עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    הצילו
    31/01/2009

שלום רב, אני בחור בן 24 שנמצא בזוגיות ארוכה של כ-5 וחצי שנים עם בחורה בת 21. אנחנו גרים ביחד 3 וחצי שנים ומחזיקים דירה משותפת. לי ולבת זוגתי יש בעיות בחיי המין שלנו... אני הוא בן זוגה הראשון שאיתו היא קיימה יחסי מין. אני בחור עם ראש פתוח ואין לי בעיה לנסות דברים חדשים אך בת זוגתי לא כזאת, לא רק זה אלא שהיא בכללי נגעלת מסקס, ואנחנו לא מקיימים יחסי מין למשך תקופות מאוד מאוד ארוכות. בת זוגתי מתביישת בגופה, עצורה ומלאת חומות ולא מרגישה בנוח.. אציין גם שישנה בעיית"רטיבות" אצלה וזאת גם אחרי שהיא לא גמרה כמה שנים. חברתי לא חושבת ולא מודעת לבעיה זאת, היא תמיד משתמשת בתירוץ שאי אפשר לשכב כי היא לא התקלחה, וחשוב לי לציין גם שהיא מסכימה שארד לה אך ורק כשהיא לובשת תחתונים. אין לנו יחסי מין אך היא מוכנה רק "לרדת" לי. ניסיתי להלהיבה פעם אחת ומילאתי לנו אמבטיה רומנטית עם נרות והיא אהבה את הרעיון הזה מאוד. קיימנו יחסי מין אחרי זה, אך האם אני צריך להשקיע ולהלהיב אותה כל פעם לפני שאני בא אליה בכוונת סקס? כשאני מנסה דרכים אחרות, דרכים לליבה כמו מקום רומנטי או בילוי בשניים, היא מתרצת ואומרת שהיא עייפה מדי וכך אינני יכול להוציא לפועל את תוכניותיי להנעים את זמננו ביחד ולבלות קצת זמן איכות משותף. בפעמים שכבר כן התכוונו לקיים יחסי מין, בזמן ההחדרה היא מתכווצת ונלחצת ואומרת שכואב לה, ונראית כאילו נחרדת לחשוב על קיום יחסי מין. אינני יודע למה היא לא חשה צורך לסקס... האם זהו אצלה מחסום רגשי? האם הסיבה היא אחרת? מה אוכל עוד לעשות אחרי כל מאמציי, לשינוי מצב זה?! אשמח אם תיענה שאלתי. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• תשובה

31/01/2009

לחברתך יש בעיה והיא צריכה לטפל בה. צר לי, אבל אי אפשר לטפל בה דרך האינטרנט, מומלץ מאוד כי היא תלך לייעוץ אצל מטפל מיני.

כמו כן, אתה צריך באמת להשקיע יותר בכל פעם שאתה רוצה לעשות איתה סקס - אמבטיה, יין, נרות ועוד. ככל שתשקיע יותר לפני ובמהלך הסקס, כך היא תרצה יותר בעתיד. במהלך הסקס תשתדל לעשות הכל כדי שהיא תתחרמן.

כמו כן, אתה צריך להבין ולקבל את זה שאין לה חשק מיני כמו שלך. אגב, נראה לי שזו הבעיה הכי נפוצה בקרב זוגות - שהאישה בעלת חשק מיני נמוך יחסית לגבר.

בהצלחה, ומצטערת שלא יכולתי לעזור יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ל: הצילו!

שלי פסטרנק כץ
    05/02/2009

אין לי מושג מה משאיר אתכם יחד 5 וחצי שנים!!!

אתה מבזבז את הזמן שלך ושל שניכם!

בחורה שבמשך 5 וחצי שנים לא בעניין לא תהיה פתאום בעניין בלי יעוץ מקצועי מתמשך (במקרה שאתה מציין רק על פי הכתוב המקרה נראה טעון עמוק ומשמעותי)

אם היא חשובה לך בצורה כזו שאתה לא מעוניין להפרד ---- דחוף לייעוץ מקצועי בלי לבזבז שניה!
    נדירים המקרים שבהם אחרי כל כך הרבה זמן אפשר יהיה לתקן.

מבחינת סקס, מה שלא היה עד היום לא יקרה פתאום, אתה בחור צעיר ותהיה מאוד מתוסכל אם תחליט להמשיך אתה את החיים כשהיא חסרת תשוקה ומיניות.

תזכור דבר חשוב:

כשהסקס הוא טוב במערכת יחסים, הוא מהווה רק 10% מהקשר
    כשהסקס גרוע או כשאין כמעט בכלל הוא מהווה 90% ממנו.

לדעתי האישית רק לפי מה שציינת, זה הזמן לחתוך ולצאת לחיים חדשים.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו