מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשתי והחברהאיתן25/01/2009
בשנה האחרונה אני בקשר מיילים אינטנסיבי עם חברה של אשתי שחיה עם משפחתה בחו"ל. יצא ששנינו התודינו על אהבה ומשיכה הדדית, שברור לנו שלא נממש, מתוך נאמנות לבני זוגינו. החברה סיפרה לי, אחרי פליטת פנה שלה, שבצעירותן, היא ואשתי שכבו זו עם זו מס' פעמים. הייתי המום, מעולם לא חשבתי שלאשתי יש נטייה כזו. בדיעבד, זה הדליק אותי לגמרי ושיפר את הסקס עם אשתי, בלי שהיא תדע למה. אני לא יכול לספר לה, כי הבטחתי, אבל מת לדעת עוד פרטים. מישהי יכולה להגיד לי, אם ייתכן שזו היתה רק סקרנות נעורים, או שהדבר מעיד בוודאות על נטיה לסבית. האם ייתכן שאשתי מסתפקת בי- יש לנו סקס טוב- אבל מסתבר שלא הכל אני יודע לגביה. לא היה נכון מצידה לספר לי? האם כדאי "ללכת על זה" עם החברה? להפסיק להתכתב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
האבירה27/01/2009דעתי מהבחינה המוסרית היא אם אתה "הולך "על זה זא" נפגש ומתחבר עם חברתה אז תעשה את זה בשלמות אם אתה חושב שאתה אוהב אותה וזאת לא רק פנטזיה מינית ואם זאת רק פנטזיה מינית אולי תשאל אותה .וכך תבררו את זה לעומק לשאלתך השנייה לגבי זהותה המינית של אישתך : למה שלא תשאל אותה לגבי הנטיות שלה בצורה עדינה . תמצא דרך לשוחח איתה על זה אל תפגע באישתך ,גם אם הקשר מעורער מוסר זה הדבר הכי חשוב אם אתה לא מוסרי אל תהיה מוסרי כלפי עצמך אבל לא כלפי אחרים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתן
שלי פסטרנק כץ29/01/2009
סיפור באמת מעניין.. (:
וזו התרשמותי בקצרה:
1. לא לממש שום דבר עם החברה- זה רק יפגע בך בחברה ובאשתך.
2. בהחלט יכול להיות שהיא מסתפקת בך ואינה זקוקה לתוספות.
המון פעמים לא מדובר בנטיות אלא בנסיון על בסיס קשר מסוים. כך שזה לא אומר שאם תציע לה סקס עם מישהי היא תקפוץ על הרעיון.
3. לא הייתי ממשיכה בהתכתבות כזו כדי שאשתך לא תמצא את זה במקרה והדבר יגרור אי הבנות.
כן הייתי מציעה :
לשתף את בת הזוג תוך כדי שאתם עושים סקס בפנטזיה שלך שחוזרת לאחרונה ובה אתה מדמיין אותה נוגעת באשה אחרת ואתה מתבונן מהצד ומאונן.. נסה לראות לאן זה יוביל.
אם היא תשאל מאיפה הרעיון המוזר תוכל לומר שראית סרט כחול באינטרנט פעם והיתה שם מישהי שהזכירה לך אותה והייתה סקסית ומדליקה מאוד (זו דרך מצויינת להחמיא לה ולגרום לה לרצות להמשיך להקשיב :)
ושאותה הבחורה השתעשעה עם אשה אחרת וזה הדליק אותך כשדמיינת אותה בעצמה בקטע הזה..
נסה ושתף אותנו בתוצאות (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)