מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשיפה בערום של בעלי באינטרנטלוסי08/02/2009
כן זה מה שבעלי עושה, שם את עצמו בעירום ויוצר קשר עם נשים שביחד הם .. טוב הכוונה ברורה. אני חודשיים אחרי לידה נראית מצוין מאוד מינית נכון שפתאום מילדה הפכתי לאישה ואני בבית הרבה בגלל הילד ולובשת פחות מיני ויותר בגדים נוחים מה שגם חורף, איך אני אמורה להתייחס לעניין הזה , ולמה הרצון הזה בכלל לחשוף את עצמך בערום באינטרנט ,אני בזמן זה הכי צריכה אותו למרות שנוסף לי הנשיות ואני מסובבת ראשים אם בעלי לא רואה אותי כך שהוא הגבר היחיד שאני רוצה שיסתכל עליי קשה גם לי לראות את העניין כך. כשפניתי אליו בעניין זה ( צרחתי כעסתי בכיתי עזבתי את הבית ביקשתי) הוא הבטיח שלא יתעסק בענינים אלו יותר אבל נראה שברגע שאני הולכת לישון מוקדם (אני הרי מניקה גם בלילה ) הוא פונה להתעסק - ההרגשה שמישהו עושה לי מאחורי הגב מאוד לא נעימה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללוסי
שלי פסטרנק כץ08/02/2009
מה שאת מתארת בהחלט מרגיש כמו חוויה מכאיבה במיוחד.
את עסוקה בעולם החדש שיצרתם יחד והוא עסוק בעצמו ובחיפוש התרגשויות.
אני מציעה לך לנסות לערב אותו בחווית ההורות החדשה.
לבקש ממנו להביא לך את התינוק להנקה, להתרגש יחד איתו מהחוויה, לבקש ממנו להחזיק את התינוק ולהרגיע אותו מידי פעם כדי שירגיש חיוני בטיפול בילד.
גברים רבים מרגישים אחרי הלידה, שהאשה לוקחת על עצמה את כל התפקידים והטיפול בתינוק וזה משאיר אותם לגמרי מחוץ לתמונה.
התחושה שהם אינם יכולים לעזור ושנוכחותם אינה נדרשת למעט "שירות חדרים" (תביא לי, תרים, תיקח, תקנה) הם רוצים להחזיר לעצמם את הבטחון הגברי, וסקס הוא לפעמים הדרך הפשוטה והמהירה ביותר לחזק לעצמם את האגו.
אין לי ספק שאת זקוקה לתמיכה, הערצה, הקשבה, ליטוף וחום.. אבל גם הוא. (אולו אפילו יותר)
נסי לתת לו את התחושה שהוא הגבר של חייך, שאת אוהבת, מתגעגעת, מעריצה וזקוקה לו (גם במובן המיני) וראי איך כמו במטה קסם.. הוא מחזיר לך אהבה ויחס חם ומפנק.
ואם זה לא עוזר.. חזרי לכאן ונראה איך אפשר להתקדם.. (:
בהצלחה!
נ.ב. מזל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון אהבה
לוסי09/02/2009שלי תודה על התשובה המהירה. אני מרעיפה המון אהבה מפנקת, מבשלת , במין אני נותנת מעצמי וגם יודעת לקבל. נוגעת בו כל הזמן רק מזה שהוא הולך לצידי אני שולחת ישר ידיים. מחמיאה . לא שכחתי אותו מאז ההורות החדשה שנחשפה אליי אך אני גם לא מתעלמת מעצמי. בגידול התינוק הוא מאוד מעורב הוא רוצה לעשות לו מקלחת רץ לעריסה לקחת אותו כשהוא רק מראה סימני התעוררות מגן עליו קונה לו הכי טוב . הוא מאוד מוביל בעניין שלו. הוא גם נותן לי המון חיבה אני יודעת שהוא אוהב אותי בלילה אנחנו כמו זוג בני 18 מחזיקים ידיים לפני שינה. בגלל זה אני לא מבינה את הקטע של האינטרנט בערום החשיפה שלו מוזרה לי. לא ציינתי כמה דברים אולי מבושה. לפני הנישואין הוא בגד בי עם זונה עזבתי אותו - ברחתי לו לחו"ל מבלי שיש לו את היכולת למצוא אותי שלושה חודשים כשחזרתי חזרנו להיות ביחד נכנסתי להריון והתחתנו. הוא מסתכל על נשים אחרות . מאז החתונה לא נראה לי שהוא בוגד בי . הסיבה שלא רציתי להתחתן איתו לפניי שנכנסתי להריון היא הסיבה הזו . והתחתנתי כי גם יש המון אהבה בנינו. נ.ב תודה .תפרתי לו ת(לילד ):-)חפושת של נמר לפורים יצא מדהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש באינטרנט, כאשר יש לו אשה נחמדה
משה04/03/2009באם בעלך למרות כי את יפה נחמדה וכנה, ואוהבת אותו ודואגת לו, ומגרה אותו,ומתייחסת בסלחנות שהולך ערום, ולמרות זאת מחפש אחרות, אינו שווה אותך ואת זכאית למישהוא טוב ויותר ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)