהתחלה זה היה כשהיה מסיים בפנים .אז יש לי דלקות. היום גם עם בעלי מסיים בחוץ עדיין יש לי גירוד ורגישות .מה לעשות . למרות שבעלי לא מעונין ללכת לחפש בחוץ ולא מעונין לפרק את החבילה . ואני אמרתי לא תעשה מה שאתה חושב לנכון לעשות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבחורה שלא רוצה סקס

שלי פסטרנק כץ
    05/02/2009

יש לשניכם בעיה.

אם הקשר ימשיך ככה הוא יוביל לפרידה או בגידות.

אני לא מבינה למה את לא אמורה להנות מסקס? אולי את כבר לא אוהבת אותו?
    לא נמשכת אליו? אז מה את עושה איתו בכלל?

זה שמתחתנים עם מישהו לא אומר שצריכים לסבול איתו עד סטוף החיים כשדברים משנים כיוון.

או שהולכים לייעוץ ומנסים לגשר או שמפרקים את החבילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו