יש לי שאלה לחבר'ה כאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה לחבר'ה כאן
    dikla43
    26/07/2007

במקרה נכנסתי לפורום (האמת, אין מקריות בחיים), ורציתי לקבל את חוו"ד של מי מכם שיוכל או ירצה.
    אני נשואה, בת 40, ולאחרונה בקשר אסור עם בחור מדהים, שכנראה טלטל את עולמי יותר מדי. הקשר שנבנה בינינו היה כ"כ מדהים, אהבה, תשוקה, רצון בלתי פוסק להיות ביחד כל הזמן, מכל הבחינות, דבר שכנראה שיגע אותי, ולאחרונה חתכתי את הקשר, בעיקר מחוסר יכולת להכיל את הדבר המופלא שיש בינינו, ולמרות שהוא אמר שתמיד ירצה אותי, כרגע הוא שם אותי ב-HOLD למשך פרק זמן לא ידוע. מה אתם אומרים - יש מצב שזה יימשך מתי שהוא? אני פונה בעיקר לגברים בחבורה שמישהי פעם שברה להם את הלב ברצינות, מה הייתם עושיםבמקומו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה לחבר'ה כאן

הוספת תגובה

• דחייה זה נאחס - צריך לדעת להתמודד

DANYDINE
    27/07/2007

האמת שדחייה מכל סוג לכל מין - היא נאחס, ומעט מדי יודעים להתמודד אתה.
    בד"כ נכנסים לדכאונות, לאדישות, ואפילו למעשי אלימות כנגד עצמך. הדרך הנכונה להתמודד, ואכן את בדרך זו, היא להפנים, אבל גם להחצין, לספר לחבר/ה טובה, לדוש בעניין, למצוא סיבות טובות למה להמשיך הלאה, לשכוח, לזכור רק את הפרטים הטובים, ולחפש משהו חדש. החיפוש כמו כל אדגר חדש, נותן טעם לחיים, מאתגר, מוסיף אדרנלין ומשכיח את הצרות.
    ברוב למדי שאם הרק לפירוד הוא ברור ונעשה בהסכמה שני הצדדים, קשה אולי להפנים את המושכל, אבל קל יותר להתמודד, לעומת זאת אם במעמד צד אחד בלבד, אין כל ספק שהצד השני נפגע, אולי אף מרגיש דחוי ומושפל, ואין מצב כלל שיחזורף אלא אם תבוא התנצלות כזאת בגדול, ופיצוי כזה מבטיח וחרטה כזאת ענקית, שיסכים לאכול את הכובע, ולקחת שוב סיכון.
    הכותב הוא כזה שהתמודד בהצלחה בחיים עם שני סוגי הפרידה/דחייה, והכל מנסיון אישי.
    שורה תחתונה - החיים הם האבקות מתמדת של שרידה, אולם מלאים ברצף של הנאות קטנות המיאות את הסיפוק בגדול ונותנות את הרצון להמשיך ולהתמודד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבתי כך...

dikla43
    27/07/2007

קודם כל- תודה !
    חשבתי ושיערתי שהוא לא ירצה אותי בחזרה, והאמת שאחרי שחתכתי, די מהר התחרטתי, התנצלתי בגדול ובענק, אבל כמו שאמרתי - מאז אני ב - HOLD על ידו.
    אתה טוען שהוא לא יחזור - אני מבינה, ועכשיו צריכה גם להפנים...
    בקשר למשהו חדש - נסיתי - זה לא זה. קשה , אחרי אהבה כל כך גדולה, לקפוץ למיטה עם מישהו אחר, קשה אחרי שאתה מגלה נפש תאומה שאינך צריך אפילו לדבר איתה והיא יודעת עליך הכל.
    לא יודעת אם חוית משהו כזה, אבל זה פשוט גדול מהחיים מצד אחד, ומפחיד בטירוף מצד שני - ולכן חתכתי - הפחד. להתמכרות, לאובדן חושים טוטאלי, להליכה על הקצה קצת יותר מדי. ולדעתי הוא עכשיו נוהג איך שנוהג, כי באמת הוא לא יודע אם שווה לו לקחת שוב את הסיכון.
    וההחלטה, היא כבר ענין של אופי, של לקיחת סיכונים, מה גם שאשתו חושדת (ללא שום הוכחה) ורואה היטב מה קורה לו כשאני בסביבה - מה שמסבך את הענינים עוד יותר.
    בקיצור - אתה אומר שאין סיכוי ולהמשיך הלאה - אני אנסה ליישם ככל יכולתי - ושוב תודה - היה לי חשוב לשמוע מגבר את דעתו על הסיטואציה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמח אם עזרתי במשהו

DANYDINE
    27/07/2007

YOU ARE MOSTLY WELCOME בסך הכל רציתי להעמיד דברים על אשורם.
    אם רוצה לשוחח עוד בנושא, מוזמנת לתקשר דרך המייל שלי [email protected] נוכל לפתח יותר את הנושים, להשוות מצבים ולהחכים ולדעת איך לפעול בפעמים הבאות שמן הסתם עוד יקרו לנו
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעיון טוב

dikla43
    28/07/2007

למרות שלצערנו, לומדים לומדים ומתים טפשים, אני אשמח לתקשר איתך במייל, ואולי זה יעזור להאיר את עיני, ואוכל להיות קצת יותר חכמה בפעם הבאה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדיקלה..

ליאור
    28/07/2007

קראתי את מה שכתבת ואני יודע באיזה מצב את כי היה לי משהו דומה בעבר,
    עם את מעוניינת אני בכייף יהיה מוכן לדבר איתך ולעזור לך בכל שאלה שרק תירצי.
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

dikla43
    29/07/2007

על הצעתך, ובלי להעליב - חומד - אני רואה שאתה צעיר, ויהיה לי קצת קשה לתקשר איתך - כי גם אני הייתי פעם צעירה, ואז חשבתי אחרת על המון דברים. אבל לך תדע - אולי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדיקלה

ליאור
    29/07/2007

דבר ראשון אני לא כזה צעיר..
    אני לא יודע בת כמה , אבל אני בן 25 ותאמיני לי שיש לי לא מעט ניסיון ..
    ועברתי לא מעט בחיים שלי.
    בכל אופן אני רק רוצה לעזור לך ..
    ובת כמה את עם מותר לי לשאול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות

מיכל ת
    29/07/2007

טוב, אז לאור הניסיון והידע- גם אני רוצה להתייעץ. אני נשואה ונמשכת בטירוף לגבר, שנמשך אלי גם הוא. אחרי שנה (!) של נסיונות התחמקות מסיטואציה מינית ביננו- לפני כמה ימים שכבנו והיה פשוט מדהים. זה היה כאילו שזו לא היתה הפעם הראשונה שלנו יחד, נראה כאילו הכרנו זו את גופו של זה, היינו פתוחים ונטולי עכבות ובושה- ושנינו נהננו מאוד מאוד... חשבתי בהתחלה שזה יהיה חד פעמי, (לפרוק את המתח המיני המטורף הזה...) אבל אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו מאז... אני מפנטזת על כל אותם דברים מענגים שעדיין לא עשיתי לו... אני כ"כ רוצה אותו שוב! מאידך- אני אוהבת את בעלי ולא רוצה לאבד אותו - למרות שאין סיבה שיגלה (ולמרבה הפלא אין לי רגשות אשם על הבגידה, וזו הבגידה הראשונה בחיי!). מה לעשות? ללכת שוב לאותו גבר? לוותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכי על תחושות הבטן שלך

DANYDINE
    29/07/2007

אין דבר טוב יותר ובריא יותר מתחושות הבטן, עם כל ההגיון, השליטה והניטור, המחשבה, החשיבה הכפולה והמרובעת וכל מעגל ההגנה שאנו בונים סביבינו, הדבר האמין ביותר, הטוב ביותר והמספק ביותר - הוא תחושת הבטן.
    אי לכך המלצתי, נסי זאת שוב, וזרמי עם זה ותראי לאן זה יוביל. משוכנע אני שתחושת הבטן תודיע לך אם להמשיך ו/או מתי להפסיק ו/או מתי מיציתם את העניין, אין כמו מים גנובים טובים יש להם טעם של שמפניה. כל עוד הם בטמפרטורה הנכונה.
    בהצלחה ובהנאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דנידין!

דנה
    30/07/2007

טוב, תודה. זה הזמן להנות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן - תמיד זה הזמן

DANYDINE
    30/07/2007

לא ברור לי רק, עניתי למיכל ת וקיבלתי תודה מ דנה ? כפל זהויות ? או פיצול אישיות..
    סתם מסתלבט.. תהנו באשר הנכן, כל יום זה רווח נטו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידידתי הנשואה בת 40

יניב
    27/07/2007

אני לא יודע מה זה נקרא בחור אבל אים הוא באמת צעיר ורווק הוא יתעניין בך מידי פעם ואפילו ינסה לחדש אחרי תקופה אם הוא נשוי או בוגר הוא יוותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליניב

dikla43
    28/07/2007

הוא צעיר ממני, אבל בעיקרון הוא נשוי ובוגר, ומאוד בשליטה, והכי חשוב - מאוד קשור למשפחתו. ולכן, אני חושבת שאתה צודק - וזאת למרות שהוא יודע שאת מה שהיה בינינו אין דרך שיוכל לקבל בבית (המין המדהים, האהבה המופלאה), הוא לדעתי אכן יוותר, כמו שוויתר כל השנים עד עכשיו.
    בכל מקרה, תודה לך ולכל מי שהביע דעתו, לפעמים חשוב לשמוע עוד דעות, ודוקא מגברים, כדי להפנים שזהו, שנגמר, עם כל הצער הנרא שבדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשיבי טוב גבירתי

אפאצ'י המקורי
    28/07/2007

אנשים גברים ונשים שלא חוו שברון לב אמיתי לא יוכלו לדעת לעולם גם מתיאור אמיתי של אחרים איזו הרגשה זו - נראה לי כי הנפילה היא כ"כ עמוקה שלפחות אצלי אני בטוח שזה נזק שלא אראה עכשיו אלא בטווח העתידי גם גופנית וגם נפשית - פצע כ"כ עמוק בנפש שלא יגליד בקלות.
    עכשיו מעבר לכך זה גם מלמד אותך ומקנה סדרי עדיפויות ואת זה אני אומר בתור בחור שנראה טוב מאד, מאד חברותי, איכותי ומבוקש שלא משנה מה יהי וכבר עמדתי בנסיונות הכי מפתים (ואני בחור מאד מיני) בחיים אבל בחיים אני לא אבגוד מתוך ידיעה שהצד השני עלול לגלות ומה זה יעולל לו......
    אחלה שבוע שיהי לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צודק!!!

dikla43
    29/07/2007

ושוב פעם צודק - אבל על כל 100 פעמים שבהם תעמוד בפיתוי, יכולה להיות פעם אחת, שבדיוק בעיתוי המתאים, תגיע בחורה (או בחור במקרה שלי), ותהפוך את כל עולמך, ופתאום לא תדע לאן נעלמה השליטה המפורסמת שלך (ברור לך שאני בעצם כותבת פה עלי), ואיך יכול להיות שאתה מתנהג כמו בן טפשעשרה, ואיך יכול להיות שכל דבר פשוט כמו מגע יד, או חיוך - הופך להיות בעל משמעות, וכל חושיך מתעוררים ומעקצצים....
    בקיצור - אף פעם אל תגיד אף פעם - גם אני אמרתי, ותראה מה יצא מזה...
    וכן- אני יודעת מה זה עושה לבן הזוג כשהוא מגלה - הרבה שנים מחיי שילמתי את המחיר של הגילוי, גם כשאני הבוגדת וגם כשאני הנבגדת, אבל הכל חלק מהענין של מה עדיף - ואני לא יודעת מה עדיף - הלואי והיתה לי תשובה - הלואי והיתה למישהו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוף בגידה לתליה

יו יו
    28/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדיקלה

ירון
    29/07/2007

היי דיקלה יש לי את כל התשובות בשבילך מרומן של 4 שנים צרי קשר אני הייתי בצד של הנחתך
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו