שאלה לבנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לבנות
    עינב
    29/07/2007

אני נשואה בת כמעט 40. לפני חודש וחצי בערך הכרתי גבר מדהים ומאז אני בסחרור חושים. הוא מצליח להטריף אותי ומאז שאני איתו חיי השתנו. מה שמוזר הוא שאני לא ממש מרגישה רגשי אשם .הייתי בטוחה שלא אוכל להסתכל לבעלי בעיניים אבל שחיי המין שלי עם בעלי השתפרו מאד. אני יותר פתוחה איתו והחיים שלנו ממש פורחים. אולי זה נראה לכן אושר מזויף אבל אני ממש לא מרגישה ככה. טוב לי ואני רוצה לשאול אם גם אתן מרגישות ככה. זה נורמלי שאין לי נקיפות מצפון? אשמח לשמוע מכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לבנות

הוספת תגובה

• עינב כנסי

נעמה
    29/07/2007

נראה לי שזה תחושה חולפת. כרגע את מסוחררת בגלל השינוי, אבל בסופו של דבר בגידות הן לא דבר נורמלי למערכת יחסים. השינוי עוד יורגש. אם את אוהבת את בעלך ורואה את עצמך מזדקנת איתו עד גיל 80 כמו שפעם חלמת, זה הרגע לפרוש מהרומן, כשאת בשיא שלו. אחרי זה הכל כבר יהיה מגמת ירידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תפסיקי

dikla43
    29/07/2007

קודם כל, אני חושבת שזה די הגיוני, שחיי המין שלכם משתפרים בעקבות הקשר האסור. גם לי זה קרה. דבר שני, תמשיכי, רק תיזהרי - כי בטח גם רזית, ואת נראית זוהרת, ויותר רגועה ומאושרת, ומתי שהוא מישהו יקלוט - אם לא הוא - אז מישהו בסביבה שלו. בכל מקרה, אני ממש מקנאת בך - כיף אמיתי - להרגיש שוב את גיל 16 בגיל 40...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדקלה 43 בואי ננסה משהו

אביקו
    31/07/2007

בא לי על מבוגרות שזורמות חופשי בכל תמיד רצתי לנסות משהו חדש בחיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשלב זה

dikla43
    31/07/2007

בחיי , צעירים לא עושים לי את זה - צר לי!
    אני בטוחה שיכול להיות נפלא לשנינו ביחד, אבל עם צעירים כבר הייתי כשהייתי ילדונת, ולא הייתי חוזרת לזה שוב.
    תודה בכל אופן - חמוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו