מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשתי לא נותנת לי ללקק להדני01/02/2009
שלום, אני מאד נהנה לרדת לנשים, להרגיש את הטעמים והמגע של החריץ והדגדגן בשלשון שלי, ואפילו אוהב ללקק לאהובה שלי את חור התחת. בעבר היו לי בנות זוג שנהנו מזה מאד, וגם אני מאד נהניתי. מאז שאני עם אשתי, (בערך שנה) היא לא רוצה שאני ארד לה למרות שאני מאד רוצה. מבחינות אחרות, היא פתוחה, אוהבת סקס, והרבה, וגם אוהבת למצוץ וללקק לי. זה מאד חסר לי, אני מפנטז על זה הרבה, ולמרות שאמרתי זאת לאשתי היא לא מתפשרת. מאד חסר לי להיות עם אשה שנהנית שיורדים לה, גונחת ונהנית למגע הלשון שלי, עד כי כך שאני שוקל לחפש משהי מהצד רק כדי להגשים זאת מדי פעם. דני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דני
שלי פסטרנק כץ05/02/2009
בהחלט די מעצבן..(:
מצד שני בחורה לא סתם לא מוכנה שילקקו אותה. יכולות להיות מספר סיבות:
יכול להיות שהיא אינה אוהבת את המראה של איבר המין שלה.
יכול להיות שהיא מתביישת או נבוכה מהמעמד
יכול להיות שהיא חוששת שיש לה ריח לא נעים
אתה מספר שעשית את זה הרבה לבנות אחרות לפניה.. תחשוב טוב טוב..
יכול להיות שבאחד הפעמים שיתפת אותה בחוויה לא נעימה עם מישהי, יכול להיות שהיא מפחדת לאכזב אחרי ששמעה ממך על בנות שהיה להן טעם מדהים וכאלו שלא.. אולי היא חוששת שתגלה שאתה לא אוהב את הטעם שלה והיא מעדיפה פשוט להמנע מראש.
מציעה לך לנסות להעביר לך (בדרך אגב) כמה אתה מת על הריח שלה אחרי הזיון.. כמה אתה נהנה להרילח את האצבעות שלך אחרי שהן בתוכה.. ככה היא תתחיל להרגיש בטחון ואולי תפסיק לחשוש.
יכול להיות גם שמדובר במשהו אחר לגמרי.. ואולי היא פשוט באמת לא אוהבת את זה.
שיחה גלויה יכולה לפתור הרבה דברים, כדאי שתספר לה מה שספרת לנו, שאתה כל כך זקוק לזה עד כדי כך שאתה מרגיש צורך לבגוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)