שלום פרח קטן וענוג...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום פרח קטן וענוג...
    סקרן
    26/07/2007

בואי ואספר לך סוד...
    אמרת לי עכשיו תורך
    מניח שהתכוונת לפעם הראשונה
    סיפור שהיה כך...
    הייתי ילדון בן 16, היתה לי חברה, אבל עדיין לי לא נתנה.
    באותה תקופה גרה אצלנו במשך שנה עוזרת הבית שלנו. היתה מבוגרת ממני בערך ב-20 שנה.
    לא היתה יפה, לא היתה מטופחת, ולמעשה לא היתה מעניינת בכלל. אז למה אני מספר עליה?
    באחד הבקרים, יושב לי בחדר, ומאונן להנאתי מול סרט כחול, פתאום נכנסת החצופה בלי לשאול, בלי לדפוק...
    הפתעה מוחלטת שלי, הזין חשוף עדיין מחזיק אותו ביד. "את לא דופקת לפני שאת נכנסת" שאלתי אותה.
    "לא ידעתי שיש פה משהו", מספרת סיפורים, הדלת היתה סגורה.
    "מה אתה עושה ביד?" היא שאלה והמשיכה. כאילו מה? אין בושה? מה את לא רואה?
    אמרתי לה שהיא חצופה, ושתדפוק בדלת פעם הבאה, לא ממש אהבתי אותה, לא היה יותר מידי מה לאהוב בה.
    אבל היא בשלה ממשיכה שואלת אם אני רואה סרט כחול, נכנסת כבר לאמצע לחדר, בלי לשאול.
    ואז היא שואלת אם אני אוהב לראות סרטים, אם אני וחברה שלי שוכבים, אם אני מאונן הרבה ועוד שאלות מביכות (אני כולה הייתי נער בן 16).
    אחרי שיחה קצרה, שאלה עם אני צריך עזרה...
    נקצר את הסיפור..(אני הרי לא זוכר מילה במילה, עברו כבר 17 שנים)...
    בקיצור היא עשתה לי ביד, ואחרי שתי דקות בערך גמרתי על הבטן שלי...עוד לא הספקתי ממש להירגע, היא הורידה את הטרניג המעפן שלבשה, וחשפה בפניי את הכוס כנראה הכי שעיר שראיתי מימיי. בלי בושה ביקשה שאני ארד לה "עכשיו תורך לענג אותי" היא אמרה לי.
    הריח של הכוס? אין מילים שיתארו את ריח הייחום שעלה ממנו. לא נראה לי שהיא היתה עם גבר איזה שנה לפחות. בכל מקרה היתי מאוד מובך, לא ממש רציתי אחרי שגמרתי אבל...ירדתי לה...עד שהיא גמרה ממני.
    למחרת בלילה, נכנסה לחדר שלי, בלי הזמנה מיוחדת מצידי. אמרתי לך שהיא היתה חצופה?
    אמרה לי שהיא רוצה להיות איתי, שהיא רוצה שוב לעזור לי...שכבנו...יותר נכון הזדיינו (לשכב זה יותר מתאים למישהי שאתה אוהב לא?). חצי שנה זיינתי אותה, עד שהיא עזבה...כשחברים שלי היו מאוננים בלילות אני הייתי דופק את עוזרת הבית שלנו. לא, היא לא היתה יפה, גם לא מטופחת, לא הייתי אומר חתיכה אלא סתם רזה, לא היתה ביננו אהבה, אבל היתה ביננו כנראה איזה משיכה עם הזמן, כל אחד השלים לשני איזה צורך, איזה חוסר שהיה לנו. וחוץ מזה במיטה היא עשתה את העבודה, מה עוד שהייתי עד אז בתול...

עכשיו לשאלה הבאה...
    חובה עליך לספר לי, על פער הגילאים הכי גדול שיצא לך להיות עם גבר. גם עם מבוגר ממך וגם עם גבר צעיר ממך.
    נשתמע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום פרח קטן וענוג...

הוספת תגובה

• פער גילאים

לולה 22
    26/07/2007

(עשתה לך סרט כחול פרטי, הא? בלי הקלאסה אבל בגיל הזה זה מספיק)
    האמת, לא היו לי פערי גילאים גדולים מדי. גברים מבוגרים לא ממש עושים לי את זה. לעומת זאת, שדדתי כמה עריסות בחיי. לא הבדלים ענקיים, אבל גבר (או ילד...) שצעיר בכמה שנים מאישה זה משמעותי. יש יתרונות בלשדוד עריסות, לראות את ההערצה בעיניים הצעירות והתמימות האלה, להראות לו מה אישה סקסית שעברה כמה דברים בחייה יודעת לעשות, לשגע אותו עד שהוא מתחנן לרחמים ואז להמשיך עוד ועוד עד שהוא מפסיק לבקש רחמים ופשוט מפקיד את עצמו בידי. שלא לדבר על התענוג שבלתת לו את המציצה הטובה הראשונה בחייו או לגלות לו מה זה סקס אנאלי וללמד אותו איך להפעיל את הגוף שלי, להפוך אותו מנער לגבר.

ואתה, מעדיף אותן צעירות או בוגרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מצחיקה

סקרן
    26/07/2007

הצלחת להעלות לי חיוך לגבי שוד העריסות...
    ואני? צעירות או מבוגדות?
    זה תלוי. יכול להימשך למבוגרת ממני בהרבה, ויכול להימשך לצעירה ממני. זה תלוי בבחורה. לא ממש מסתכל על הגיל שלה, לא באמת מזיז לי. אם יש קליק ומשיכה אז אין מבחינתי שום בעית גיל.
    בעבר כשהיית חייל העדפתי נשים בוגרות בגלל הניסיון המיני שלהן, נסיון של שנים, נשים שעברו ויודעות משהו במין. שעשו והתנסו, ואין להן עקבות, ולא הייתי צריך את המשחקים הקשים של נותנת לא נותנת, כמו עם איזה חיילת. אבל היום זה השתנה ותלוי בבחורה שמולי.
    פער הגילאים הגדול ביותר שהיה לי...
    נו, טוב הבטחתי לכך כנות, אז...
    33 שנים היה פער הגלאים ביני לבינה...כלפי מעלה כמובן. (אני בסה"כ בן 33).
    לגבי מטה...לא מזמן הכרתי חיילת צעירה בת 20... הכרתי אותה ברכבת. חשבתי חיילת, את יודעת ילדה קטנה ולא מנוסה, מה היא כבר מבינה...כנראה שהזמנים השתנו מאז שאני הייתי חייל...

שאלה חדשה:
    חובה עליך לספר לי...האם נגעת, האם ננגעת ע"י אשה, או בקיצור האם נכנסת עם אשה למיטה?
    ספרי לי איך היה...
    גלי לי עוד סוד
    פרח קטן וענוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם המשחק שלנו???

סקרן
    01/08/2007

זהו? כבר לא רוצה לשחק איתי יותר?
    יאללה יא משביתת שמחות שכמותך, בואי נמשיך לשחק משחקים של ילדים גדולים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוווווווו מה לילדים קטנים אסור...

עינבר
    01/08/2007

להצטרף? הרי אומרים כל מרבה יותר שמח:-))רק בלי שאלות..לא בא לי כאן לחשוף סודות...חחחחח
    סתםםםםםםםםם :-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאללה

לולה 22
    01/08/2007

בואי. שלב השאלה הזהה או שאת רוצה שאלות נפרדות רק בשבילך?
    אם את לא רוצה סיפורים משלך אפשר לעשות סיפור ביחד, תור תור אם בא לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לולה ..אני מיוחדת..אז לי מותר שאלות

עינבר
    02/08/2007

מיוחדות לי ...:-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מיוחדת

לולה 22
    05/08/2007

אז לך מותר לשאול שאלות מיוחדות, אבל תצטרכי לתת משהו בתמורה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה את רוצה..תמורת השאלות?

עינבר
    05/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות :)

לולה 22
    06/08/2007

תשובות משלך או אולי סיפור, או סיפור עלי (למה לא, גם אני אוהבת את עצמי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז שאלי את השאלות המיוחדות

עינבר
    07/08/2007

או את הסיפור שאת רוצה לישמוע..ואני אענה לך:-))..אז אני אתחיל בשאלה פשוטה..מהי הפנטזיה הכי פרועה שהיתה לך..?ואם ביצעת אותה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה את רוצה..תמורת השאלות?

עינבר
    05/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שונאת מחשבים

לולה 22
    01/08/2007

אחרי שמשקיעים וכותבים חלק א' של תשובה יפה שיש בה שתי חברות בג'קוזי והבגדים בדיוק מתחילים לרדת (ועושים את זה תוך כדי עבודה מתחת לאפם של כמה אנשים שהיו מתפחלצים) ואז מועפים מהאתר, לשבור את המחשב נראה הגיוני.
    מבטיחה את הסיפור שוב, אבל לא היום, אני אמות אם אני אצטרך לכתוב את זה שוב עכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו..? מחכים לסיפור האמיתי

DANYDINE
    02/08/2007

עד מתי תשיאיר אותנו במתח? בכלל בזמן האחרון את שקטה מדי ויבשה מדי ושוב דבר עסיסי, נוטף, תככני, ביקורתי או סתם פלצני לא בא מהכיוון שלך, את נרדמת בשמירה !!! בסוף יאשימו אותך בתסמונת הש"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיין

לולה 22
    05/08/2007

בהתחלה קיטרת שאני פלצנית, עכשיו שאני יבשה, מזל שאני לא שבירה אחרת הייתי הולכת לפינה ובוכה.
    ולגבי הטענות, אתה מכיר את זה שמי שעושה, לא נשאר לו הרבה זמן לדבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את זאת שעשתה לי "מי שברך" בכניסתי

DANYDINE
    05/08/2007

היי, מה את לוקחת אישי, את זאת שנתת לי "מי שברך" בכניסתי הראשונה לפורום, מה חשבת שאשאר חייב? חוץ מזה, מאז כבר השלמנו... מה את הולכת לאחור, תהפכי לנציב מלח... תמיד הסתכלי קדימה...
    והפיקי לקחים משגיאות העבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בכעס

לולה 22
    06/08/2007

אני מדברת רגיל, בלי כוונה רעה ואני לא באמת נעלבת, צריך להתאמץ כדי להעליב אותי, אם תזכור את שני הכללים האלה לא יהיו בינינו הרבה אי הבנות, פשוט הקטע הזה שאי אפשר להעביר את נימת הדברים קצת מקשה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבדתי את המומנטום

לולה 22
    06/08/2007

קשה לי לכתוב על משהו אחרי שעברו כמה ימים. חוצמזה, ברגע שאני מבטיחה לעשות משהו, גם אם הבטחתי לעצמי, זה מעצבן אותי ובא לי לבעוט. אז אני לא רוצה לכתוב את הסיפור הזה עכשיו, הוא סתם יצא עלוב.
    הצעה חלופית, לפני שנחזור למשחק הקודם, בוא נעשה הפסקה. אני נותנת לך לנחש או לבחור במה הייתי עסוקה שלא היה לי זמן להכנס לכאן ליותר משתי דקות כל פעם, ומבטיחה לספר סיפור על מה שקרה לדעתך (והפעם לא תדע אם זאת אמת או לא).
    רוצה לשחק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא נביא ולא חוזה...

DANYDINE
    07/08/2007

איך אוכל לדעת אם בכלל מה אמת ומה שקרי?
    אני לא נביא ולא חוזה, בקושי מסתדר עם הוירטואל שבעניין, איך אוכל לנחש או לדעת, כל מה אוכל לחשוב או להעלות על דל שפתי תמיד תוכלי להכחיש ולומר שלא זה העניין.
    בקיצור רוצה משחק - בבקשהף אבל משהו שנרויח ממנו שנינו : קרי win win אחרת אין כיף במשחק שמלכתחילה הוא משחק מכור.
    פתוח להצעות כאלו ואחרות You name I'll try to flow with you

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

לולה 22
    07/08/2007

מה הקשר לנבואה כאן? הצעתי משחק שבו לא משנה אם משקרים או אומרים אמת, העיקר הוא הסיפור: בקש מליצן החצר ואספר :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב חוזרת לעבר?!

DANYDINE
    07/08/2007

חשבתי שכבר מינית לך מחליפים...
    וצאי כבר מהשטויות של הרגעים הקשים,
    יש פה כבר מספיק ליצנים...
    שלרגע לא לוותר לא מוכנים,
    כל אחד רוצה להצחיק
    לפעמים בלי "ח"
    לפעמים בלי חיריק

להצעתך,
    תודה,
    אני לא יוסף וחלומותיו,
    אפילו לא אלאפי וסיפוריו
    לא צריך גלגלי הצלה...
    כי אני המציל
    ומפאת חופש שלוקח את רוחי עלייך מאציל

אז שחקי אותה עם החברים האחרים
    תהנו , צחקקו, ועשו חיים

צ'או

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך פרח קטן וענוג, נעלמת לנו...

סקרן
    07/08/2007

כבר את רוצה לשנות את החוקים של המשחק?
    מה אני נראה לך קורא מחשבות?
    אני מתעסק בהגשמת חלומות...
    אבל רגע, אפשר גלגל הצלה אחד?
    אני רוצה גלגל הצלה של 50/50
    ואז אני מבטיח לך שאנחנו שוב משחקים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנני כאן

לולה 22
    07/08/2007

כן, קורא מחשבות משורר וקוסם, תוציא לי יונה מהשרוול?
    איזה גלגל לזרוק לך? שלא תטבע לי חלילה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרח, קטן וענוג, בואי ואגלה לך סוד

סקרן
    08/08/2007

לא יכול להוציא מהשרוול יונה
    וגם שפנים כבר לא נשארו בכובע
    אבל אני סוג של קזנובה
    אז בואי ונשחק שוב במשחקים אסורים
    שאת הגבולות והסודות שלנו מגלים

התחמקת מתשובה לגבי יחסים עם אשה אז הבנתי לבד
    אבל יש לי שאלה חדשה...
    מאנז'...מאנז אטרואה...האם יש לך עם זה בעיה?
    האם חווית? האם ניסית?
    עם שני גברים? עם שתי נשים? עם גבר ואשה?
    ספרי לי על חוויה שעשית, חוויה שבה התנסית
    ספרי לי פרח קטן וענוג
    אני רוצה לדעת עליך עוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא פלא שקראו לך סקרן

לולה 22
    08/08/2007

מלא שאלות כרימון :-)
    אבל אני לא מתחמקת, פשוט הרגע עבר, וכשאני מתקררת - זהו, נגמר.
    בתחום השלישיות יש לי יותר פנטזיות ממעשים, אבל בכל זאת, סיפור קטן על הדרך בשבילך...
    הלכנו למסיבה. הוא הגיע, עמד בין מיני למחשוף
    "בנות, אתן כל כך יפות שאני לא יודע אם מי אני רוצה להתחיל. אולי שתיכן תבואו איתי?"
    "סחטיין על האומץ" (ועל הטעם הטוב) חשבנו לעצמנו, והלכנו איתו החוצה.
    ישבנו בחוץ, דיברנו על בירה וסיגריה, הוא החליף פלרטוטים ביני לבינה אבל שום דבר לא קרה, עד שלפתע, הוא תפס אותי ונישק ונגע. כדי שהיא לא תרגיש בנוח, מיד הוא פיצה גם אותה.
    ומשם הדרך לרכב הייתה קצרה ואז נשארה הבעיה: עם חברה טובה כמו אחות, מה בכלל אפשר לעשות?

ואם שינינו את המשחק, אני רוצה שאתה תמשיך מכאן (אתה לא חייב לספר את האמת כאן, כי נראה לי שיהיה לך קצת קשה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי חיפשת 2 שיכנסו איתך למיטה מצאת

א
    26/07/2007

בת כמה ומאיפה כנסי לאימייל הזה [email protected] אני ועוד חבר נכון צעירים אבל מוכנים לענג אותך בשמחה תכתבי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו