מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זרע לבטלהשיר09/02/2009
כל מי שמאונן או קונדום או גלולות שתדעו שאתם עוברים על איסור נורא קשה בתורה שניקרא זרע לבטלה אתם פשוט זורקים את הילדים שלכם לפח ממש ככה אז תחשבו רגע בהגיון שכאשר תירצו ילדים זה לא יפגע בכם חס ושלום..והיו מקרים כאלו אז תחשבו טוב..המשך יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה?!
אודי10/02/2009היי שיר, אולי אתיכולה להתנדב ולעזור לי בזה. איך?? במקום שאזרוק את הזרע לפח, אשקיע אותו בך. אם תסכימי כתבי לי למייל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה באמת צריך עזרה!!!
שירן10/02/2009חמוד אני נשואה אז תחפש לך כלה ותתחתן ואני ממש רצינית שזה ממש חמור לזרוק זרע תברר מה האיסור של זה ואז תבין על מה אני מדברת..יום טוב ומעשים טובים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מאת אייל
איייל20/02/2009סיפוק כאילו את לא עושה את זה צורך אנושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשות להשגה
יוני24/02/2009שיר, אם כ"כ חשוב לכם הנשים בעיית הזרע לבטלה רצוי שתפתחו את הרגליים קצת יותר ולא נצטרך לשפוך את זרענו לריק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל זה נאמר .. איש באמונתו יחיה
שלי פסטרנק כץ01/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון איש באמונתו יחיה
אליסף חופי03/03/2009אבל למה לעזאזל אישה דתיה נכנסת לפורום סקס?היא יכולה לחיות בדרכה בלי לנסות להשפיע על כולם בדרך...אם היינו רוצים לשמוע על דת היינו נכנסים לפורום של דת ולא לפורום סקס...חוץ מזה זרע זה לא ילדים עדיין וההשוואה של לזרוק ילדים לפח פשוט מגעילה לדעתי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)