מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיק אפ בראופיר26/07/2007
מישהי יכול לאמר לי איפה לעזאזל יש "פיק אפ בר" טוב באזור תל אביב ??
מקום שבחורות באות לשם כדי למצוא זיון טוב
בא לי לנסות... אם יש מישהי שרוצה להצטרף בכיף...
אשמח לתשובות
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופיר יש לי שאלה...רשום ...
עינבר26/07/2007לנו על המצח..זיון זמין לגבר ניזקק..?אני קוראת את הפוסטים שלך ...וזה מעצבן!!!!!! אולי קצת יותר כבוד לנשים..מה אתה חושב שאם תפרסם פה אז איזו אישה תבוא ותגיד..ואללה חסר לי זיון..הנה יש את אופיר..אם אתה כול כך רוצה..יש זונות..הן יתנו לך בטוח בלי השקעה...רק תשלום!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת טועה מותק
אופיר26/07/2007נשים שנכנסות לפה זה לא במקריות
חסר לכן הרבה יותר ממה שחסר לנו הגברים
אז למה לשחק אותה?
ולהוציא אותנו הגברים חארות וכאלה שרוצים זיון ושלום...?
אם היית יכולה אני בטוח במאה אחוז ועוד 100 בחורות פה יגידו שזה נכון
אם היית יכולה היית שואלת כאן מי רוצה לזיין אותי כי את רוצה את זה בדיוק כמוני
אבל הכבוד שלכן הבנות לא נותן לכן לגלות את האמת
ואם כבר מציעים לכן אז אתן משחקות אותה קשות וכאלו שלא רוצות להיפגע!!
חלאס משחקים
כולה סקס מה הסיפור כולם רוצים את זה..
אם את רוצה להמשיך לדסקס אני בכייף אדדבר איתך באימייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא אגרר לוויכוח..תהנה בקו מחשבה
עינבר26/07/2007הזה..אני חוזה לך הצלחה עצומה..אני את דעתי אמרתי!!..אין לי צורך לדסקס יותר !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר מה המצב כפרה? איך הרגל?
סקרן26/07/2007את יודעת..הוא כנראה מכיר נשים בסרטים כחולים, ומעט מדי נשים בגודל טבעי..
יש כאלה שחיים בסרטים ויש כאלה שעושים אותם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמצב טוב..כואבת לי הרגל והגב קצת..
עינבר26/07/2007לגבי אופיר..טוב כבר הבעתי את דעתי..הוא יכול לקבל או ליפסול..תלוי בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבא לך?
אופיר26/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופיר..דלג עליי..לא מעוניינת..
עינבר26/07/2007איך אמרת..לנו (לנשים)יש כבוד סותמות את הפה.. משחקות לא מבקשות את מה שאנחנו רוצות יותר מימיכם(סקס כמובן..אנחנו נימפומניות לא?)...אז אני אהיה יפה ואשתוק...יום טוב לך בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון..מבקשות מימך**..הכללתי בטעות.
עינבר26/07/2007אחרים שהיתנהגותם ודיבורם בהחלט לא כמו שלך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפרה שלי . נשמה שלי
אשף26/07/2007למה את מתעצבנת. זה קטן עלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)