צריכה תשובה מיקצועית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה תשובה מיקצועית
    זהבה
    18/01/2009

רוצה לשתף ולשאול בבעיה שגורמת לי לחשוב על לפרק את נישואי שכן היא כ"כ מכאיבה לי. אני אוהבת את בעלי, הוא מקסים ותומך , אבא נהדר, אוהב , וחוץ מכמה מגרעות קטנות הוא פשוט מושלם בשבילי. אנחנו צעירים בתחילת שנות השלושים לחיינו נשואים כ 3 שנים עם ילד קטן ומקסים. היחסי מין ביננו טובים ונהדרים - שזה קורה. לצערי קיימת תהום ענקית בתפיסת מין ביני ובעלי. הוא רוצה את זה פחות ממני. כמעט ולא יוזם, לפעמים דוחה אותי שאני מנסה לפתות, ובכלל לא בא לו על הטרחה הזאת .... כמובן שאנחנו משוחחים על זה והנושא ממש מכאיב לי הוא אומר - עשינו את זה כבר מאות פעמים וברור שזה כבר לא מרגש אותי כמו בעבר , לא אכפת לי מתי זה קורה אם זה לא קורה היום אז מחר או מחרתיים גם טוב ובכלל לפעמים פשוט אין לו חשק, או שהוא מרגיש לא נעים בגוף שלו או אלף דברים אחרים, אין שום בעיה הוא אומר אבל אני לא מרגישה כך. כל יום הוא גולש באתרי סקס גם שאני בבית , כמובן שהוא מנסה להעלים את זה ממני אבל זה כואב לי כי זה לא בעיה של חשק מיני. ניסיתי הכל , לפתות אותו, סקס בחוץ , כל הגחמות, שזה קורה אני יודעת שהוא נהנה זו לא הבעיה אבל הוא נותן לי להרגיש שאני הרבה יותר חרמנית ממנו. הייתי רוצה שיהיה יותר יוזם יותר חרמן כן ככה פשוט. הוא לא מבין מה כואב לי כ"כ שכן הוא לא רואה שום בעיה ואם אין לו חשק שבוע או אפילו חודש זה גם בסדר. אני נראית בסדר, צעירה ומאוד מינית אני חושבת על פרידה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה תשובה מיקצועית

הוספת תגובה

• אשמח לעזור לך

מעניין
    19/01/2009

היי אני לא בחור מקצועי אבל אשמח להציע את שירותי, ונוכל לעזור אחד לשניה אשמח אם תצרי איתי קשר [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מיקצועית

רונית
    19/01/2009

זהבה שלום רב קודם כל לא ניפרדים רק על בעייה מינית. ניתן לפתור -בדרך כלל בעיות מיניות. אני כמובן לא יועצת מיקצועית אבל- אני ובעלי נשואים 20 שנה. לפני כשנתיים נוצרו לנו בעיות בתחום זה אחד הפיתרונות האפשריים -הוא לגשת ליעוץ מיקציעי בשלב ראשון לבד דבר נוסף-במידה ואתם זוג מספיק חזק אני מציעה בעדינות לנסות למשוך את בעלך להעזר בגורם חוץ שיגרום לו תחושת קינאה ורצון לקיים איתך יחסי מין. בכל אופן לי ולבעלי גורם חוץ -גרם לנו לשינוי מהותי בתחום כמו זוג צעיר. בכל אופן לדעתי לא למהר להפרד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילה במילה כלפי אשתי

בעל שובב
    19/01/2009

התיאור שלך מפרט בדיוק את הבעיה עם שלי עם אשתי...שנינו נאים, צעירים אבל סקס זה לא בראש שלה, גם אני חושב כבר על כיוונים אחרים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזהבה

שלי פסטרנק כץ
    21/01/2009

הסיפור שאת מתארת מורכב מדי לתשובה קצרה באינטרנט.
    בגדול זה בהחלט נשמע כמו קצר בתקשורת ובהבנה ואולי גם פער בצרכים מיניים.

יכול להיות שהוא נהנה לספק את עצמו לבד ואיתך הוא עושה סקס כשהוא מרגיש צורך במגע.
    העניין הוא שכשמצב כזה נמשך זמן רב, אין פלא שאת חושבת על פרידה.

אני מציעה לשניכם לגשת לייעוץ מקצועי. אם הוא מסרב ללכת בטענה שאין לו שום בעיה, אל תוותרי ותלכי לבד.

אל תוותרי על עצמך!

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבדקי אם את כבר לא מענינת אותו

נשוי
    15/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמצאי מאהב....

אפי
    18/02/2009

תמצאי משהו בעל צורך מיני רב שנמצא במצבך ותפרקי לו את הצורה כשבא לך. תמיד ישנה האפשרות לפרק את הנישואים אבל מי אומר שזה MUST

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו