מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם שיזוף זה סקסי??סמדר31/07/2007
שאלה לי אליכם. יש לי גוון עינים בהירות ושיער שטיני ארוך. האם לדעתכם גוון עור שזוף זה יותר יפה וסקסי בעיניכם או עור בהיר? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מתה על בנות שזופות
מורני31/07/2007זה על כך סקס ויפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי תמיד ויכוח...
סמדר31/07/2007בין חברותי, חלק אומרות שעור לבן זה יפה וטבעי וחלק אומרות לי שאני נראית לא טבעית, מי ששזופה זה כמו תרנגולת צלוייה, אני נישאתי לא מזמן, ובעלי נגד זה ואומר שזה עלול לסרטן. אני מורחת את עצמי כמו שצריך, וחוזרת שחומה לא שחורה, עור מדהים שזה מבליט לי את העינים הירוקות הבהירות שלי, אני לא חוזרת אדומה והעור לא שורף לי בכלל. לבעלי יש עור לבן כמו סבון וישר נהיה כמו עגבנייה. דווקא אחרי שאני חוזרת מהים הרבה גברי לוטשים בי עיניים, השיניים פתאום יותר לבנות כשאינ מחייכת והעיניים יותר בולטות, מה רע בזה? אני חייה את היום, לא כל אחד שמשתזף בים מקבל סרטן. ובעלי לא מוכן להצטרף אלי, אמרי לו שישב בצל עם שמשייה, הוא לא מוכן. לכן אני נוסעת לים עם חברותי, אולי הוא חושש לקנא שבחורים לוטשים בי עיניים ומסובבים את ראשם. מה איכפת לו, להיפך, הוא צריך להיות גאה שיש לו אישה שמביטים בה, הוא מעדיף להיות בבית. איזה עונש שאני לא יכולה להנות איתו מחוץ לבית. יש לי גם טיפ לזרז את השיזוף. אני מורחת שמן אגוזים, והעור שלי שחום/כתום, מה זה יפה חבל"ז. אני חוזרת שחומה שאני נהנית לראות את עצמי מול המראה. בעלי רואה אותי שזופה מחייך ואומר לי איך את שחומה, ומראה שמתלהב, אך לעומת זאת לא מוכן שאלך להשתזף, אי אפשר להשתזף מבלי ללכת לים או לברכה. העיקר מקטר. אני מתה לראות בחורות או נשים שזופות, ככה רואים שבילו את החופש כמו שצריך, לדעתי זה יותר מושך ויותר סקסי. מעניין מה תגובות הגברים של הפורום יגידו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי שמחה לקבל עוד תגובות
סמדר31/07/2007ת ו ד ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שיותר!
ירון31/07/2007נוגה היקרה
תחשפי כמה שיותר אם יש לך מה להציע למה לא זה סקסי זה מושך שלא נדבר על שיזוף חלק עליון ולמטה חוטיני חבל על הזמן עוד פעם השאלה אם יש לך מה להציע. [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון
סמדר31/07/2007מה אתה רוצה שאני יחשוף, את תיאורי? כבר תיארתי חלקית. אתאר עכשיו בשלמות, ותכתוב לי בכינות ותדמיין לעצמך איך אני נראית, והנה אכן תאורי: שיערי שטני חלק ארוך מעט אחרי הכתפיים, עיניים ירוקות בהירות, אף קטן, פה קטן, כעת שזופה, טיפה מלאה , לא שמנה, גובה: 163. מעוניינת יותר להשתזף כי אני נהנית שגברים לוטשים בי מבטים. עכשיו: איך אני בעיניך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסית
ירון31/07/2007מקריאה בלבד קשה אבל זכית במחמאה המשך מחמאות במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רוצה שנחמיא לך אבל...
סקרן31/07/2007את כבר החמאת לעצמך...אז את לא צריכה מאיתנו...
סורי חמודה, זה שאת שזופה עדיין לא אומר אם את אשה יפה.
את יודעת מה אומר לי אם את אשה יפה, אם את סקסית וחושנית?
אם מרגישה ככה מבפנים, אם את מרגישה סקסית אז את סקסית. עזבי אותי מיופי דברי איתי על סקסיות. אשה יפה? על טעם וריח אפשר להתווכח, אבל אשה סקסית? זה הרגשה פנימית של האשה שמקרינה כלפי חוץ. ואם משהי סקסית, כולם מזהים את זה, כולם מרגישים את זה, וכולם גם ירצו אותה...
מכיר נשים סקסיות שמטריפות גברים וגם נראות כאלה, ומכיר גם יפות שבא לבכות...משעממות שאותי ממש לא מושכות.
שזופה או בהירה, העיקר שאת מרגישה טוב עם עצמך, העיקר שאת זו שמרגישה שאת יפה, לא משנה מה אחרים אומרים או חושבים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסקרן
סמדר01/08/2007היי, סקרן.
זו הנקודה. אני מרגישה את עצמי גם יפה וגם סקסית, אבל לגבי השיזוף רציתי את החיזוק מיכם. כי איך אני בעינך שאני בעלת עינים ירוקות בהירות ובעלת גון שזוף , זה מושך אותך או לא?, כי בעלי יבש, לא איכפת לו אם אני בהירה או שזופה ואני לא יודעת אם זה עושה לו משהו. אך לפחות לקבל תשובה מאחרים. גם אני סקרנית לדעת למה כלל הגברים נמשכים לגוון עור שזוף או בהיר לאחת שיש לה עינים בהירות ושיער ארוך שטיני, אני חייבת את החיזוק מהאחר למרות שאני בתוכי חושבת שאינ מאד מאד מאד סקסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיזוק חמודה..צריך לבוא מימך
עינבר01/08/2007אף אחד לא צריך לומר לך אם הגוון העור כזה או אחר מושך בעיניו..אלא את זו שצריכה להחליט איך את אוהבת את גופך ומה בעינייך יפה לך..אני לדוגמא אוהבת את הגוון שאני מקבלת בקיץ אך גם נהנית מצבע העור שמאבד את ציבעו בחורף(טוב זה בגלל שאני אוהבת את עצמי)..אז עזבי את מה שבעלך או הסביבה חושבים..ותתחילי לאהוב את עצמך:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- עינבר
סמדר01/08/2007היי עינבר. את צודקת. קודם זה צריך לבוא ממני. אם כך, באמת קודם זה בא ממני, ואני בתוך תוכי אוהבת את עצמי שזופה וחבל שאיך שנגמר הקיץ עורי מתהפך, לגוון בהיר.לדעתי, אם יש עינים בהירות, למשל לי יש ירוק בהיר בהיר, השיזוף הולם היות וזה מבליט את גוון העינים, העינים פתאום בולטות וכן השינים יותר לבנות, נכון או לא?, אך בעלי מאכזב אותי, כי לעיתים אומר לי שאני נראית כמו צ'יפס מטוגן, או כמו איזה עיראקית. אני אומרת לו שחבל שהוא לא מצטרף אלי לים, כי אחרת היה רואה עד כמה אחרים מתלהבים מיופיי, כמה גברים מביטים בי שהיה מתפוצץ מקנאה. הוא פשוט סבון, ונשרף בקלות, וגם לא אוהבת את הלחות של הים, לכן , אני נאלצת ללכת עם חברותי לים. אני מאד נהנית ומקנאה כשאני רואה אישה שזופה מאד, אני מתה על גוון עור כהה. זה סקסי ומושך יותר בעיני, מעניין אותי מסקרנות אם זה גם בעיני אחרים, לכן שאלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה..בין כול המילים היפות...
עינבר01/08/2007מסתתר צורך אחד..לדעתי את מחפשת את האישור של בעלך..את המחמאות מימנו..ואני לא מתכוונת ליפגוע אך זה מעיד על חוסר ביטחון..את לא צריכה שבעלך יאמר לך אם מתאים לך או לא..הוא אוהב אותך!הגוון עור שלך אם יהי לבן שחום או אפור..לא צריך לשנות לו..כי הוא לא היתחתן עם העור שלך אלא איתך כאדם..ובקשר לקינאה בגוון עור שזוף..אין לך מה לקנא אומנם יש כאלו שישאר נלהם העור השחום בחורף...אך לכולנו צבע השיזוף של הקיץ נעלם..אז חמודה לכי לים כדי להות מהיופי השקט ..אני אוהבת את השקיעה אז גם מיזה ועוד מכלול דברים ..אבל לא כדי להסתכל מי יותר שזופה או מחמאות מהסביבה...אלא רק לנאה לשם כך הים נועד..להנאה(ניסחפתי כמו הים בכתיבה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורי על השגיאות כתיב**
עינבר01/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
סמדר01/08/2007עינבר. תודה לך ואין כמוך. נתת לי הרבה מקום למחשבה וחיזוק. וזה לא שאני לא אוהבת את עצמי, אני אוהבת את עצמי מאד שגם חשוב לי דעתם של אחרים. תודה לך, עזרת לי מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת כזאת חמודה :)
לולה 2201/08/2007כמה בחורות אומרות שהן אוהבות את עצמן? כיף לראות את זה, כל כך הרבה יותר מושך בעיני מהקיטורים הרגילים של "התחת שלי נראה נורא" (ובתרגום "תגיד לי שאני נראית טוב"), הצניעות המזויפת הזאת נמאסה, אני בעד אהבה עצמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולה...אהבה עצמית היא הדבר שלדעתי..
עינבר01/08/2007הכי חשוב באישה..זה הופך אותה לשלמה..וגם לבטוחה בעצמה וזה מה שמפלס לאישה לדעתי את דרכה בחיים...וטוב לדעת שגם את אוהבת את עצמך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסי זה חזה גדול
גבר מתעניין01/08/2007לדעתי בעיני רוב הגברים סקסי זה חזה גדול, וכל שאר הסיפורים על עיניים, רגלים, שפתיים וכו זה בבל"ת להסתיר את הטריביאליות של מה שבאמת מעניין את הגברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- גבר גבר
סמדר01/08/2007אהלן. ומה עם זה זה שיש לי עינים ירוקות בהירות, זה לא סקסי? זה לא מושך. ? לי אין חזה גדול, יש לי חזה בינוני, ואני שמה לב שגברים דווקא מביטים בי ישר בעיניים ולא בחזה, ולא פעם ולא פעמיים העירו לי הגברים שלא ראו כאלו עינים יפות, בכלל לא מביטים בחזה שלי, לדעתי, זה הכל לגיטימי, יש כאלה שמביטים בפנים, זה כולל עינים ופה, ויש כאלה ישר כמו קו המשווה, ישר לחזה. ואם היה לי נגיד חזה ענק ופנים מפוצלחות ומכוערות לילה,אז מה היית אומר? שאני יפה וסקסית? אני בספק. לדעתי, חשוב דבר ראשון זה הפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגה
סקרן01/08/2007אין כמו עיניים של אשה...תני לי להסתכל לך בעיניים ואני אדע מי את.
דרך העיניים שלך אני צולל לתוך הנשמה שלך. ואז! אני יודע, אני רואה האם את יפה, האם את זוהרת וקורנת. חזה? זה ילדים חרמנים...
אומנם מודה...שאם מישהי תבוא עם חזה של 320 סיסי ומחשוף ענק, שיחשוף הכל, אז מטבע הדברים העיניים נמשכות לשם, אבל גם עיניים של נשים ימשכו לשם ולא רק של גברים, כיוון שמדובר במשהו חריג. אבל זה לא אומר שזה יעשה לי את זה, זה לא אומר שאני ירצה אותה, וימשך אליה...
כן חמודה, אל עיניים של בחורה אני נמשך. הרי איך אני מתחיל בפאב או בכל מקום אחר עם מישהי, אם לא דרך התבוננות בעיניים שלה? אם לא דרך זה שהיא מזמינה אותי אליה בעיניים שלה?
עיניים חמודה, זה הדבר הראשון, וכל השאר? בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- סקרן
סמדר01/08/2007היי סקרן. סוף סוף מישהו בדיעה שלי. עכשיו אני מביטה יותר טוב מדוע גברים נועצים בי מבטים לתוך העינים ואחר לפה, לחזה, אולי מביטים במבט חטוף אך לא זכיתי לראות את זה. אך לעינים שלי- לא היה גבר, בחור או מבוגר שלא מביט. ואין לך מושג כמה זה מעלה לי את האדרנלין. כי אני ידועת שיש לי עינים מדהימות, הן בגוון ירוק בהיר בהיר, בצורת שקד, ואני מעט שזופה, לכן אני משתדלת עכשיו כמה שיותר להשתזף בכלי להבליט את עיני. כך אני זוכה לתשומת לב מירבית מהאנשים. כן, סקרן. איזה בחורה לא אוהבת תצומי?? . השיער שלי שטני ארוך, והיום חזרתי מהמספרה ועשיתי גוונים, אז בכלל חבל"ז, היית צריך לראות איך הסתכלו עלי ברחובות שללא שליטה הלכתי ברחוב עם חיוך מפה לאוזן. זה פשוט מחמם את הלב לראות איך כולם מסתכלים עלי. ואין לי חזה גדול. אני לובשת 85B, אם זה אומר לך משהו. בקיצור , צריכים לחיות את היום כי אנו לא יודעים מה יהיה איתנו מחר. ואגב, קניתי היום בסופרפארם עיפרון עיניים בגוון ירוק/תורכיז, והמוכרת שם איפרה אותי, חבל שלא ראית שכל הקונים הסתכלו עלי. אני אומרת עכשיו עם כל הלב, לא בשביל לזכות מיכם לתשומת לב, זה אמיתי ומהלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה85B אומר לי, אבל לא מזיז לי..
סקרן01/08/2007אמרתי לך אני בקטע של עיניים,
אח"כ בוחן את השפתיים.
והשדיים? אכן חשובים, ומהמגע שלי הם תמיד מזדקרים.
שדיים מגיעים רק בשלב השלישי מבחינתי.
לשדיים יש כל כך הרבה צורות כל כך הרבה גוונם וטעמים.
אחרי שהסתכלתי לך בעיניים,
אחרי שטעמתי את טעמן המתוק של השפתיים
חומד אני את השדיים
לש אותם
מתבונן וטועם את פיטמתם
מריח את עורך
מרגיש כמה כבר בוערת נשמתך
מבעבעת ורוגשת
ממני את מתרגשת
והכל התחיל מהעיניים הירוקות
שמהשמש הן בוהקות...
טוב חייב להפסיק...אמצע העבודה...
אבל אני רואה שאת אוהבת צומי, סבבה לך. האמת? לא מכיר אשה שלא אוהבת שמסתכלים עליה, וגם לא מכיר גבר שלא אוהב שמסתכלים עליו. זה אנושי לאהוב לקבל מחמאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- סקרן
סמדר01/08/2007אוהו. איזה כישרון אתה חבל"ז. ממש הצלחת לרגש אותי. אתה יכול לחבר ספר שירים בחרוזים, ורואים לפי השיר שאתה רומנטיקאי, שאתה רגיש ואם אתה נשוי או רווק אני מקנאה בבת זוג שלך, אתה וודאי מתנהג איתם כמו בסרטים. כיף להם. הצלחת במילים שלך לרגש אותי. אגב, מה אומרת לך מידת החזייה שלי? לפי זה אתה יכול לתאר לך איזה גודל חזה יש לי. בוא נראה אם אתה יודע. האם הוא קטן, בינוני, גדול, סקסי, מושך? לא מושך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגה
סקרן01/08/2007שואלת אותי עם החזה שלך קטן? גדול? בינוני?
נראה לי שהוא בדיוק מתלבש על היד שלי
מתאים לי ללשון
בבי"ס הייתי טוב בעיקר בשיעורי לשון
לא חשוב הגדול שלו,
חשוב הטעם שבו
אני אוהב להעמיד את הפיטמה
ללקק ולטעום את טעמה
אוהב לצבוט אותה קלות
אני יוציא ממך גניחות
נשיכה קלה בפיטמה כמו שאוהב
מתחיל לראות את ההנאה שבכאב
ואחרי שעינגתי את החזה
וראיתי שנהנת מזה
אוהב אני לנשק לאט את הבטן עם הלשון והשפתיים
מרגיש איך לאט לאט נהיה לך חם בין הרגליים
אוהב את המגע עם הבטן הרכה
אוהב להרגיש כמה היא חלקה
מטייל גם עם האצבעות
יש לי נגיעות רכות
וממשיך לטייל למטה עם הלשון
כדאי שאני אפסיק כי בסוף לא תוכלי לישון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמעט גמרתי ...
סמדר01/08/2007מרק לקרוא את המילים. איזה רומנטיקאי אתה. חבל"ז. תודה על המילים היפות , החמות והמרגשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגה, האם את רוצה שאני אמשיך?
סקרן02/08/2007האם את רוצה לגמור?
אין לי בעיה, הכתיבה בשבילי קלה
יודע לחבר מילה ועוד מילה
אני אשף המילים,
אך מומחה יותר במעשים
את אוהבת ים
אני גם
אני יכול לכתוב לך סיפור על סקס בים
על החול הרך והחם
החול הזהוב והים הכחול
מצייר אותך עכשיו בדימיוני עם מכחול
מדמיין כמה את חלקה
איך נוגע בך בנגיעתי הרכה
גוון עורך שזוף
ואני אכן בחור יפיוף
יש לי פה עדות
ואני חסר בושות
תגידי לי שאת רוצה
ואהפוך אותך לאשה מרוצה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- סקרן
סמדר02/08/2007די מספיק. הלחץ דם עלה לי כבר. הלוואי שבעלי יהיה רבע ממך. הוא יבש כמו הנגב וייבש אותי נפשית ופיזית. למה, למה מיהרתי להינשא לו, למה?????????????????????????? . איזה כישרון אתה שחבל"ז. ככה שולף מהשרוול בשנייה שיר עם חרוזים?? אתה ממש גאון. בן כמה אתה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- סקרן
סמדר02/08/2007היי סקרן. אם אתה סקרן לדעת איזה עור קיבלתי היום אפרט לך. היום הייתי בים בחוף הרצליה, חזרתי אחרי הצהרים, איזה שזופה, אני כל הזמן מסתכלת במראה ומתלהבת מעצמי. רוצה לשמוע טיפ/סוד לצבע היפה שקיבלתי ושגורם לשיזוף מהיר?. קניתי שמן אגוזים כמו שפעם מרחו על תינוקות, שזה היה מקדם אגנה, וחזרתי עם גוון כתום חום, צבע מהמם, שמבליט את עיני הירוקות הבהירות. אני מתכוננת להיות עוד איזה 4-5 פעמים בים, ותראה איזה עור אקבל, חבל"ז, אני אוציא לכל הגברים והנשים את העיניים ברחובות. כבר היום שנסעתי באוטובוס , היות והמכונית שלי במוסך, כל האנשים לטשו בי מבטים. לא חזרתי עם פנים כמו תחת של קוף, יש לי עור מעט כתום מעורבב עם חום, זה בזכות השמן אגוזים שהוא כתום. איזה עור יפה, לא תראה את זה על אף אחת. קיבימינימט פעם אחת חיים. זה עומד להיגמר לי, אז קניתי כבר אולטרסול, מה שכולם משתמשים, זה יותר בריא, כי כבר זרזתי את השיזוף, עכשיו אשמור על העור ואשתזף יותר בעדינות. יש לי ביקיני, ובמקלחת רואים במקום של החזייה והתחתונים העור לבן, כאילו אני לובשת ביקיני בגוון לבן, זה נורא מצחיק. אנא, רק אל תכתוב לי עכשיו בחרוזים, רק תגיב למכתבי ותתכתב איתי, כי שבעתי מהחרוזים. אל תיפגע, זה יפה, אתה מאד כשרוני, אך אני רוצה לפטפט איתך קצת דרך האיימל. שיהיה לך לילה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נוגה,
סקרן03/08/2007מה שלומך?
שאלת בן כמה אני...אני בתחילת שנות ה-30
האמת? אני גם רוצה לדעת בת כמה את, מי את, מה את עושה, מאיפה את (צוחק כבר כתבת) ועוד ועוד שאלות, אני הרי סקרן...
אבל, כמו שהצעת בואי נעשה את זה במייל הפרטי,
אז תרשמי
[email protected]
יאללה חמודה נדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- סקרן
סמדר03/08/2007היי סקרנוש.
הייתי רוצה שתגיב על האיימלים מאתמול. ביי. להתר'. - נוגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן נוגה
סקרן05/08/2007אוקיי, אז את אוהבת ים, אוהבת להשתזף, ואוהבת כנראה מאוד את עצמך. סבבה
השאלה מה את עוד אוהבת לעשות חוץ מלהשתזף?
אוהבת משחקים? משחקים אסורים?
ספרי לי, גלי לי איזה משהו מעניין עליך מעבר לשיזוף שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- סקרן
אסנת05/08/2007היי סקרן. אני אוהבת את עצמי לאחר השיזוף. כי השיזוף מבליט לי את גוון העיניים שזה מעורר תשומת לב מירבית. מאז השיזוף, אני זוכה להרמות מבטים וסיבובי ראש, וזה עושה לי את זה.כשאני מסירה את בגדי מעלי אני נראית כיאלו לובשת ביקיני בגוון לבן. העור השחום בולט שחבל"ז. היום 3 שכנות ראו אותי והיו בהלם למראה הגוון הכהה שלי, עם חייכו אחת לשנייה עלי, כאילו לגלגו, אבל אני יודעת שבתוך תוכן הן אומרות הלוואי עלי עור כזה, כי הן סבוניות מגעילות, ואם הן יכלו לים, הן ישרפו, ויראו כמו שיפוד וורוד. אני חושבת שאין כמו גוון שחום ועינים בהירות, ומי שיגיד שזה לא יפה, זה כתוצאה מקנאה.גם בנותי שחומות ובעלות עינים כחולות, ויש להן שיער שטני ארוך כמו שלי, רק בעלי סבון.עכשיו מעבר לשיזוף. אני מתה על מישהו, והלוואי והייתי יודעת איך ללכוד אותו, אני חוששת מתגובתו, מעולם לא בגדתי, ועכשיו כן ! בא לי עליו שחבל"ז, הוא גם נשוי ואני חולה עליו, הלוואי שהיה יוזם לפחות חיבוק הייתי זוכה לקבל ממנו, גם הייתי מבסוטית. איזה עולם, מלא אכזבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבין מה הבעיה...
סקרן05/08/2007תגישי אליו ודברי איתו.
אל תהיה מרובעת. אל תפחדי. אם לא תנסי לעולם לא תדעי...
היום גם נשים מתחילות עם גברים ולא רק גברים עם נשים. לא בגדת? אבל את כנראה מאוד רוצה. אז תגשי אליו (מניח שהוא מהעבודה, או מאיזור המגורים שלך). ותבררי אולי הוא מרגיש כמוך.
במקום לדבר על אכזבות, תנסי ליזום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- סקרן
אסנת05/08/2007היי סקרן.
הבן אדם הזה צריך להיות אינפנטיל בשביל לא להבין שאני חושקת בו. אני בטוחה שהוא יודע שאני חולה עליו, הוא מכסימום מפלרטט איתי לפעמים אך לא יותר מיזה. אני הייתי רוצה שהוא יזום, אולי הוא חושש, איך אדע שהוא באמת מעוניין בי רק הוא חושש, או לא נעים לו בגלל שהוא מכיר אותנו מקרוב, הייתי רוצה שהוא יזום מפגשים בסתר, זה חלום חיי. רואים עליו שהוא מתלהב ממני, אך מה יוצא לי מיזה, שיזום השמוק הזה. לי אין אומץ, מה אני אגיד לו כשאפגוש אותו: אני חושקת בך? בא לי עליך? נו באמת, אנחנו לא ילדים קטנים, איך אני אגרום לו שהוא יגש אלי ויזום, לעזעאל, אוף!!!!!!!!!! . פליז, מר סקרן. אנא בטובך. תעזור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נוגה
סקרן06/08/2007זה באמת מוזר מה שאת שואלת אותי...
את לא יודעת איך לגרום לגבר להימשך אליך? איך לגרום לו לגשת אליך?
סורי נשמה, אבל אם את לא יודעת איך עושים את זה, אני מפה, מאחורי המסך והמקלדת בטח לא יכול לעזור לך. צ'טער..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- סקרן
סמדר06/08/2007סקרן שלי, בוקר טוב.
המילים שלך מיאשות אותו על הבוקר, למה אתה עושה לי שחור על הבוקר. למה מגיע לי.???? . תקשיב: לא פעם ולא פעמיים, אני מראה לו שרוצה: מחייכת אליו, משתדלת לדבר איתו, מראה לו שהוא רצוי, אפילו פעם החמאתי לו, ברחוב- הוא כל הזמן מביט בי, אבל תופס מרחק, אני מחכה ליוזמה שלו, ואין שום יוזמה, יש לך איזה טיפ לתת לי שלמרות שהוא מכיר אותי מקרוב בכל זאת לגרום לו להתחיל איתי, החלום שלי שיגש אלי ויאמר לי: "נוגה, אני חושק בך" ואז יהיה לי האומץ להתקדם.... , אבל הוא לא אומר מילה, מכסימום בעבר, אמר לי איזה מחמאה שאני נראית טוב, שאני חתיכה ויפה אבל לא יותר מיזה, אבל לדעתך, אם הוא כבר פעם החמיא לי וכל פעם שפוגש אותי הוא לוטש בי עיניים, זה לא מראה שהוא בכל זאת חושק בי? ואם כן, איך לגרום לו שיתחיל ליזום??????? , אל תהסס לכתוב לי, תהיה טוב, אתה הרי מלך הרומנטיקאים באתר, ואתר רווי ניסיון, אז אנא בטובך, עזור. תודה סקרן, ותשתף פעולה אל תסתגר בגלל שאני צמאה למידע ממך. שיהיה לך יום טוב - ממני, באהבה - נוגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגה
סקרן06/08/2007את אומרת שבעלך יבש, אבל את מתאהבת בגבר שהוא כנראה צנון.
אין מה לעשות חפשי לך אובייקט אחר, כי לא יצא ממנו כלום לפי מה שאת מספרת לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
אסנת06/08/2007האם אי אפשר לרכך צנון? אי אפשר למגנט אותו? ואם בכל זאת אפשר, אילו דרכים יש לך לתת לי למגנט אותו, אתה הרי גבר, לא,!, את תתייאש תחפש עבורי דרכים לחמם ולחרמן אותו ולגרום לאדם הסגור והביישן להתחיל איתי, אל תגיד שהוא מקרה חסר תקנה, יש גם יוצאים מן הכלל, ויש גם טיפוסים שאפשר להפוך אותם ולמגנט אותם רק צריך לדעת את הטכניקה מהמקצוענים. מה אתה אומר סקרן????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש לך את האומץ...תעשי את זה..
עינבר06/08/2007תפסי אותו לשיחה קצרה מישכי אותו לאזור מרוחק..ושאלי אותו אם הוא נימשך..ורוצה לעשות משהו בנידון..במידה וכן...פשוט נשקי אותו..מישם הוא כבר ימשיך לבד:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
סמדר06/08/2007היי עינבר.
הבעייה היא שאין לי את האומץ להתחיל בצורה רצינית. אני מחכה ליוזמה שלו, כי אני חוששת מהתגובה, חוששת אולי זה יביך אותו, חוששת מיזה שהוא ידחה אותי ואז אפגע. קל להגיד אך קשה לבצע. אני חושבת שהוא חושש מאשתו. אולי חושש מבעלי. אני חושבת שאין בעייה להתחבק בסתר , רק צריך אומץ ואת הזמן המתאים. חבל שהוא לא יוזם. אולי הוא סתם סנוב, רודף אגו, כי אם הוא לא היה מעוניין בי בכלל, הוא לא היה מפלרטט איתי , לא היה מחמיא לי, נכון או לא??? או שזה לא אומר כלום. עינבר, שאלה לי אליך: כשגבר לפעמים מפלרטט עם בחורה, וגם יצא שהחמיא לה שנראית טוב, רוצה להגיד שלא היה מוכן יותר מיזה.???? אני לא מאמינה שהוא מפלרטט איתי או מחמיא לי סתם בשביל לעשות לי טוב, ומדוע מסובב את ראשו כשרואה אותי? תגידי את לאור כל הנ"ל מה דעתך? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגה..לפעמים מחמה היא רק מחמאה...
עינבר07/08/2007כנ"ל לגביי פירלטוט..אפשר להקניט לצחוק אפילו לרמוז..ויש כאלה שנהנים רק מהפילטוט אך בחיים לא יעשו דבר בנוגע לכך..פחד,אהבה,נאמנות..כול אחד וסיבותיו הוא..את מכירה את הבחור.. את זו שיכולה לדעת אם הוא מפרלטט איתך מתוך כוונה או סתם כי הוא נהנה לפרגן ולהחמיא אך לא עושה צעד בנידון..לפי דברייך את רואה אותו די הרבה..תיזמי שיחה שימי קלפים על השולחן אני בטוחה...שתקבלי תשובה ממנו..במידה ולא ייצא כמו שרצית את תמיד יכולה לחייך ולומר שסתם התלוצצת איתו..ולהחזיר הכול אחורה..אבל אל תחכי לו..ניגמרו הימים שאנו מחכות ..את רוצה משהו..קחי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
סמדר07/08/2007היי עינבר.
אני פעם קראתי, שפלירטוט זה הקדמה לקיום יחסים מלאים. זה הרי הקדמה, כך מתחילים. לדעתי, גבר שהבחורה לא מושכת אותו, לא יחמיא, ולא יפלרטט איתה ולא יסובב את הראש אם היא לא מושכת או מעניינת אותו, נכון או לא?. סימן שהוא חושק בה. מה דעתך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה..אם כך את חושבת למה את..
עינבר07/08/2007לא פונה אליו...כמו שאמרתי אנחנו לא בימיי הביניים..אם את רוצה תיגשי:-))תיזמי שיחה קלילה אם מתביישת..ולאט לאט הובילי אותו לכיוון שאת רוצה...אני לא מבינה למה את צריכה לחכות שהוא יעשה את הצעד..תראי מישהי פעם אמרה לי"אם לא נלחמים על מה שרוצים..יוצאים בידיים ריקות"..אז הנה העיצה שלי אלייך..תתחילי לפעול ..אני אם הייתי רוצה מישהו ..הייתי כבר ממזמן אומרת לו שאני רוצה אותו..מקסימום יחה לא נורא..אבל לא הייתי מחכה עד שהוא יזום..זו בכול אופן דעתי..יום טוב..עינבר
סמדר07/08/2007היי עינבר.
בגלל שאני אולי קצת מיושנת ומקובעת בדיעה שגברים בד"כ צריכים להתחיל עם בחורות ולא מקובל ההיפך, למרות שיש היום שמתנהגים ההיפך. אני חוששת מהתוצאות, כגון: יזלזל בי, ידחה אותי וכד', אם הוא יתחיל אמשיך כמו במהירות של מטוס סילון, אני הייתי מעוניינת שיתחיל, אינני יודעת מדוע הוא לא מתחיל, מה יוצא לו מיזה שהוא מפלרטט, פוזל לעברי, ומחמיא לי, אולי הוא כן מעוניין רק חושש כמוני?. הלוואי והייתי יודעת את הסיבה. אני אנסה בהזדמנות הראשונה, מאחר ולא יוצא לי לפגשו לעיתים קרובות, לחזר אחריו ונראה מה תהיה תגובתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה:-))
עינבר07/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיבי לי נוגה
סקרן06/08/2007עזבי אותך משטויות, הגבר שאת רוצה הוא יבש, סוג של צנון, את צריכה משהו מלא תשוקה, משהו שיודע איך להתייחס ולענג אשה. מישהו שכבר התנסה.
כתבתי לך משהו מעניין, עצמי את העיניים ודמייני אז תביני מי אני...
לוקח אותך לחוף הים, יודע שאת אוהבת לרבוץ שם..
מתבונן בעור השזוף שלך, כל כך חלק ורך, את כל כך אקזוטית שאני מוכרח, ללטף אותך, כאן ליד כולם, האמת שהחוף לא כל כך מלא, כולם בעבודה, ואני ואת מצאנו לנו פינה בודדה.
אני מקווה שאני לא מביך אותך ליד כולם, אבל אני חייב לענג אותך, לשרת רק אותך, לענג אותך, נמאס לשמוע על צנון ביישן שלא פותח ת'עיניים.
מלטף אותך, לליטוף, מצטרפת נשיקה, ואצלי היא תמיד רטובה, ומלאת תשוקה, כמוך, כמוני..מנשק אותך עם כל הלשון, שחודרת בין שפתייך עמוק, את טעמי את מתחילה לינוק,
נוגע כבר גם בשדייך, ויודע שזה לא יגמר בנשיקה, עוצר שניה, רואה גבעה קטנה, לוקח אותך איתי לשם, לא רוצה שבטעות יעצרו אותי כאן...פורס את המגבת, ואת מיד נשכבת, ואני לא מתעכב, מיד איתך רוצה להערבב..שוב מתנשקים בלהט, שוב מתערבבות הלשונות, מסית את החלק העליון של הבגד ים, נגלה לעיניי החזה המושלם, לא גדול ונפוח, יושב יפה לא עומד כמו בלון עם סיליקון...
מלקק אותו מנשק אותו, ואת מלטפת את שיערות ראשי, נהנת ממגעי, מתחילה לגעת לעצמך בדגדגן, מנשק לך את הבטן, הלשון שלי מטיילת עליך, על העור המושלם, נהנת מהטעם שלך, ואת מתנשמת קלות מתחילה להנות מהנגיעה הרכה, מהנגיעה של אומן התשוקה...מגיע למפשעה הרטובה, והריח שלה מגרה, מהפנט, מושך אותי מיד לגעת לצלול עם הלשון, ואני כל יכול, הולך לפנק אותך ולענג אותך, כמו שאת צריכה כמו שרק אני יודע...וניחוחות של תאווה ממלאים אותי, ואני כבר נוגע עם הלשון, מלקק מנשק גם עם השפתיים, ושוב מלקק עם הלשון החלקלקה, הרטובה שלך היא כל כך נעימה, מלקק אותך כבר בפנים, מרגיש כמה הכוס שלך טעים, מרגיש כמה את חמה כמה את לחה, איך לנגיעתי את זקוקה..מלקק אותך לאט, וגם הדגדגן לא נזנח, לא נשכח, מכניס אצבע ארוכה פנימה, משחק בפנים נכון, מביא אותך על סף עילפון, משחק עם האצבע ועם הלשון, מלקק אותך וחודר אותך, והגניחות שלך משתחררות כל כך מגרות, כמוזיקה לאוזניי הן נשמעות..האצבע מפמפמת, הלשון מלקקת, ואת, את שיערי מלטפת, גונחת, וגונחת, על שפתיי את רותחת, כל כך נהנה לראות אותך כך, כל כך נהנה לענג אותך, והזין שלי כבר עומד, עומד חזק, רוצה לפרוץ מהבגד ים הזעיר, ולחדור לכוסך האדיר, אבל אני אמן השליטה העצמית, לא רק אמן הנגיעה הפנימית..נותן לך ליהנות מהרגע המיוחד, נותן לך ליהנות מנגיעתי המיוחדת מנגיעתי המלטפת והמפנקת, ואת כולך רוטטת..יודע שעוד מעט גם אני אהנה ממך, מנגיעתך, מלשונך, מכוסך הרטוב והחם..., ממשיך ללקק אותך, ממשיך לשתות וללגום, את נקטרך שזורם מבין רגלייך, ממשיך גם לשחק עם האצבע, שעוד רגע מביאה אותך לאורגזמה, והאנחות שלך הולכות וגוברות והגניחות שלך מתחזקות, נהיות, מהירות וקולניות, גניחה ועוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
סקרן06/08/2007, גניחה ועוד גניחה, והנה את משחררת שאגה.. שאגה אחר שאגה הבאתי לך אורגזמה "כן, כן ,אני גומרת , כן, איזו אורגזמה, רק אתה יכול, אאאההה, אאאההה", מוציא את האצבע לאט, והיא מלאה בנוזל שלך, מלקק אותך בעדינות , מלטף לך את הבטן, את השד, מלטף קלות, נותן לך עוד טיפה ליהנות מהאורגזמה הנדירה, שזה אתה הבאתי לך...
תביני נשמה, את באמת אשה חמה
ואני יכול לגרום לך את מה שלו את כמהה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- סקרן
סמדר06/08/2007הדופק שלי עלה ל-150. רק מלקרוא . אתה בטוח יודע לענג בחורה שמסוגלת לאבד הכרתה מרוב הנאה.כל הכבוד לך. כל גופי לפתע כבד, שוקל טון, אולי גמרתי בתוכי, מי יודע. כשבעלי מקיים איתי יחסים הדופק איטי, ואיתך יש לי שיא הריגושים שלא ידעתי והיכרתי בחיים שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נוגה
סקרן07/08/2007נוגה, נוגה, נוגה
תני בך לגוע
ללטף את גופך
שיזהר אליי יופייך
רוצה להכיר אותך
להמשיך וליהנות איתך
ריגוש ועוד ריגוש
את אותי תתחילי באמת לחוש
רוצה לדבר איתך במייל הפרטי
רק את ואני
מבין שאת קצת ביישנית
אבל אני יוציא ממך את האשה החושנית
נעשה את זה לאט
צעד ועוד צעד
איתי את תשכחי מהצנון
כי אני נראה קנון
עיניים ירוקות חודרות ומפתות
שפתיים מלאות ככריות
גוף מעוצב וחטוב
סקסי אני בטירוף
בואי ואמלא אותך תשוקה
אני אמן הנגיעה הרכה
אגרום לך להרגיש שאת אלה
ובסוף לא תוכלי להוציא מילה
ועכשיו בלי חרוזים,
תקשיבי נשמה, אני רוצה להכיר אותך, לדבר איתך לדעת מי את, מה את עושה, מה את אוהבת לעשות, לספר לך עליי, לגלות לך סודות, אבל לא כאן.. אני לא יודע איזה ידידה/חברה של אשתי גולשת כאן בפורום..אני רוצה לקלף ממך את הקליפה לאט לאט. תאמיני לי לא תצטערי. אני בניגוד לאחרים שגולשים כאן כמו דנידין הקטנטן, פגשתי כבר בנות כאן, ויש לי עדות שמה שאני אומר, שאני נראה כזה וכזה, אני אכן לא הוזה..
הנה המייל שלי...
[email protected]
רוצה לדבר איתך אחד על אחת לבד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אוהב בנות בהירות
ערן31/07/2007שלום לשואלת
אני גם בהיר עם עיניים ירוקות ולדעתי בהיר זה הכי סקסי .
ואם אין לך חבר...צרי קשר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסי זה בראש לא בשיזוף
DANYDINE01/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)