מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החותנת???שי13/03/2007
מפנטז על החותנת ,האם לבצע או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא!
שלי פסטרנק כץ06/07/2008
יש פנטזיות יקירי שלא נועדו להגשמה.
החותנת, היא במילים הפשוטות והחזקות ביותר אמא של האשה שלך, זו שאתה בחרת לחיות ולגדל אתה את ילדיך, אותה האחת שבסוף תהיה סבתא של אותם הזאטוטים ותשאר חלק מחייך לנצח (גם אם תתגרשו - סבתא תמיד נשארת סבתא)
בקיצור.. היום גם סבתא לעשרה נכדים יכולה להיות סקסית ומענינת מבחינה מינית, אבל איפה זה שם את הערכים שלך בעיני עצמך?? תאר לעצמך 20 שנה קדימה את אשתך בדייט לוהט עם בעלה של הבת שלכם..
לפעמים יש לי הרגשה שאנשים ממש מחפשים בכל דרך אפשרית להיות יותר ויותר פרוורטים ונועזים..או סתם לשאול שאלה שהתשובה עליה ידועה מראש רק כדי לגלות שיש להם אי כמה שותפים לפנטזיה.
אז כן, אין לי ספק כי יש אנשים שעושים את זה בלב שלם כי מבחינתם חיים רק פעם אחת וצריכים לנצל את כל האפשרויות.. אבל אז, מה בדיוק מפריד אותנו בני האנוש מן הבהמות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת ?
שרון06/07/2008זה לא שמחפשים להיות נועזים. אבל תודי שיש משהו מאד פראי ומושחת בסיטואציה הזו. כולנו נמשכים לאסור ויש כאלה שהסיטואציה הזו מדליקה אותם. אפשר להבין את זה. אני למשל נמשך בטירוף לאחותה של אישתי ואני יודע לפי המבטים שגם היא דלוקה עליי. זה מטריף הנגיעות הקטנות האלה מתחת לשולחן כשכל המשפחה יושבים סביב. אבל לא נראה לי שנרחיק לכת ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי היקרה - מילים כדורבנות
שני06/07/2008זה בדיוק מה שאמרתי לבהמה בהודעתי הקודמת. איכסססס אין כבוד ואין גבולות לשום דבר. אלוהים ישמור אותנו מאנשים כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודאי
ניר06/07/2008כדאי לך לבדוק החותנת תראה את המקור תבדוק את השיכפול ותבין מה טוב יותר ככה שהאשה לא תתן לך לחותנת כך תהיה תמיד מרוצה כי החותנת לא תגיד לא ותעשה הכל שתשאר אם הבת שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה הבנת מה כתבת? כי אני לא.
שלי פסטרנק כץ06/07/2008כשעונים על שאלה בכתב, רצוי להשתמש בעברית פשוטה, לשמור על שפה רהוטה ולהקפיד על סימני פיסוק במקומות המתאימים, על מנת שהקורא יוכל להבין למה התכוון המשורר..
אלא אם כן, סתם מתחשק לכם לרשום גיבובי שטויות חסרות תוכן ועניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי - מה ציפית מאנשים תת רמה?
שני06/07/2008מי שמפנטז על חמותו - הוא לא אדם הכי אינטליגנט שיש בעולם. לפיכך גם העברית הקלוקלת והרעיונות המופרכים והמטומטמים. אין מה לעשות. זה הולך ביחד. ערכים נמוכים, חוסר מוסר, בהמתיות, שפה רדודה ועילגת וכדומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה ?צופן דה וינצ'?חחחחח
שרון06/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיא דפוק מה אתה חושב בכלל
למבינות בלבד07/07/2008תגיד מתי הייתה לך אפשרות לבצע את זממך בחותנת והכל תחת ההגדרה של זיון...אתה יכול להתעלל בה ....לזיין לה את התחת ככה שהיא לא תוכל לשבת....להרביץ לה בטוסיק חזק...ועוד ועוד. מה היא תגיד החתן שלי זיין לי את הצורה??????????????? לא תוכל לדבר מילה על זה. לך זיין לה את התחת טמבל אל תחכה דקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחותנת בעניין?
14/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהירות אני מימשתי...
החתן14/03/2007חמתי לא חתיכה אפילו מלאה אבל זה קרה ביננו לפני מס' שנים.
תמיד היה ביננו מתח מיני אבל זה קרה כשגרנו אצלה תקופה.
למרות שלשנינו יש יסורי מצםון בנושא מידי קופה אני נגררים לזה שוב.
הסקס מדהים והיא פתןחה למלאה כל פנטזיה שאני מספר לה.
אבל התוצאות מסוכנות..... ראה הוזהרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהן התוצאות ההרסניות,ספר מה המחיר ?
אלברט03/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני באותו מצב
הנשוי16/03/2007הפרש גיליים ביני ובין החותנת שלי רק 15 שנים
ואני מפנטז עליה כל הזמן, ולדעתי היא גם קולטת את זה
זה מתבטא בצורה שהיא נוגעת בי ומלטפת אותי
אני מפחד שיום אחד זה יפרוץ לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך על זה שי
מומו16/03/2007זה נשמע לי כמו חלום
ואם יש לך את האפשרות הזאת, ויש לכם כימיה
אז לך על זה ובגדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנשוי חתיך
יעלת החן17/03/2007השאר כתובת מייל ואצור קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכסססס גועל נפש
שני03/07/2008תת רמה. גם אתם גם החותנת. אין טיפת כבוד לכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לי שני
שרון03/07/2008לעשות סקס עם כלב זה מגניב בעינייך אבל לעשות סקס עם החותנת מגעיל? יום אחד נבין את הראש שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומי אמר לך שזו אותה שני?
שני04/07/2008פשוט גאון הדור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)