מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנות ... ?רונן30/07/2007
בוקר טוב...
יש לי שאלה..
אני נשוי לאישה מדהימה ואוהבת
יש לנו סקס מדהים והכל טוב ויפה
אין בעיות ואין שום דבר רע... ברוך ה'
אבל מה.. אשתי ילדה לפני שבועיים
היינו אתמול בטיפת חלב.. היתה שם אחות כל-כך יפה וסקסית..
וכשהיא בדקה את אשתי היא נגעה לה בחזה בכל-כל עדינות ורכות שזה חרמן אותי מאוד
היא עשתה לי עיניים גם.. ולא ידעתי מה לעשות
\אח"כ היא אמרה אני רוצה לדבר עם הבעל לבד יש דברים שהוא צריך לדעת.. נלחצתי לא ידעתי מה קרה\
לקחה אותי לחדר ואמרה לי תתפשט אני רוצה לבדוק אותך.. אל תשחק אותה ראיתי שאתה מסתכל עליי.. והיא צודקת הסתכלתי
אבל לא יכולתי שאשתי בחוץ לעשות משהו כזה
אמרתי לה שאני אחזור אליה יותר מאוחר ולא חזרתי
מה דעתכם מה אני צריך לעשות?
ממצד אחד אני מת לזיין אותה כי היא נראית סוף הדרך
ולא שכבתי עם אתי כבר חודש ויש עוד חודש עד שאוכל לשכב איתה ומאוד חסר לי סקס..
אוז מה אתם אומרים ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופיר..אולי תחליט ..פעם אבי..פעם
עינבר30/07/2007בכול אופן...השאלה ששאלת ..זה הדבר הכי נורא לדעתי שגבר יכול לעשות לרעייתו(גם אם היא לא יודעת)..היא ילדה את הילד שלך..ובימקום להיות איתה לתמוך בה אתה מהרהר על סקס כמה חסר לך..כמה אתה צרך לחכות..ומה איתה?כאבים אחרי לידה..לקום בלילות לתינוק כשהיא עוד עייפה וכואבת.ושינויים הורמונילים אחרי הריון ולידה..חשבת לרגע מה היא מרגישה?או שהיית עסוק בצרכים שלך..?ואתה עוד..מתפתה לאחות שטיפלה בה..איפה הכבוד לאישתך?????תישקול טוב ..כי לדעתי על מעשה כזה..אין סליחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעם את צודקת - שפו
DANYDINE30/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינברי מה המצב? נראה לך שהאחות...
סקרן30/07/2007ניסתה לפתות אותו? איזה אחות ואיזה נעליים...
מה את מתרגשת מכל שטות שאיזה ילד כותב פה?
את לא רואה שהבנאדם חיי בסרט? הוא כותב כמו ילד קטן בן 17...
כנראה ראה סרט כחול עם אחיות והתחיל לפנטז שאיזה אחות מתחילה איתו...יותר מידי זמן מול הטלויזיה פחות מידי זמן עם אנשים אמיתיים...כמה פתט אנשים יכולים לפעמים להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן..לא מתירגשת עכשיו...
עינבר30/07/2007הבנתי..שזה בחור משועמם..מאופיר עבר לאבי..ועכשיו לרונן..הבחור כניראה מחפש תשומת לב..אולי באמת צריך למצוא איזו אחות רחמניה..שתתייחס אליו..אולי אז הוא יירגע:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחות רחמניה לא תעזור...
סקרן30/07/2007נראה לי יותר בכיוון של פסיכולוגית..פיצול אישיות זה בעיה רצינית. פעם הוא נשוי, פעם רווק...אבל תמיד נראה טוב..ומוכן ומזומן לזיין את כולן...במיוחד את יד ימין...
את יודעת ככה הוא לפחות יכול להגיד שיש לו עדים שהוא נראה טוב...שאופיר ואבי ראו אותו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפהההה..זה היה משעשע:-))
עינבר30/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב לדעת שאת משתעשעת
סקרן30/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מישהי אחת בטוח ראתה..
עינבר30/07/2007הקלטת הלוהטת :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראתה מה? את היד שמנענעת...
סקרן30/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפחות היא שותפה..לבחור נאה שכמותו..
עינבר30/07/2007אבל היא לא מנענעת..היא רוטטת..מרוב שימוש:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוטטת? את מתכוונת כואבת...
סקרן30/07/2007נראה לי שהיא כבר כואבת מרוב שימוש...
רוטטת זה מהנאה, לא נראה לי שהיא נהנית...
נראה לי יותר סובלת
בסוף תצא לו שם יבלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)