מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחכה לתשובה שתוכל לעזור לסקס יעילשולמית29/01/2009
שלום.. יש לי כמה שאלות אמיתיות שאצטרך עזרה! אני בקשר עם חבר שלי כבר חצי שנה והסקס הוא לא הכי טוב הוא בסדר אין תלונות אבל הייתי רוצה לשפר אותו. *הבעיה הרצינית שלנו היא שאני לא מרטיבה לוקח לי מלא זמןם וממש בא לי עליו ואני חושקת בו אבל לא עוזר מה עושים? *בעיה נוספת היא שאני לא מצליחה לגמור בקול וגם אני לא בטוחה שאני גומרת אפשר ייעוץ והכוונה ? ***אני רוצה לשפר את הסקס שלנו כי אין לי בעיה אני לא מיתביישת בו ואנחנו הכי חופשיים בעולם פשוט אני לא אוננתי אף פעם כניראה זו גם הסיבה? תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן
שלי פסטרנק כץ29/01/2009
לפעמים בעיה של חוסר רטיבות קשורה למשהו הורמונלי, לכן הייתי מציעה לך לברר עם הגניקולוג/ית שלך ובנוסף לברר עם רופא/ה משפחה.
בנוסף, השתמשי בחומרי סיכה על בסיס מים או סיליקון, המון בנות עושות את זה היום וזה משפר את ההרגשה באופן דרסטי.
כמובן שאם תאונני ותנסי לענג את עצמך לבד תוכלי לגלות דרכים להגיע להנאה עד כדי אורגזמה.
אגב, רוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה בשנה1שנתיים הראשונות של הסקס.. אם זה מנחם אותך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה .....
שולמית29/01/2009אבל נכון החומר עוזר הבעיה היא שאני רוצה בלי החומר עם אוננות אני ידע איך ואיפה אני מתגרה וכך אני יגיע להרטבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)